, , ,

Innov-is M380D Disney makine per qepje dhe qendisje


Spread the love

Bini nën magjinë e Innov-is M380D. Argëtuese, e lehtë për t’u përdorur dhe e mbushur plot me veçori, bëni një aventurë magjike të krijimit me makinën tonë të re të lezetshme të qëndisjes dhe qepjes Disney.

1,024.99

Ngjisni eksitimin në gjithçka që bëni në makinën e qepjes, veshjes së tegelave dhe qëndisjes Innov-is M380D. Ka 200 modele të integruara, nga të cilat 65 janë Disney. Plus, me 181 qepje të integruara, duke përfshirë 10 vrima për butona, projektet tuaja do të jenë gjithmonë vërtet origjinale.

Shtoni një kontakt personal me 11 qëndisje të integruara dhe 4 shkronja të shkronjave. Nga monogramet deri te sloganet e ndjeshme, është koha të shpreheni!

Çojeni atë individualitet edhe më tej me My Custom StitchTM. Përdorni ekranin me prekje LCD me ngjyra për të dizajnuar qepjet tuaja ose për të modifikuar dizajnet e integruara. Ruani ato në kompjuterin tuaj për përdorim në të ardhmen.

Me modifikimin në ekran, ju mund ta çoni krijimtarinë tuaj në pafundësi dhe më gjerë – rrokullisni, rrotulloni, ndryshoni ngjyrën dhe përsëritni dizajnet.

Me një panel qendror që përfshin butonin e gjilpërës lart/poshtë, kontrolluesin e shpejtësisë së rrëshqitjes, prerësin e fijeve dhe butonin start/stop, kontrolli i saktë është në majë të gishtave tuaj.

Arrini drejt qiellit dhe çoni mjeshtërinë tuaj edhe më tej. Me lidhjen LAN me valë, ju mund të shkarkoni dizajne shtesë ose të lidheni me Artspira, qendrën tonë të re krijuese.

Karakteristikat kryesore

 • 200 modele qëndisje të integruara, duke përfshirë 65 modele Disney
 • 11 fonte të integruara
 • Zona e qëndisjes 100 x 100 mm
 • Ekran me prekje me ngjyra
 • Fije gjilpërash e avancuar
 • Lidhur LAN dhe Wifi
 • Aplikacioni krijues Artspira
 • 181 forma qepje, duke përfshirë 10 vrima për butona 4 dizajne shkronjash
 • Dizajnoni qepjet tuaja me My Custom StitchTM
 • Karakteristika super qepëse
 • Hapësirë ​​pune 160 mm (6,2”).

Çfarë ka në kuti

 • Këmba zigzag “J” (në makinë)
 • Monogramimi i këmbës “N”
 • Këmba me vranësira “G”
 • Këmba me zinxhir “I”
 • Këmba me qepje të verbër “R”
 • Këmba e montimit me butona “M”
 • Këmba e vrimës së butonave “A”
 • Këmbë qëndisje “Q”
 • Komplet gjilpërash
 • Gjilpërë binjake
 • Bobina (në makinë)
 • Bobina para plagosjes x 4
 • Klip bobin x 4
 • Rriper tegel
 • Gërshërë
 • Furçë pastrimi
 • Grusht në vrimë
 • Kaçavidë
 • Kaçavidë në formë disku
 • Kunj ekstra bobinë
 • Kapaku i bobinës (i madh)
 • Kapaku i bobinës (mesatar) (në makinë)
 • Kapaku i bobinës (i vogël)
 • Fut bobina me fije (mini rrotë me fije mbret)
 • Rrjetë bobine
 • Kuti bobine (në makinë)
 • Kontrollues i këmbës
 • Komplet kornizash qëndisje (mesatare) 10 cm (H) × 10 cm (W) (4 inç (H) × 4 inç (W))
 • Çanta aksesore
 • Rast i veshtire
 • Set i fletëve me rrjetë
 • Manuali i operimit
 • Udhëzues i referencës së shpejtë
 • Udhëzues i dizajnit të qëndisjes

Karakteristikat e Përgjithshme

Sistemi i avancuar i filetimit të gjilpërës
Nuk ka më stres gjatë filetimit. Ndiqni udhëzuesin e fillit dhe përdorni levën e filetës së gjilpërës me një gisht.

Ekran LCD me prekje 3,7” me ngjyra
Menaxhoni të gjitha funksionet me një prekje të thjeshtë të ekranit LCD të lehtë për t’u lexuar, 3,7” me rezolucion të lartë (432 x 240 piksele). Përfshin ikona dhe 15 gjuhë.

Dritë LED super e ndritshme
Një dritë e ndritshme, por e butë në sy, e bën më të lehtë punën në pëlhura të errëta.

Kontrolle të përshtatshme
Për lehtësinë e përdorimit, të gjithë butonat e funksionimit janë në një panel të përshtatshëm – prerësi i fijeve, pozicioni i gjilpërës lart/poshtë, funksioni Start/Stop.

Sistemi i mbështjelljes së bobinës
Mënyrë e shpejtë dhe e thjeshtë për të mbështjellë fillin e poshtëm! Thjesht ngarkoni bobinën në mbështjellës dhe udhëzuesi i fillit do t’ju tregojë se në cilën rrugë duhet të shkoni.

