-8%
,

Brother QL-600B


Spread the love

Printeri i etiketës së postës dhe adresës QL-600B

Ideale për bizneset e vogla dhe ato shtëpiake që kanë nevojë të printojnë etiketa të rastësishme të adresave dhe transportit, etiketa identifikimi të skedarëve/dosjeve ose tabela të përkohshme. Një prerës i integruar ju jep lirinë për të printuar etiketa në gjatësinë që dëshironi.

88.99 96.99

Dizajni i zgjuar dhe kompakt i printerit të etiketës së adresave QL-600B e lejon atë të ulet mirë në tavolinën e punës, të lidhur me ndërfaqen USB të kompjuterit ose Mac-it tuaj. Duke përdorur softuerin e projektimit të etiketave P-touch Editor (i disponueshëm si shkarkim falas) mund të shtoni tekst, imazhe, barkode, korniza dhe sende të tjera në etiketat tuaja përpara printimit. Përdorni prerësin e integruar së bashku me një nga rrotullat e etiketave të vazhdueshme DK për të krijuar etiketa gjatësi deri në një metër – ideale për tabela dhe pankarta. Ose shtoni kësaj një gamë të madhe rrotullash të ndryshme etiketash të prera me madhësi paraprake, dhe ju keni printerin ideal të etiketave me postë ose transport që mund të bëjë shumë më tepër.
* Printoni adresën, etiketat e transportit dhe depozitimit dhe tabelat e përkohshme të brendshme deri në 62 mm të gjera
* Projektuar si për përdoruesit e PC ashtu edhe për Mac duke përdorur softuerin pa pagesë të projektimit të redaktuesit P-touch
* Gama e gjerë e madhësive të etiketave të disponueshme si në materiale letre ashtu edhe në film plastik
* Prerës i integruar do të thotë që ju mund të zgjidhni gjatësinë e saktë të etiketës që kërkohet (deri në një metër)
Jepini biznesit tuaj avantazh profesional duke printuar etiketa me cilësi të lartë me tekst të qartë, imazhe dhe barkode. Gjithçka që ju nevojitet është e përfshirë në kuti.
Office worker designing and printing labels to her Brother QL0600B
Adresa, tabela dhe printimi i përgjithshëm i etiketave për shtëpinë ose zyrën tuaj

Brother QL-600B është një printer kompakt etiketash që sapo të lidhet me kompjuterin tuaj ju lejon të dizajnoni dhe printoni etiketa sipas kërkesës, shpejt dhe me efikasitet.

Printed address label with company logo being held in front of Brother QL-600B label printer

Zgjidhni madhësinë e etiketës që ju nevojitet

Çdo printer etiketash QL-600B vjen me një rrotull etikete me gjatësi të vazhdueshme 62 mm në kuti. Teknologjia unike e rrotullave të vazhdueshme të Brother ju lejon të printoni çdo etiketë të madhësisë që ju nevojitet nga një rrotull. Nga etiketat e adresave, kutitë e ruajtjes dhe tabelat e brendshme, ju mund të plotësoni të gjitha kërkesat tuaja të etiketimit pa pasur nevojë për rrotulla të shumta.

 

Office worker designing a label on Brother P-touch Editor label design software

Softuer falas për redaktimin e etiketave për Windows PC dhe Mac

Softueri i thjeshtë për t’u përdorur, pa pagesë i Brother, Redaktori P-touch, u jep përdoruesve mundësinë të personalizojnë plotësisht etiketat e tyre. I disponueshëm si në Windows ashtu edhe në MAC, ju mund të importoni skedarë grafikë ekzistues, të përdorni simbolet e përmirësuara ose skedarët e artit të klipeve të përfshira për të krijuar logo ose art me porosi.

Shumë madhësi të ndryshme të etiketës për të zgjedhur

Si dhe një sërë rrotullash me gjatësi të vazhdueshme që mund të priten sipas madhësisë tuaj të kërkuar, ekzistojnë gjithashtu shumë etiketa të prera me madhësi të njohura. Këto etiketa të përmasave paraprake kanë qoshe të rrumbullakosura dhe janë të shpejta dhe të lehta për t’u qëruar, ideale për kur një numër më i madh etiketash duhet të printohen dhe aplikohen.

Brother DK die-cut label next to a Brother DK continuous length label stuck to envelopes

 

Brother DK label roll being installed in the QL-600B label printer

Ndryshoni rrotullat e etiketës shpejt dhe me lehtësi

Ndryshe nga disa printera të tjerë etiketash në treg, të gjitha rrotullat e etiketave Brother DK ofrohen në një bosht etikete. Gjithçka që duhet të bëni është të hidhni rrotullën tuaj, futeni në printer dhe më pas mbyllni kapakun e sipërm. Duhen vetëm sekonda dhe siguron që etiketat të instalohen saktë, çdo herë.

Office worker at her desk looking satisfied with her Brother QL-600B label printer

Vjen me një garanci 3 vjeçare si standard

Brother QL-600B përfshin si standard një garanci trevjeçare kthimi në bazë, duke siguruar që në rastet e pamundura të zhvillimit të një defekti, të keni sigurinë e garancisë së një prodhuesi për t’ju vënë në punë përsëri shpejt.

SHOPPING CART

close