,

Airflow 3000 electronic air threading overlocker


Spread the love

Bëjeni të lehtë punën me pëlhura sfiduese me bllokuesin Brother Airflow 3000, folësin elektronik të ajrit më të shpejtë, më të lehtë të Brother. I ndërtuar për shpejtësi, me një sistem filetimi në ajër i lehtë për t’u përdorur, filetues të avancuar të gjilpërave, leva të lëshimit të shpejtë dhe shpejtësi qepjeje deri në 1300 spm.

889.99

Dukeni të mprehtë, Airflow 3000 do të fryjë çdo gjë që keni bërë më parë nga uji. Arritni përfundimet më të mira në thurje, materiale elastike, pëlhura të tejdukshme dhe madje edhe Lycra.

Thjesht futni fillin tuaj në vrimat e filetimit dhe ‘mbushni’ sistemi ynë i ajrit e drejton atë përmes sythave për ju.

Zgjedhja e thurjes – zgjidhni midis mbylljes me 4 fije, mbylljes së ngushtë me 3 fije, mbylljes së ngushtë me 3 fije, kyçjes së sheshtë 2 fijeve, mbylljes së sheshtë me 3 fije, ngjitjes së kunjave, buzës së verbër, skajit të mbështjellë, buzës së ngushtë dhe buzës së marules.

Cilësia e thurjes – qepni me shpejtësi deri në 1300 spm! Përdorni çelësat për të rregulluar gjatësinë dhe gjerësinë e thurjes sipas nevojës.

Futja diferenciale – me një raport diferencial të furnizimit prej 0,7 deri në 2 mm, do të keni një përfundim të jashtëzakonshëm me thurje, pavarësisht se në cilën pëlhurë jeni duke punuar.

Fund i mbështjellë në çast – levat e ndërrimit të shpejtë do t’ju japin një buzë të mbështjellë të menjëhershme. E përkryer për pëlhura të lehta dhe të tejdukshme. Zgjidhni midis skajit të mbështjellë të drejtë dhe me onde.

Shmangni bllokimet e bezdisshme – teknologjia e ajrit të qetë e mban çdo gjë në lëvizje, kështu që nuk ka garzë ose push.

Siguria në radhë të parë – mbulesa e hapur? Këmbë shtypëse e ngritur? Makina nuk do të ndizet! Si një masë paraprake shtesë, sensori i sigurisë çaktivizon menjëherë thikën prerëse, duke ju mbajtur të sigurt dhe duke mbrojtur grilat.

Vlera shtesë – Airflow 3000 vjen me kurth për zbukurim, këmbë me thurje të verbër, këmbë grumbulluese dhe këmbë tubacioni.

Për ndihmë dhe këshilla mbi konfigurimin e mbytësit tuaj, vizitoni support.brother.com. Për të çuar më tej kreativitetin tuaj, pse të mos vizitoni faqen tonë të aksesorëve dhe të siguroheni që keni gjithçka që ju nevojitet për të filluar? Për më shumë informacion rreth veçorive, shkoni te galeria jonë e videove për të parë më shumë.

Karakteristikat kryesore

 • Teknologjia elektronike e filetimit të ajrit
 • Fije gjilpërash e avancuar
 • Qepje me 2, 3 ose 4 fije
 • Ushqimi diferencial
 • Leva për ndryshim të shpejtë
 • Gjerësia e thurjes 5 – 7,5 mm
 • Shpejtësi të shpejta qepjeje prej 1300 spm
 • Gabim drita LED
 • Dritë e ndritshme e punës LED
 • Shumë aksesorë të përfshirë!

Çfarë ka në kuti

 • Këmbë me qepje të verbër
 • Mbledhja e këmbës
 • Këmbë tubacioni
 • Set gjilpërash (130/705H) #80: 2 copë, #90: 2 copë
 • Kapaku i bobinës me fije: 4 copë
 • Rrjeta e filetimit: 4 copë
 • Fije teli
 • Drejtues gjashtëkëndor
 • Piskatore
 • Furçë pastrimi
 • Kuti aksesore
 • Prisni kurthin
 • Mbulesë e butë
 • Kontrollues i këmbës
 • Manuali i funksionimit

 

SHOPPING CART

close