RRETH NESH LEXO MË SHUMË PËR NE

Çfarë bëjmë në të vërtetë?

Meqenëse ka nevojë për biznesin tuaj, Inkstation ju ofron këshillim falas për blerjen e fotokopjuesve, dmth printerëve.
Në këtë mënyrë ju kurseni para që mund të investoni në biznesin tuaj. Duke vepruar kështu, ju eliminoni mundësinë e një “surprize për të keqen” që ndodh shumë shpesh, pasi në mungesë të informacionit të duhur, shpesh çmimi i ngjyrës (toner, fishek) rezulton të jetë më e shtrenjtë se vetë printeri.

Vizioni Ynë

Angazhimi për plotësimin e nevojave të klientëve,
profesionalizmi dhe sinqeriteti janë udhëzues në drejtimin e kompanisë sonë. Këto vlera na kanë mundësuar që të perceptohemi si një nga kompanitë më të besueshme në sektorin e furnizimit me toner për printerët dhe fotokopjuesit.

Pse tek Ne

Përdorimi i një teknologjie në përputhje me standardet evropiane, si dhe zbatimi i saj me një staf profesional të trajnuar në Gjermani.
Ne ofrojmë produkte me cilësi shumë të lartë në treg, cilësi të garantuar dhe të mbrojtur nga ne me standardet ISO 9001: 2015.

SHOPPING CART

close