-13%
,

Brother X17s Makine per Qepje


Spread the love

BROTHER X17s Qepje Mekanike

Plastike, e bardhe/blu, 40x15x33 cm

116.99 134.99

Detajet e produktit

Marka – Brother
Ngjyra –  e Bardhë / Blu
Materiali –  Plastike
Burimi i energjisë – Kabelgebunden
Është elektrike – Po

  • 17 funksione të dobishme qepjeje, duke përfshirë 1 vrimë butonash në 4 hapa, për qepjet bazë (krahët, lidhjet, etj.)
    në lloje të ndryshme pëlhurash (të hollë, të mesëm, elastik)
  • Bobina horizontale për aplikim të lehtë dhe qarkullim optimal të fillit
  • Ndriçim i fuqishëm falë diodës LED “dritën e ditës” të tavolinës së punës
  • Krahu i lirë për qepje me menge (pantallona, ​​mëngë, etj.)
  • 6 kthetrat e stërvitjes sigurojnë një trajnim të qetë të pëlhurës dhe cilësi të lartë të qepjes
  • Gjatësia dhe gjerësia e thurjes së paracaktuar
  • Rregullimi manual i tensionit të telit të sipërm
  • Vjen me DVD për përdorim të lehtë

SHOPPING CART

close