,

PT-E300VP Printer Etiketash Specialist Elektrike Dore


Spread the love

PT-E300VP Printer Etiketash Specialist Elektrike Dore

Në instalimet elektrike dhe të të dhënave, etiketimi i qartë dhe i fortë është thelbësor. PT-E300VP është një makinë inxhinierike e qëndrueshme me një bateri të ringarkueshme dhe përshtatës AC që e bën të thjeshtë printimin e etiketave nga 3,5 deri në 18 mm të gjerë. Gjithashtu i pajtueshëm me shiritat e cilësisë së lartë dhe vetë-petëzimit, si dhe tubat që tkurren nga nxehtësia.

189.99

Përmbledhja e artikullit

Printon etiketa të vështira deri në 18 mm të gjera

Shpejtësia e printimit deri në 20 mm për sekondë + 5 rreshta printimi

Tastierë e stilit QWERTY + 15 karaktere, 3 rreshta, ekran LCD me ndriçim të pasëm

PTE300VP

Funksioni i printimit të orës dhe datës, 168 simbole specifike elektrike dhe audio/vizuale

Prerës manual i përshtatshëm me funksion pauzë

Vjen me çantë transporti, rrip dore dhe paketë baterish të ringarkueshme Li-ion

Rreth këtij produkti:
Në instalimet elektrike dhe të të dhënave, etiketimi i qartë dhe i fortë është thelbësor. PT-E300VP është një makinë inxhinierike e qëndrueshme me një bateri të ringarkueshme dhe përshtatës AC që e bën të thjeshtë printimin e etiketave nga 3,5 deri në 18 mm të gjerë. Gjithashtu i pajtueshëm me shiritat e cilësisë së lartë dhe vetë-petëzimit, si dhe tubat që tkurren nga nxehtësia.

 

Specifikimet

Të përgjithshme – P-touch
Përshtatës AC  –  Po
Lloji i makinës – Handheld (dore)
Gjerësia maksimale e shiritit (mm) – 18 mm
Lloji i përdorimit – Industrial
Bateri – Alkaline 6 x AA (LR6/HR6)
Fikja automatike – Po
Bateria – BA-E001 Litium-jon
Lloji prerës – i plotë
Ekrani – LCD me dritë të pasme
Madhësia e ekranit – 15 karaktere x grafik me 3 rreshta – 67 mm x 40 mm
Ngjyra –  Portokalli dhe e zezë
Lloji i tastierës – QWERTY
Bateri e ringarkueshme Li-Ion – Po
Vendndodhjet e memories – 50
Numri i çelësave – 64
Teknologji  – Transferimi termik
Cilësimi i njësisë (mm / inç)  – Po
Gjuhë  – Anglisht, gjermanisht, frëngjisht, spanjisht, portugalisht, italisht, holandisht, danez, norvegjisht, suedisht, finlandisht, hungarisht, çekisht, polonisht, rumanisht, sllovenisht, sllovakisht, kroatisht, turqisht, portugalisht braziliane.

 

Të Përgjithshme

Gjerësia 3,5, 6, 9, 12, 18 mm
Lloji TZe Tape
Lloji i baterisë Litium-jon

Dimensionet dhe peshat

Përmasat 133 (P) x 220 (H) x 74 (D)
Pesha 0.740 kg

Në kuti

Përshtatës AC Po
Kordoni i rrymës së përshtatësit AC Po
Kutia e transportit Po
Bateri Li-jon Po
Furnizon kasetë etiketë të laminuar me ngjitës të fortë 18 mm të zezë në të verdhë (8 m)
Udhëzues përdorimi Po
Karta e garancisë Po
Rrip dore Po

Dizajni i etiketës

Fontet 7
Kornizat 7
Simbolet 384
Rreshtimi i tekstit në qendër, justifiko, majtas, djathtas
Nënvizoni Po
Printim vertikal Po

Funksioni i shënjimit të kabllove  – Po

Softuer për dizajnimin e etiketave

Kopje 1 – 50
Fontet 7
Kornizat 7 Orientimet e etiketës Horizontal, Vertikal
Magjistari i etiketimit Kabllo
Numërimi sekuencial Po
Rreshtimi i tekstit në qendër, majtas
Gjuhë anglisht, gjermanisht, frëngjisht, spanjisht, portugalisht, italisht, holandisht, danez, norvegjisht, suedisht, finlandisht, hungarisht, çekisht, polonisht, rumanisht, sllovenisht, sllovakisht, kroatisht, turqisht, portugalisht braziliane

Aksesorë

Kaseta me shirit TZe
Gjerësia e shiritit 3,5, 6, 9, 12, 18 mm
Printim/skanim direkt
Përputhshmëria e skanuesit të barkodit CODE39, CODE128, EAN13, EAN8, ITF 2/5, UPC-A, UPC-E, CODABAR, GS1-128 (UCC/EAN128)

Garancia

Garanci 3 vite.

SKU: PTE300VP Kategori: , Etiketa: , , ,

SHOPPING CART

close