Brother – ScanNCut-SDX900

Availability:

S’ka stok


Spread the love

Kaloni më pak kohë në prerjen e mundimshme me duar dhe shpenzoni më shumë kohë për të qenë krijues!
Me ScanNCut SDX900 mund të skanoni në çdo imazh ose vizatim me dorë duke përdorur skanerin e integruar 600 dpi dhe më pas të shkurtoni me saktësi format dhe skicat. Të gjitha në disa hapa të thjeshtë. Ju madje mund ta modifikoni dizajnin në ekran – zmadhoni, zvogëloni, pasqyroni, bashkoni, kopjoni… opsionet janë të pafundme.

579.99

S’ka stok

Pritini materialet deri në 3 mm të trasha me tehun plotësisht automatik – nuk ka nevojë të merreni me cilësimet e presionit. Tehu automatik zbulon automatikisht trashësinë e materialit tuaj dhe rregullon automatikisht presionin, duke eliminuar hamendjet.

Nuk nevojitet pajisje shtesë.

ScanNCut DX SDX900 është krejtësisht i pavarur – që do të thotë se nuk keni nevojë ta lidhni me një kompjuter.

Dizajn në lëvizje:
SDX900 është plotësisht i lëvizshëm, që do të thotë se mund të jeni krijues kudo dhe kurdo që të zgjidhni. Kudo që të jeni, krijoni dhe modifikoni modelet tuaja në ekranin e madh me prekje me ngjyra, më pas prisni, vizatoni ose skanoni me lehtësi sipas dëshirës tuaj.

Rregullimi plotësisht automatik i tehut:
Shijoni punimet pa stres me rregullimin tonë plotësisht automatik të tehut. Dhe kur themi automatik, nënkuptojmë automatik! Sensori i makinës do të njohë trashësinë e materialit tuaj dhe do të rregullojë cilësimet e tehut, pa pasur nevojë të bëni asgjë – pavarësisht nga lloji ose trashësia e materialit tuaj (deri në 3 mm).

E shkëlqyeshme për fillestarët ose zejtarët më me përvojë.

Opsione të pakufizuara të projektimit.

SDX900 përmban një skaner të integruar, kështu që ju mund të skanoni pothuajse çdo gjë – një vizatim të punuar me dorë, një prerje reviste, foto të dashura dhe më shumë – mundësitë krijuese janë të pafundme. Me programin tonë falas Canvas Workspace, mund të krijoni dizajne të pafundme të personalizuara dhe t’i ruani ato në kujtesën e pajisjes tuaj për t’i përdorur herë pas here.

Skanimi i sfondit:
Skanoni dhe vendosni dizajnin tuaj saktësisht në çdo pjesë të mbetur të kartës dhe pëlhurës. Ju kursen shkurtime të gabuara, kohë dhe para

Prerje direkte dhe gjysmë prerje:
Skanoni materialin tuaj, krijoni prerjet e konturit dhe zgjidhni dizajnin tuaj drejt nga sipërfaqja për ta prerë. Hiqni telashet e modeleve të prerjes me dorë nga letrat dhe pëlhurat tuaja të preferuara.

Gjithashtu i shkëlqyeshëm për prerjen e ngjitësve të personalizuar, me funksionin e dobishëm të prerjes gjysmë.

I pavarur – nuk kërkohet PC
Ekran me prekje 3,47″
Ekrani me prekje pa shkëlqim e bën të lehtë modifikimin, zmadhimin dhe personalizimin e modeleve tuaja pa kërkuar një kompjuter ose pajisje celulare.
Pret materiale deri në 3 mm të trasha si shkuma dhe shamia
Skaner i integruar 600 dpi
Skanoni në fotot tuaja të preferuara, vizatimet ose modelet e mëdha në zonën bujare të skanimit deri në 12″ x !2″
Teh plotësisht automatik
682 modele të integruara duke përfshirë 100 modele dhe 7 fonte
Lidhja wireless (permes valeve)
Prerje e saktë, e shpejtë, e qetë
*Ushqyes opsional Roll
Me funksionin e ushqyesit të rrotullave, tani mund të ngarkoni dhe preni material ngjitës të mbështjellë pa nevojën për një dyshek. E shkëlqyeshme për krijimin e modeleve më të gjata për dekorimin e shtëpisë ose vitrinat e dyqaneve. Ose prerje me volum të lartë të punëve të përsëritura si ngjitëse ose logo.
*Blerja shtesë e ushqyesit të rrotullës është e nevojshme. CanvasWorkspace (versioni i kompjuterit) kërkohet kur përdorni funksionin Roll Feeder.

SKU: SDX900 Kategori: Etiketë:

SHOPPING CART

close