,

Brother PR1X Makinë qëndisje me një gjilpërë


Spread the love

Kjo makineri moderne e qëndisjes në shtëpi kombinon veçoritë komerciale me teknologjinë e lehtë për t’u përdorur.

  • Qëndisje
  • Zonë e madhe qëndisje 300 x 200 mm
  • Lehtë për t’u përdorur LCD me prekje 7″.
  • Shpejtësia maksimale e qëndisjes 1000spm
  • Fillimi automatik i gjilpërës
  • 495 modele qëndisje të integruara
  • 33 fonte qëndisjeje të integruara

Makinë qëndisjeje PR1X
Me Brother PR1X, kaloni nga hobi në sipërmarrës me një zonë të madhe të qëndisjes së krahut të lirë 200mm x 300mm dhe saktësi precize të kryqëzimit.

Hapësirë ​​pune të madhe
Entrepreneur One PR1X ka një zonë qëndisje bujare 8” x 12” ( 200 x 300 mm ) për projekte të mëdha, si shpina xhakete dhe jastëkë.

Krah pa tuba
Krahu tubular e bën të lehtë qëndisjen e sendeve të tilla si çanta, mëngët, këmbët e pantallonave dhe kapelat. (Kërkon kornizë opsionale Cap dhe korniza të tjera speciale).

Pozicionimi me 2 pikë
Vendosni me saktësi modelet tuaja të qëndisjes. Lazeri i pozicionimit me 2 pikë Crosshair tregon pozicionin e pikës së rënies së gjilpërës së qëndisjes.

Karakteristika e bobinës
Kurseni kohë me bobinën vertikale për ndryshime të lehta të bobinës pa hequr rrathën dhe mbështjellësin e bobinës anësore për të mbështjellë një bobin të ri.

Gjurmë e vogël
Thjesht 505 mm i gjerë, PR1X është dukshëm më i vogël se një makinë standarde qëndistarie me shtrat të sheshtë dhe mund të vendoset kudo

Dizajne dhe shkronja të integruara
Krijo diçka të re me 495 dizajne të ndërtuara në qëndisje, duke filluar nga motivet elegante të kafshëve të egra dhe stilet e alfabetit të çuditshëm deri te aplikacionet tradicionale.

Ekran me prekje 7 inç

Ekrani i madh LCD 7” i ndërtuar me definicion të lartë, me ikona të mëdha dhe një meny lëvizëse, e bën modifikimin në ekran dhe futjen e shkronjave një punë të shpejtë

 

 

Fijesë automatike me gjilpërë

image

E bën fije të thjeshtë! Fije gjilpërën me prekjen e një butoni. Kjo mund të bëhet pa një dizajn në ekran për efikasitet të shtuar

 

 

Deri në 600 1000 SPM


Kurseni kohë. PR1X jep deri në 1000 qepje në minutë me zero kompromis në cilësinë e thurjes

 

 

Set me korniza me tuba 200mm x 300mm
Set me korniza me tuba 100mm x 100mm

Plus

Manuali i funksionimit, Udhëzuesi i referencës së shpejtë, Udhëzuesi i modelit, stilolapsi me prekje, piskatore e mbulesës së pllakës së gjilpërës, mjeti i ndërrimit të gjilpërave, grupi i gjilpërave të qëndisjes (6), bobina të mbështjellura paraprakisht, bobina metalike, matësi i tensionit të gomës, kablloja USB, kapaku i bobisë së vogël (4), bobina Felt (4), Rrjetë me bobina (4), Kaçavidë e vogël, Kaçavidë e madhe, Kaçavidë e tipit Z, Kaçavidë gjashtëkëndore, pikëllim, furçë pastrimi, gërshërë për tegel, gërshërë, vaj makinerie, këllëf aksesor.

 

Specifikimet themelore

Lloji i bobinës
Vertikale

Threader gjilpërash
po

Prerës i fijeve
po

Dritë qepëse
LED

Kontrollues i këmbës
jo

Butoni Start Stop
po

Kontrolli i tensionit të fillit
Manual

Sistemi i mbështjelljes së bobinës F.A.S.T
Dredha-dredha e veçuar e bobinës

LCD i panelit me prekje
po

Ekran LCD
po

Përmirësimi i softuerit
po

Garancia
3 vjet ose 2500 orë (cilado që vjen e para) Garanci në vend

Çfarë ka në Kuti

Këllëf aksesor
Komplet gjilpërash
Bobina e mbështjellë paraprakisht × 5
Bobina metalike × 3
Rrjetë me bobina × 4
Rriper tegel
Gërshërë
Piskatore
Stilolaps me prekje
Mjet për ndërrimin e gjilpërës (Threader)
Mbulesa e pllakës së gjilpërës
Kaçavidë Phillips
Kaçavidë standarde
Kaçavidë Allen
Kaçavidë me 3 drejtime
Pikëllim
Naftëtar
Furçë pastrimi
Pesha (L)
Pesha (S)
Shtresë me bobina × 4
Kapaku i bobinës × 4
kabllo USB
Kornizë qëndisjeje (shumë e madhe) 300 mm (W) × 200 mm (H)
Kornizë qëndisjeje (mesatare) 100 mm (W) × 100 mm (H)
Fletë qëndisjeje (shumë e madhe) 300 mm (W) × 200 mm (H)
Fletë qëndisjeje (e mesme) 100 mm (W) × 100 mm (H)
Mbajtëse e kornizës së qëndisjes A
Mbajtëse e kornizës së qëndisjes B
Manuali i operimit
Udhëzues i referencës së shpejtë
Udhëzues për dizajnimin e qëndisjes
Kabllo të energjisë
Këllëf bobina (në makinë)
grep fileto

Karakteristikat e qëndisjes

Shpejtësia e qëndisjes (Max)
1000 spm

Zona e qëndisjes Maks.
300 mm x 200 mm

Modele qëndistari të ndërtuara
495

Ndërtimi në Font Embroidery
33

Redaktimi në ekran
po

USB
Po (Host/Skllav)

Funksioni Jump Stitch & Fshirës
po

Funksioni i kamerës
Dritë lazer me qime të kryqëzuara

Numri i gjilpërës për qëndisje
1

SHOPPING CART

close