iXpress Classic 2 – Transferpress – 22,8 x 22,8cm

Availability:

I passhëm përmes paraporositjeje


Spread the love

Hekuri me shtypje në folie dhe sublimim – është e lehtë!

Dizajnoni tekstilet tuaja ose sipërfaqet e tjera duke përdorur hekuri për shtypje në foli ose sublimim.

Përshkrim

Hekuri me shtypje në folie dhe sublimim – është e lehtë!

Dizajnoni tekstilet tuaja ose sipërfaqet e tjera duke përdorur hekuri për shtypje në foli ose sublimim.

iXpress Classic 2 mund të përshtatet në mënyrë fleksibël me filmat tuaj me hekur dhe materialin e sublimimit.

Mund të dekorohen jo vetëm rrobat, por edhe batanijet, mbulesat e të tjera.

  • Operacion i thjeshtë
  • Shtypni me temperaturë të saktë (100-205°C)
  • Funksioni i kohëmatësit për kohën e përsosur të shtypjes (1-600 sek.)
  • Sipërfaqe shtypëse jo ngjitëse 22,8 x 22,8 cm
  • Kursimi i hapësirës
  • Fikja automatike pas 10 minutash
  • Fuqia: 1000 W
2-Jahre Garantie beim Kauf einer iXpress Classic - Transferpresse - 22,5 x 22,5cm

Do të merrni një garanci 2 vjeçare për iXpress Classic – Transfer Press – 22,5 x 22,5 cm.

 

Çfarë ka në kuti

  • 1x pres ngrohjes iXpress
  • 1x tabaka rezistente ndaj nxehtësisë
  • 1x manual udhëzimi (gjermanisht, anglisht)

 

Shënim: iXpress Classic 2 nuk është i përputhshëm me shtypësin e filxhanëve për iXpress Classic.

Kategori:

SHOPPING CART

close