Bobina me vendosje të shpejtë
Thjesht hidhni një bobinë të plotë dhe jeni gati për të shkuar.

Sensori i filetos
Innov-is M380D është i pajisur me sensorë të filetimit të sipërm dhe të poshtëm që paralajmërojnë kur filli është i prishur ose i mbaruar.

Karakteristikat e qëndisjes

200 modele qëndisje të integruara, duke përfshirë 65 modele Disney
Ngjit eksitimin në çdo pjesë të qëndisjes në Innov-is M380D me 200 dizajne të integruara, nga të cilat 65 janë Disney.

11 Fonte qëndistari
Shtoni një kontakt personal me 11 fontet e integruara të qëndisjes. Nga monogramet deri te sloganet e ndjeshme, është koha të shpreheni!

100 x 100 mm Zona e qëndisjes
Thjesht vendosni njësinë dhe kornizën e qëndisjes, zgjidhni modelin dhe jeni gati për të qëndisur. Korniza shtesë janë gjithashtu të disponueshme veçmas.

Lidhje LAN dhe Wifi
Arrini drejt qiellit dhe çoni mjeshtërinë tuaj edhe më tej. Me lidhjen me valë, ju mund të transferoni dizajne shtesë duke përdorur Transferimin e bazës së të dhënave të dizajnit (vetëm për pajisjet Windows) ose të lidheni me Artspira, qendrën tonë të re krijuese. Këtu do të gjeni dizajne dhe projekte falas, apo edhe të vizatoni dizajnet tuaja me porosi.

Porta USB
Thjesht futni një USB flash drive dhe ngarkoni modelin tuaj të qëndisjes direkt në makinë.

Kombinoni modelet e qëndisjes
Disa dizajne mund të shfaqen në të njëjtën kohë duke shtypur butonin “Shto”.

Modele të kornizave të qëndisjes së integruar
14 lloje të thurjeve mund të kombinohen me 10 forma të ndryshme kornizash si rrethi ose katrori.

Redaktimi në ekran
Karakteristikat e fuqishme të redaktimit përfshijnë paraqitjen, rrotullimin e modelit në 1°, 10° dhe 90°, imazhin e pasqyrës dhe shkallëzimin midis 90 – 120%.

E përputhshme me fijet e prodhuesve të tjerë
Përveç grafikut të fijeve Brother, Innov-is M380D njeh fijet nga tre prodhues të tjerë.

   

   Karakteristikat e qepjes

Furnizimi me 7 pika
Ofron një veprim të butë të ushqyerjes dhe cilësi superiore të thurjes në çdo peshë pëlhure.

Qepje krahu pa pagesë
Hiqni ndarjen e ruajtjes së aksesorëve për qepje të lirë të krahut. Qepni me lehtësi sende të vogla të vazhdueshme si vrimat e krahëve, prangat etj.

Kontrolle të përshtatshme
Për lehtësinë e përdorimit, të gjithë butonat e funksionimit janë në një panel të përshtatshëm – prerësi i fijeve, pozicioni i gjilpërës lart/poshtë, funksioni Start/Stop.

4 stile germash (qepje)
Shtoni stile të ndryshme shkronjash për etiketat dhe projektet e monogrameve.

Prerës automatik i fijeve
Pret fillin e sipërm dhe të poshtëm automatikisht me prekjen e një butoni.

181 Qepje qepëse
Zgjidhni nga 181 qepje të integruara në makinë, duke ju dhënë kreativitet të pakufizuar. Përfshin gjithashtu 10 stile të vrimave të butonave me një hap.

Thurja ime e personalizuarTM
Dizenjoni modelet tuaja të thurjes ose modifikoni dhe ndryshoni modelet e integruara të shablloneve dhe ruajeni për përdorim në të ardhmen.

Hidhni levën e ushqimit
Levë e lehtë për t’u ndërruar për t’u ushqyer qentë për qëndisje me lëvizje të lirë dhe veshje me tegela.

Shpejtësia e rrëshqitjes
Rregullon shpejtësinë nga e ngadalta në e shpejtë. Kjo mund të vendoset gjithashtu për të ndryshuar gjerësinë e thurjes gjatë qepjes për qepjet zig-zag.

Pozicioni i ndalimit të gjilpërës
Zgjidhni nëse gjilpëra duhet të jetë lart ose poshtë kur makina ndalon. I dobishëm për kthimin e pëlhurës, qepjen e qosheve ose bashkimin e pjesëve të jorganit.

Rast i veshtire
Mbron me kujdes makinën kur nuk përdoret.

Qepje automatike e pasme/përforcuese
Makina qep automatikisht qepjet e kundërta/përforcimit në fillim dhe në fund të qepjes.

Funksioni i pasqyrës
Për më shumë shumëllojshmëri të thurjeve përdorni këtë funksion për të krijuar një imazh pasqyrë të modelit tuaj të thurjes.

Qepje e përsëritur e vetme
Zgjidhni nëse modeli i thurjes do të qepet një herë ose në mënyrë të përsëritur.

Kombinimi i qepjeve
Krijoni modelet tuaja të qepjeve duke kombinuar qepje të ndryshme.

Këmbët shtypëse të fiksuara
Ndryshoni shpejt dhe me lehtësi këmbët e shtypësit.

 

SHOPPING CART

close