,

BROTHER- PR1055X Makine per Qendisje me 10 gjilpera


Spread the love

Biznes apo hobi?

Cilado qoftë ana juaj, makina e qëndisjes me dhjetë gjilpëra PR1055X është e mbushur me veçori për ta çuar qëndisjen tuaj në nivelin tjetër.

PR1055X trajton me lehtësi veshjet më të mëdha si xhaketat e pasme dhe jorganët. Zona e saj e madhe e qëndisjes dhe gama e kornizave e bëjnë të mundur qëndisjen në pothuajse çdo veshje apo tekstil. Thënë kështu, ai gjithashtu qëndis sende më të vogla dhe delikate – PR1055X është një makinë qëndisjeje shumë e gjithanshme!

Për qëndisësit krijues, 10 gjilpërat ju japin fleksibilitetin për të qëndisur dizajne me shumë ngjyra shpejt dhe me lehtësi. Biblioteka e modeleve të integruara do t’i mbajë ato lëngje krijuese të rrjedhshme. Më shumë fonte, më shumë veçori redaktimi dhe më shumë teknologji që do t’i çojë projektet tuaja në vendet që vetëm keni ëndërruar. Përdorni kamerën e integruar për të skanuar projekte në rreth, për të lidhur kufijtë ose për të vendosur dizajnet e qëndisjes pikërisht aty ku dëshironi. Ose krijoni dizajnet tuaja në ekran me My Design Center duke vizatuar drejtpërdrejt në ekranin LCD dhe shtoni pika dhe mbushje dekorative me shtypjen e një butoni.

Biznes apo hobi?

Cilado qoftë ana juaj, makina e qëndisjes me dhjetë gjilpëra PR1055X është e mbushur me veçori për ta çuar qëndisjen tuaj në nivelin tjetër.

PR1055X trajton me lehtësi veshjet më të mëdha si xhaketat e pasme dhe jorganët. Zona e saj e madhe e qëndisjes dhe gama e kornizave e bëjnë të mundur qëndisjen në pothuajse çdo veshje apo tekstil. Thënë kështu, ai gjithashtu qëndis sende më të vogla dhe delikate – PR1055X është një makinë qëndisjeje shumë e gjithanshme!

Për qëndisësit krijues, 10 gjilpërat ju japin fleksibilitetin për të qëndisur dizajne me shumë ngjyra shpejt dhe me lehtësi. Biblioteka e modeleve të integruara do t’i mbajë ato lëngje krijuese të rrjedhshme. Më shumë fonte, më shumë veçori redaktimi dhe më shumë teknologji që do t’i çojë projektet tuaja në vendet që vetëm keni ëndërruar. Përdorni kamerën e integruar për të skanuar projekte në rreth, për të lidhur kufijtë ose për të vendosur dizajnet e qëndisjes pikërisht aty ku dëshironi. Ose krijoni dizajnet tuaja në ekran me My Design Center duke vizatuar drejtpërdrejt në ekranin LCD dhe shtoni pika dhe mbushje dekorative me shtypjen e një butoni.

Ose le t’i drejtohemi biznesit! PR1055X është një fuqi kreative që është gjithashtu një kalë pune e jashtëzakonshme. Koha është para – kështu që këto veçori e bëjnë të lehtë fillimin e biznesit me shpejtësinë me 10 gjilpëra, filetimin automatik dhe renditjen e ngjyrave. Nuk ka kohë joproduktive me një sistem të rëndësishëm njoftimesh, kështu që mund të jeni super produktiv. Plus, ka veçori opsionale si një kornizë kapaku me buzë të sheshtë për të zgjeruar linjën tuaj të produkteve. Me lidhjen LAN me valë dhe softuerin opsional PE-Design 11, ju mund të lidhni deri në 10 makina dhe ta rritni biznesin tuaj në shtëpi në një operacion biznesi të plotë.

