-13%
,

Brother V3LE – Makinë qëndisjeje Innov-is Special Edition


Spread the love

2,519.99 2,899.99

 

Për të festuar 110 vjetorin tonë, ne prezantuam makinën inovatore të qëndisjes V3LE Brother Innov-is.

Kjo makinë e re dhe e përmirësuar e qëndisjes me sipërfaqe të madhe ofron karakteristika të fuqishme për dizajne me cilësi më të lartë – një shprehje e ndjekjes sonë të vazhdueshme të cilësisë.

Falë përpunimit në ekran, tabelave të programuara të fijeve, lidhjes së lehtë dhe sensorëve të fijeve, mund të mbështeteni te punimi me cilësi të lartë. Funksione të tilla si prerësja automatike e fijeve, ndriçimi LED me një spektër drite natyror dhe rrotulla e fijeve që mund të vendosen shpejt, e bëjnë qëndisjen lojën e fëmijës.

Innov-is V3LE bazohet në suksesin e Innov-is V3 të njohur dhe ofron një zonë më të madhe qëndisjeje dhe një tregues LED për pozicionin e gjilpërës. Ky version special i kufizuar sjell shpejtësi, saktësi, intuitë dhe kontroll në projektet tuaja të qëndisjes dhe ju ndihmon të shprehni krijimtarinë tuaj me sa më pak bujë të jetë e mundur.

Për ndihmë dhe këshilla për vendosjen e makinës, vizitoni support.brother.com. Shikoni gjithashtu faqen tonë të aksesorëve për t’u siguruar që keni gjithçka që ju nevojitet për të filluar.

 

Karakteristikat kryesore

zonë e madhe qëndisjeje (200 x 300 mm) – ideale për projekte më të mëdha
shpejtësi e shpejtë e qëndisjes 1050 qepje në minutë
Tregues LED për pozicionin e shpimit
prerës automatik i fijeve
Portet USB – për import të lehtë të dizajneve
ekran LCD i madh me prekje – me redaktim në ekran për projekte të qëndisjes
Sensorë të fijeve, tension automatik të fijeve dhe ndërprerje e lehtë për trajtim të lehtë dhe përpunim profesional
Ndriçimi LED me një spektër natyror të dritës
Karakteristikë e vendosjes së shpejtë dhe mbështjellës automatik i pavarur
mbi 200 modele të qëndisura të programuara

Funksionet

Zonë e madhe e qëndisjes
Zona e qëndisjes së Innov-is V3LE ju lejon të qëndisni deri në 200 x 300 mm. Të gjitha në një hap (pa pasur nevojë të lëvizni unazën e rrobave). Dy korniza qëndisjeje (200 x 300 mm dhe 200 x 200 mm) janë të përfshira në fushën e dorëzimit.

Këmbë qëndisje me tregues LED
Treguesi LED i integruar në këmbën e qëndisjes standarde të V3LE tregon saktësisht pikën e hyrjes së gjilpërës. Në këtë mënyrë, modelet e qëndisjes mund të pozicionohen saktësisht.

Zona e punës prej 28,5 x 12,7 cm
Zona e madhe e punës (11 inç në të djathtë të gjilpërës) siguron përdorim të jashtëzakonshëm dhe lehtësi në trajtimin e projektit tuaj. Innov-is V3LE është përshtatur në mënyrë ideale për projekte të mëdha të tilla si jorganë dhe tekstile shtëpiake

Ekran LCD i madh me prekje
Ekran LCD me shkëlqim, me rezolucion të lartë, 7 inç me 260,000 ngjyra ofron kontrolle të përshtatshme me të cilat mund të zgjidhni motive, të ndryshoni dhe rregulloni modelet e qëndisjes. Këto funksione të dobishme e bëjnë më të lehtë krijimin e projekteve me një pamje paraprake të motiveve në ekranin me ngjyra. Këtu mund të rrotulloheni, zmadhoni dhe zvogëloni me shpejtësi dhe lehtësi motivet dhe të shtoni shkronja me prekjen e një butoni.

Deri në 1050 qepje në minutë
Me shpejtësinë e lartë (deri në 1050 qepje në minutë) ju keni lirinë për të krijuar qëndisje të bukur më shpejt se kurrë më parë.

Threader automatik i gjilpërave
Vidhja automatike e gjilpërës me shtypjen e një butoni.

Ndriçimi LED me një spektër të plotë të dritës
Sistem ndriçimi ekstra i ndritshëm me një spektër natyror të dritës. Mund të vendoset në ekranin me prekje.

Zgjedhje e madhe e dizenjove të qëndisura të ndërtuara
Ju keni 224 dizajne të qëndisura të ndërtuara: Vjeshtë, Modë, Japoneze, Lule, Zündt modele dhe një përzgjedhje të madhe të alfabeteve. Lëreni imagjinatën tuaj të egër!

Sensorët e fijeve
Sensorët praktikë të fijeve të sipërme dhe të poshtme ju paralajmërojnë kur një fije prishet ose do të mbarojë.

Dredha automatike e pavarur
Kjo do të thotë që ju nuk keni më nevojë të ndërprisni qëndisjen tuaj në të ardhmen.

Portet USB
Për të importuar ose eksportuar me shpejtësi dhe lehtësi motive, thjesht lidhni PC tuaj me portën USB ose futni një mjet ruajtjeje USB.

Futja e shpejtë e kullotës
Thjesht futni një kobinë të plotë, tërhiqni fillin përmes udhëzuesit dhe jeni gati të filloni të qëndisni.

Mekanizmi udhëzues për kornizat e qëndisjes
Falë mekanizmit udhëzues të pakomplikuar, kornizat e qëndisjes mund të futen ose hiqen shpejt.

Mbajtëse për 10 rrotulla fije (opsionale)
Mbajtësi për dhjetë rrotulla fije mbërthen në vend të sigurt në makinë dhe ka dhjetë kunja vertikale të rrotullës – për të ushqyer fije ose për të ruajtur bobina në mënyrë që ngjyrat e përdorura shpesh të jenë afër.

Korniza kufitare 100 x 300 mm (opsionale)
Për qëndisjen e modeleve dhe kufijve të bukur të vazhdueshëm. Ideale për shumë punë të ndryshme – nga moda tek tekstilet shtëpiake.

Bobbins para-plagë (opsionale)
Bobinat e para-plagës së Brother kursejnë kohë dhe kështu rrisin produktivitetin. Thjesht vendosni kutinë dhe filloni të qëndisni. Një përfitim shtesë është se mbështjelljet janë të ripërdorshme.

 

 

SHOPPING CART

close