,

Printer Ricoh SP 4510SF


Spread the love

Ky printer shumëfunksional i gjithanshëm përmbanë shumë veçori në një dizajn kompakt. Printimi me 40 faqe A4 bardh e zi në minutë dhe me 1200 me 1200 dpi, SP 4510SF kombinon shpejtësinë me daljen cilësore. Me skanerin duplex me një kalim të vetëm, SP 4510SF mund të skanojë të dyja anët e një dokumenti origjinal me ngjyra në një kalim të vetëm për shpërndarje të shpejtë në e-mail, dosje, USB, FTP, SMB ose URL. Kontrolluesi i avancuar GWNX ofron funksionalitet të sofistikuar që më parë disponohej vetëm nga sistemet me çmim premium

149.99

Karakteristikat dhe vecoritë

SP 4510SF ka një gjurmë të vogël, kështu që mund të instalohet lehtësisht në një desktop ose në një qoshe. Funksionimi është i drejtpërdrejtë me panelin e tij me prekje me ngjyra 4,3 inç, i cili ka një ekran të madh, të pjerrët, të personalizueshëm dhe meny të animuara. Faksoni me efikasitet me një modem Super G3, Internet Faks, IP-Fax, LAN-Fax dhe PC-Fax, të gjitha të instaluara si standard.

  • Kapaciteti standard i letrës prej 600 fletësh mund të zgjerohet në 1600 fletë
  • Funksionim i shpejtë me ngrohje në 19 sekonda dhe shpejtësia e parë e daljes vetëm 6 sekonda
  • Lidhja opsionale WiFi dhe Bluetooth mundëson vendndodhjen e përshtatshme
  • Kohëmatësi i ndezjes/fikjes ul konsumin dhe kostot e energjisë
  • Trajtimi i gjithanshëm i letrës nga 52 në 162 gsm ofron zgjedhje fleksibël të medias

Të përgjithshme

Koha e ngrohjes – 19 sekonda
Shpejtësia e daljes së parë – 6 sekonda
Shpejtësia e prodhimit të vazhdueshëm – 40 faqe në minutë
Cikli i punës – 150,000 printime në muaj
Përmasat (M x D x H) – 419 x 427 x 484 mm
Pesha – 23 kg
Burimi i energjisë – 220 – 240 V, 50/60 Hz

KOPJIMI
Procesi i kopjimit – Printim i thatë, me një komponent dhe elektro-fotografik
Kopjim i shumëfishtë – Deri në 99 kopje
Rezolucioni – 600 x 600 dpi
Zmadhimi – nga 25% në 400% me hapa 1%.

PRINTIMI

RAM – Standard 1024 MB
RAM – Maksimumi 1536 MB
Gjuha e printerit – Standard PCL5e, PCL6, Adobe® PostScript® 3™
Gjuha e printerit – Opsioni XPS
Rezolucioni i printimit – 1200 x 1200 dpi
Ndërfaqja – Standard USB 2.0, slot SD, Ethernet 10 bazë-T/100 bazë-TX, Ethernet 1000 Base-T
Ndërfaqja – Opsioni IEEE 1284 me dy drejtime, LAN me valë (IEEE 802.11a/b/g/n), Bluetooth
Protokolli i rrjetit – TCP/IP IP v4, IP v6
Protokolli i rrjetit – IPX/SPX
Windows® – Windows® 7, Windows® 8, Windows® 8.1, Windows® Server 2003, Windows® Server 2008, Windows® Server 2008R2, Windows® Server 2012, Windows® Server 2012R2
Mac OS –  Macintosh OS X v10.5 ose më i ri
UNIX – UNIX Sun® Solaris, HP-UX, SCO OpenServer, RedHat® Linux Enterprise, IBM® AIX
Novell® – Netware® v6.5 ose më vonë
SAP® R/3®  – SAP® R/3 3.x® ose më vonë

SKANERI

Shpejtësia e skanimit – Me ngjyra të plota Maksimumi 30ppm
Shpejtësia e skanimit – B/W Maksimumi 30 ipm
Rezolucioni – Standard 100 – 600 dpi
Formati i skedarit – TIFF me një faqe, JPEG me një faqe, PDF me një faqe, PDF me kompresim të lartë me një faqe, PDF-A me një faqe, TIFF me shumë faqe, PDF me shumë faqe, PDF me kompresim të lartë me shumë faqe, PDF-A me shumë faqe
Drejtues të bashkuar Rrjeti TWAIN
Skanoni në postë elektronike, dosje, USB, kartë SD, SMB, FTP
Skano në – Opsioni NCP

FAX
Qarku – PSTN, PBX
Pajtueshmëria ITU-T (CCITT) G3
Shpejtësia e transmetimit – G3 2 sekonda
Shpejtësia e modemit – Maksimumi 33,6 Kbps
Shpejtësia e skanimit – 2,4 sekonda(s)
Kapaciteti i memories – Standard 4 MB
Rezervimi i memories – Po 12 orë

TRAJTIMI I LETRËS

Madhësia e rekomanduar e letrës – Tabaka(t) standarde letre A4, A5, A6, B5, B6, Legal, Letter, Executive, Foolscap, Folio, 16 KAI
Madhësia e rekomanduar e letrës – Tabaka anashkaluese A4, A5, A6, B5, B6, Legal, Letter, Executive, Foolscap, Folio, 16 KAI
Kapaciteti i hyrjes së letrës – Standard 600 fletë
Kapaciteti i hyrjes së letrës – Maksimumi 1600 fletë
Kapaciteti i daljes së letrës – Maksimumi 250 fletë
Pesha e letrës – Tabaka(t) letre 52 – 162 g/m²
Pesha e letrës – Tabakë letre opsionale 52 – 162 g/m²
Pesha e letrës – Tabaka bypass 52 – 162 g/m²
Pesha e letrës – Duplex 52 – 162 g/m²
Pesha e letrës – g/m²

EKOLOGJIA
Konsumi i energjisë – Maksimumi 1,1 kW
Konsumi i energjisë – Modaliteti gati 97,2 W
Konsumi i energjisë – Modaliteti i gjumit Më pak se 0,72 W
Konsumi i energjisë – TEC (konsumi tipik i energjisë elektrike)* 1,759 Wh

OPSIONE
Tabaka letre 1 x 250 fletë tabaka letre, 1 x 500 fletë tabaka letre
Hard Disk 320 GB
RAM 1.5 GB

KONSUMABLE

Toner fillestar – E zezë 6000 printime
Rendimenti i PCU – E zezë 20,000 printime
Fisheku i tonerit (rendiment i rregullt) – E zezë 3000 printime
Fisheku i tonerit (rendiment i lartë) – E zezë 6000 printime
Fisheku i tonerit (rendiment ultra i lartë) – E zezë 12,000 printime

 

SKU: RIMS4510SF Kategori: , Etiketa: , , ,

SHOPPING CART

close