Politikat e Privatësis

Transfera Biznesi
Në rast se të gjitha ose një pjesë e biznesit tonë është shkrirë, shitur ose riorganizuar (duke përfshirë transferat e bëra si pjesë e procedurës së falimentimit apo falimentimit), të dhënat personale për ju mund të ndahen me biznesin pasardhës. Ne do të përdorim masa të arsyeshme për të ndihmuar që çdo pasues të trajtojë informacionin tuaj në përputhje me këtë Politikë.

Me pëlqimin tuaj
Në çdo rrethanë të ndryshme nga ato të përshkruara më lart, ne do të kërkojmë miratimin tuaj afirmativ para se të ndajmë informacionet tuaja personale jashtë kompanisë sonë të korporatave, dhe ne gjithashtu nuk do të shesim ose marrim me qira informacionin tuaj personal.

Cilat janë zgjedhjet tuaja?
Ju keni zgjedhje për mënyrat e ndryshme që mbledhim, përdorim dhe ndajmë informacionet tuaja personale.
Ne mund t’ju dërgojmë komunikime marketingu. Ne gjithashtu personalizojmë përvojën tuaj në faqet tona dhe shërbimet e lëvizshme duke ju shfaqur reklama nga INKSTATION  ose partnerët tanë reklamues që janë përshtatur për interesat tuaja. Mëso më shumë rreth reklamave të bazuara në interesa, duke përfshirë mënyrën e zgjedhjes. Disa nga shërbimet tona mobile përdorin informacionin e vendndodhjes së pajisjes suaj. Mund t’i rregulloni cilësimet e pajisjes suaj celulare në çdo kohë për të kontrolluar nëse pajisja juaj komunikon informacionin e këtij vendndodhja. Gjithashtu mund të ofrojmë kontrolle shtesë për përdorimin tonë të informacionit të vendndodhjes tënde të lëvizshme.
Ne duam t’ju ofrojmë zgjedhje për mënyrat e ndryshme që mbledhim, përdorim ose ndajmë informacionet tuaja personale. Këto zgjedhje janë përshkruar më poshtë.

Preferencat e Reklamimit të Bazuara në Interesa
Ne personalizojme përvojën tuaj në faqet tona dhe shërbimet e lëvizshme duke ju shfaqur reklama që përshtaten me interesat tuaja. Për shembull, nëse shfletoni ose blini elektronikë me ne ose në faqe të tjera, ne mund t’ju tregojmë reklama për elektronikë ndërsa vazhdoni të shfletoni internetin.
Ne ju tregojnë reklama në lidhje me Inkstation  ose partnerët tanë reklamues.


Preferencat e komunikimit
Ju keni mundësi të zgjidhni se si ne mund të përdorim të dhënat tuaja personale për të komunikuar me ju, për t’ju dërguar njoftime informuese dhe se si ne mund të ju dërgojmë reklama të personalizuara dhe relevante.


Si i Sigurojmë Informacionet Tuaja Personale?
Ne mbrojmë të dhënat tuaja duke përdorur masa të larta teknike fizike dhe administrative të sigurisë me qëllim të minimizimit të rrezikut nga ndonjë humbje, keqpërdorim, qasje e paautorizuar, zbulim dhe ndryshim. Nëse besoni se llogaria juaj është abuzuar, ju lutemi kontaktoni menjëherë përmes e-mailit info@inkstation-kos.com

Praktikat e Privatësisë së Palëve të Treta
Kjo Politikë e Privatësisë adreson vetëm përpunimin, përdorimin, transferin, shpalosjen dhe ruajtjen e të dhënave tuaja personale që ne i mbledhim nga ju. Nëse ju shpalosni të dhënat tuaja personale me të tjerët, ose në qoftë se ju jeni drejtuar në një faqe interneti të palës së tretë, do të zbatohen politikat, praktikat dhe njoftimet e tyre të privatësisë.
Ne ju inkurajojmë që para së të hyni në një transaksion apo para zbulimit të të dhënave tuaja personale me partnerin tuaj tregtar të vlerësoni me kujdes politikat e tyre të privatësisë dhe sigurisë.

Fëmijet dhe shërbimet tona
Fëmijët mund të hyjnë në ueb faqen Inkstation vetëm për të shikuar produkte apo komentuar. Platforma jonë ofron vetëm pagesa përmes kartelës bankare, në këtë mënyrë përdoruesit duhet të jenë mbi moshën 18 vjeç. Në të kundërtën nën moshën 18 vjeç mund të bëjnë blerje vetëm në prani të prindit apo kujdestarit.

Ndryshimet në këtë Politikë të Privatësisë
Ne mund ta revidojmë kohë pas kohe këtë politike të privatësisë. Versioni më I përditësuar do të rregullojë procesimin tonë të informatave tuaja personale dhe gjithmonë do të jetë në https://inkstation-kos.com/politikat-e-privatesis . Nëse bëjmë ndryshime në këtë politikë , që sipas vleresimit tonë është me peshë do të ju njoftojmë përmes faqes tonë në facebook ose email.

SHOPPING CART

close