Nuk është gjithçka biznes, sepse le ta pranojmë – e gjitha filloi me anën tuaj krijuese. Dhe kjo makinë është bërë për të krijuar!

Mësoni më shumë rreth PR1055X mahnitës dhe veçorive të tij këtu.

Për ndihmë dhe këshilla mbi konfigurimin e makinës suaj qepëse, vizitoni support.brother.com dhe gjithashtu mund të hidhni një sy në faqen tonë të aksesorëve për t’u siguruar që keni gjithçka që ju nevojitet për të filluar.

Detajet e specifikimit
Informacioni i makinës
Madhësia e makinës jo e lëvizshme (ka nevojë për rrota)
Lloji i produktit Qëndisje, Përdorim për Biznesin e Vogël
Ekspert i nivelit të aftësive, përdorimi i biznesit të vogël
Karakteristikat e Përgjithshme
Lloji i bobinës vertikale
Lloji i makinës elektronike
Futja e aksesit Bobbin në çdo kohë
Ndriçimi 5 LED
Numri i gjilpërave                                                           10
Kutia e aksesorëve                                                          Po
Manuali udhëzues PDF Viewer                                    Po
Lidhshmëria
PC port USB dhe 2x portë USB me shpejtësi të lartë
Aplikacioni My Stitch Monitor                                    Po
Funksioni Wi-LAN                                                         Po
Ekrani
Madhësia e ekranit 10,1″
Lloji i ekranit Ekran me prekje IPS me rezolucion të lartë
Karakteristikat e qëndisjes
Modele kornizash të integruara qëndisje 140 (10 forma x 14 lloje qepjesh)
Stilet e gërmave të integruara (qëndisje)               37
Grupimi i ngjyrave                                                      Po
Përzierja e ngjyrave                                                     Po
Krijimi i një tabele teme të personalizuar              Po
Hiq zgjedhjen e rajonit                                               Po
Zona e qëndisjes në mm 360 x 200 (360 x 360*) *blerja opsionale e kornizës Jumbo është e nevojshme
Tabela e gjerë e zgjerimit                                          Po
Zgjedhja e madhësisë së shkronjave (L-M-S)      Po
Qëndisje krahu Falas                                                Po
Përshpejtimi me shpejtësi të lartë                         Po
Prerje me thurje kërcimi                                         Po
Shpejtësia maksimale e qëndisjes (qepje në minutë) 1000
Futja e tekstit me shumë rreshta                           Po
Numri i rrathëve (aksesori standard)                     5
Numri i stendave të bobinës                                  10
Udhëzimet e videove në ekran                               Po
Modeli – Madhësia, Ndryshimi i rrotullimit dhe Pasqyra Po
Pamje realiste e modeleve                                       Po
Konvertuesi i modelit të vetëm me ngjyra           Po
Renditja e ngjyrave të fillit                                      Po
Stilet e integruara të monogramit me 3 germa dhe 15 korniza
Modele të integruara                                              944
Kamera me funksion skanimi (kamerë e integruar) Skanimi i sfondit, skanimi i imazhit, pozicionimi i drejtpërdrejtë i kamerës, shikimi i pikës së rënies së gjilpërës
Konvertimi i imazheve të skanuara në të dhëna të qëndisjes Po me My Design Center
Funksionet e modifikimit të shkronjave/Linjat e shumta dhe shtrirja (L-C-R) L-C-R
Skanim me kamerë me shpejtësi të lartë             Po
Treguesi LED                                                             Po
Qendra ime e projektimit                                        Po
Numri i thurjes me pika me pika                           Po
Shiriti i treguesit të progresit                                 Po
Ribëje/Zbëj kur redaktimi i qëndisjes                  Po
Mjedisi
Fuqia e konsumit 116 W
Modaliteti Eko (Fakja automatike/Modaliteti i gjumit) Po

 

Per Aksesore kliko linkun

line_pr-a | Accessories (brother.com)

 

SHOPPING CART

close