,

BT Brother PP1 Skitch – Makinë qëndisjeje

Availability:

I passhëm përmes paraporositjeje


Spread the love

Hyrja në botën e qëndisjes nuk ka qenë kurrë më e lehtë. Brother Skitch PP1 është makina e përsosur e qëndisjes për ata që kanë pak ose aspak përvojë në qëndisje.

Përshkrim

Hyrja në botën e qëndisjes nuk ka qenë kurrë më e lehtë. Brother Skitch PP1 është makina e përsosur e qëndisjes për ata që kanë pak ose aspak përvojë në qëndisje.

 • Funksionim miqësor për përdoruesit përmes aplikacionit Artspira
 • Threader automatik
 • Super kompakte
 • Nuk kërkohet softuer për qëndisje
 • Udhëzime hap pas hapi në aplikacion
 • 500 modele qëndisje falas (7000 me abonim Artspira+)

Aplikacioni Artspira në vend të softuerit të shtrenjtë të qëndisjes

Kushdo që është dashur ndonjëherë të merret me makineri më të mëdha qëndistarie, e di se softueri i lidhur në veçanti kushton gjysmë pasurie. Skitch PP1 është i ndryshëm: makina e qëndisjes kontrollohet me aplikacionin falas Artspira. Kjo përfshin deri në 500 skedarë qëndisje falas dhe shumë opsione të ndryshme redaktimi. Për më tepër, aplikacioni Artspira ju udhëzon hap pas hapi gjatë procesit të qëndisjes dhe ju tregon hapat individualë të redaktimit me foto dhe video – një ndjenjë arritje e garantuar.

Një abonim Artspira+ mund të merret sipas kërkesës. Kjo kushton 12,99 dollarë në muaj dhe mundëson opsione shtesë redaktimi dhe deri në 7000 dizajne qëndisjesh. Sidoqoftë, ngarkimi i modeleve të jashtme mbetet i kufizuar (20 në versionin falas dhe 100 në versionin me pagesë). Informacione të mëtejshme mbi aplikacionin Artspira mund të gjenden këtu  (DE).

Aplikacioni Artspira mund të përdoret gjithashtu për të kontrolluar edhe ploterin tuaj Brother.

 

Qëndisje shumë e lehtë

Threading është një fllad me Skitch PP1:
Numrat dhe grafika të vogla në makinë ju tregojnë se ku ta drejtoni fillin. Makina më pas bën filetimin vetë për ju. Me të vërtetë nuk mund të ishte më e lehtë.

Nuk ka rrëshqitje me kornizë qëndisje magnetike

Mbërtheni materialin tuaj të dëshiruar në kornizën magnetike të qëndisjes 100 x 100 mm në mënyrë që të mos rrëshqasë gjatë procesit. Më pas vendosni modelin në softuerin e qëndisjes. Futni fillin, shtypni butonin, u krye.

Asnjë peshqir nuk është i sigurt nga ju

Logoja juaj e grupit në bluzë, emrat në peshqirë, kafshë të vogla të lezetshme në kapelën e foshnjës, motive me stil në mbajtëset e poçeve, Skitch PP1 ofron kaq shumë mundësi! Sapo të filloni, do ta keni të vështirë të ndaloni. Asnjë peshqir nuk është i sigurt nga ju dhe miqtë, fëmijët, kolegët dhe të afërmit tuaj tashmë mund të presin me padurim shumë dhurata të shkëlqyera.

Specifikimet:

Madhësia e pajisjes: 23 x 44 x 31 cm (9″ x 17″ x 12″)
Pesha: 7.53 kg
Zona e punës: 100mm x 100mm (kornizë qëndisje me 3″ x 3″ disponohet veçmas)
Shpejtësia e qëndisjes: 400 qepje në minutë
Tensioni i fillit: manual
Sensori i filetos: sensori i fijeve të bobinës, sensori i fillit të bobinës
Formatet e skedarëve të përputhshëm: PES, PHC, PHX, DST
Bluetooth ✓
Rrotullim i shpejtë ✓
Prerës automatik i fijeve ✓

 

Çfarë ka në kuti

 • Brother Skitch PP1
 • Korniza magnetike 100mm x 100mm
 • Komplet gjilpërash
 • Grisëse tegelash
 • 2 bobina
 • 1 penjë për qëndisje (e zezë)
 • 4 Shtypës me bobina (mini, i vogël, i mesëm, i madh)
 • Pëlhurë
 • Materiali mbështetës
 • Kaçavidë
 • Kordoni elektrik
 • Manuali i perdoruesit

SHOPPING CART

close