-12%
,

Brother 3034DW Makine per qepje OVERLOCK

Availability:

S’ka stok


Spread the love

Makine per Mbyllje Brother 3034DWT
Qepni qepjet, shkurtoni pëlhurën e tepërt dhe mbyllni skajet e papërpunuara me lehtësi me 3034DWT Overlocker.

Nëse jeni në kërkim të një bllokuesi efikas, të saktë, të lehtë për t’u përdorur, të fortë dhe megjithatë të lëvizshëm, mos kërkoni më tej.

459.99 519.99

S’ka stok

BROTHER 3034DWT krenohet me kombinimin e veçantë të Brother të saktësisë së nivelit profesional me veçoritë pa probleme.

Ky mbyllës përmban qepje mbivendosje me 3 ose 4 fije, qepje dhe prerje, dhe një gamë të gjerë qepjesh për qëllime dekorative, si dhe për qepje të dobishme.

Ai gjithashtu ofron një udhëzues të lehtë për t’u ndjekur, dhe një F.A.S.T. Sistemi i filetimit me fije të poshtme Plus, lirimi i tij i tensionit manual dhe unaza e majtë “easy thread” e bëjnë filetimin e këtij mbimbyllësi aq të thjeshtë sa të jetë.

Sipërfaqja e qepjes e konvertueshme me krahë të lirë në shtrat të sheshtë të 3034DWT ofron kontroll të lehtë kur mbyllni prangat dhe mëngët, duke siguruar që marrja e rezultateve profesionale që ju nevojiten të jetë pa probleme dhe shpejt.

Të marra së bashku, këto veçori të dizajnuara me mjeshtëri nënkuptojnë që ju mund të prisni gjithmonë përfundime profesionale pa gërvishtje edhe për skajet më të vështira të ngushta ose të mbështjella me 3034DWT.

Për ndihmë dhe këshilla për konfigurimin e makinës suaj qepëse, vizitoni support.brother.com dhe gjithashtu mund të hidhni një sy në faqen tonë të aksesorëve për t’u siguruar që keni gjithçka që ju nevojitet për të filluar.

Karakteristikat kryesore
. 3 ose 4 fije, qepni dhe prisni qepjet e mbivendosura
. Sistemi i filetimit me unazë të ulët F.A.S.T
. Qepje e shpejtë deri në 1300 qepje në minutë
. Ushqimi diferencial
. Krevat i sheshtë me krahë të lirë
. Prisni kurthin
. Sistemi i mbrojtjes nga rrotullimi i fillit

Cfarë ka në kuti

Mbulesë e butë
Çanta aksesore
Këmbë me qepje të verbër
Mbledhja e këmbës
Këmbë tub
Prisni kurthin
Tavolinë e gjerë
Fije x 4 copë
cicëronat
rrjeta me fije (4)
Kapaku i bobinës me fije (4)
Furçë pastrimi
Drejtues gjashtëkëndor
Set gjilpërash (130/705H) #80: 2 copë, #90: 2 copë.
Kontrolluesi i këmbës:
DVD me udhëzimulesë e butë
Çanta aksesore
Këmbë me qepje të verbër
Mbledhja e këmbës
Këmbë tub
Prisni kurthin
Tavolinë e gjerë
Fije x 4 copë
cicëronat
rrjeta me fije (4)
Kapaku i bobinës me fije (4)
Furçë pastrimi
Drejtues gjashtëkëndor
Set gjilpërash (130/705H) #80: 2 copë, #90: 2 copë.
Kontrolluesi i këmbës:
DVD me udhëzim

Per specifika te detajuara si dhe Aksesore ju lutemi klikoni ne linqet ne vijim

Supplies and Accessories

Specification Details

Downloads

SHOPPING CART

close