,

Innov-is M340ED Disney Makine per Qendisje

Availability:

S’ka stok


Spread the love

Kënaquni në Disney me makinën e qëndisjes Innov-is M340ED. E lezetshme, plot ngjyra dhe kompakte, do t’i përshtatet çdo hapësire qepëse, të madhe apo të vogël. Argëtuese, e lehtë për t’u përdorur dhe e mbushur plot me veçori, a nuk është koha të bëni një aventurë artizanale?

788.99

S’ka stok

Qëndisni emocionet në çdo pjesë të qëndisjes në makinën e qëndisjes Innov-is M340ED me 200 modele të integruara, nga të cilat 65 janë Disney.

Shtoni një gjë personale me 11 fontet e integruara të qëndisjes. Nga monogramet deri te sloganet e ndjeshme, është koha të shpreheni!

Me redaktimin në ekran mund ta çoni krijimtarinë tuaj në pafundësi dhe më gjerë. Përdorni ekranin LCD me prekje të pastër me ngjyra për të rrokullisur, rrotulluar, ndryshuar ngjyrën dhe përsëritur dizajnet.

Arrini drejt qiellit dhe çoni mjeshtërinë tuaj edhe më tej. Me lidhjen LAN dhe me Wireless, ju mund të shkarkoni dizajne shtesë ose të lidheni me aplikacionin Artspira, qendrën tonë të re krijuese.

Karakteristikat kryesore

 • 200 modele qëndisje të integruara, duke përfshirë 65 modele Disney
 • 11 fonte të integruara
 • Zona e qëndisjes 100 x 100 mm
 • Ekran me prekje me ngjyra
 • Fije gjilpërash e avancuar
 • Lidhur LAN me valë
 • Aplikacioni krijues Artspira
 • Çfarë ka në kuti
 • Këmbë qëndisje “Q”
 • Komplet gjilpërash
 • Bubina para plagosjes (4)
 • Rriper tegel
 • Gërshërë
 • Furçë pastrimi
 • Kaçavidë
 • Kaçavidë në formë disku
 • Kapaku i bobinës (i madh)
 • Kapaku i bobinës (mesatar) (në makinë)
 • Kapaku i bobinës (i vogël)
 • Fut bobina me fije (mini rrotë me fije mbret)
 • Rrjetë bobine
 • Kuti bobine (në makinë)
 • Komplet kornizash qëndisje (mesatare) 10 cm (H) × 10 cm (W) (4 inç (H) × 4 inç (W))
 • Çanta aksesore
 • Mbulesa e pluhurit
 • Manuali i operimit
 • Udhëzues i referencës së shpejtë
 • Udhëzues i dizajnit të qëndisjes

Karakteristikat e Përgjithshme
Sistemi i avancuar i filetimit të gjilpërës
Nuk ka më stres gjatë filetimit. Ndiqni udhëzuesin e fillit dhe përdorni levën e filetës së gjilpërës me një gisht.

Ekran LCD me prekje 3,7” me ngjyra
Menaxhoni të gjitha funksionet me një prekje të thjeshtë të ekranit LCD të lehtë për t’u lexuar 3,7″ me rezolucion të lartë (432 x 240 piksele). Përfshin ikona dhe 15 gjuhë.

Dritë LED super e ndritshme
E ndritshme, por e butë për syrin. E bën më të lehtë punën me pëlhura të errëta, ose në çdo kohë që i përshtatet stilit tuaj të jetesës.

Kontrolle të përshtatshme
Për lehtësinë e përdorimit, të gjithë butonat e funksionimit janë në një panel të përshtatshëm – prerësi i fijeve, pozicioni i gjilpërës lart/poshtë, funksioni Start/Stop.

Sistemi i mbështjelljes së bobinës
Mënyrë e shpejtë dhe e thjeshtë për të mbështjellë fillin e poshtëm! Thjesht ngarkoni bobinën në mbështjellës dhe udhëzuesi i fillit do t’ju tregojë se në cilën rrugë duhet të shkoni.

Bobina me vendosje të shpejtë
Thjesht hidhni një bobinë të plotë dhe jeni gati për të shkuar.

Sensori i pejit
Innov-is M340ED është i pajisur me sensorë të penjëve të sipërm dhe të poshtëm që paralajmërojnë kur filli është i prishur ose i mbaruar.

 Karakteristikat e qëndisjes

200 modele qëndisje të integruara, duke përfshirë 65 modele Disney
Ngjit eksitimin në çdo pjesë të qëndisjes në Innov-is M340ED me 200 dizajne të integruara, nga të cilat 65 janë Disney.

11 Fonte qëndistari
Shtoni një kontakt personal me 11 fontet e integruara të qëndisjes. Nga monogramet deri te sloganet e ndjeshme, është koha të shpreheni!

100 x 100 mm Zona e qëndisjes
Thjesht vendosni njësinë dhe kornizën e qëndisjes, zgjidhni modelin dhe jeni gati për të qëndisur. Korniza shtesë janë gjithashtu të disponueshme veçmas.

Lidhje LAN me valë
Arrini drejt qiellit dhe çoni mjeshtërinë tuaj edhe më tej. Me lidhjen me valë, ju mund të transferoni dizajne shtesë duke përdorur Transferimin e bazës së të dhënave të dizajnit (vetëm për pajisjet Windows) ose të lidheni me Artspira, qendrën tonë të re krijuese. Këtu do të gjeni dizajne dhe projekte falas, apo edhe të vizatoni dizajnet tuaja me porosi.

Porta USB
Thjesht futni një USB flash drive dhe ngarkoni modelin tuaj të qëndisjes direkt në makinë.

Kombinoni modelet e qëndisjes
Disa dizajne mund të shfaqen në të njëjtën kohë duke shtypur butonin “shto”.

Modele të kornizave të qëndisjes së integruar
14 lloje thurjesh mund të kombinohen me 10 forma të ndryshme kornizash, të tilla si një rreth ose një katror.

Redaktimi në ekran
Karakteristikat e fuqishme të redaktimit përfshijnë paraqitjen, rrotullimin e modelit në 1°, 10° dhe 90°, imazhin e pasqyrës dhe shkallëzimin midis 90 – 120%.

E përputhshme me fijet e prodhuesve të tjerë
Përveç grafikut të fijeve Brother, Innov-is M340ED njeh fijet nga tre prodhues të tjerë.

SHOPPING CART

close