iXpress Mini 2 Transferpress

Availability:

I passhëm përmes paraporositjeje


Spread the love

Xpress Mini 2 – Presja e nxehtësisë për projekte të llojit shumë të veçantë!

Përshkrim

Xpress Mini 2 – Presja e nxehtësisë për projekte të llojit shumë të veçantë!

Ju pëlqen të zbukuroni materialet tuaja me detaje të vogla?! Atëherë iXpress Mini 2 është i duhuri për ju! Falë sipërfaqes së saj të ngushtuar të shtypjes, edhe modelet më të vogla mund të aplikohen në qoshe apo edhe midis butonave dhe shtresave.

E përkryer për këpucë, kapele, varëse të vogla dhe shumë më tepër!

Me ndihmën e 11 niveleve të ngrohjes, ju mund të zgjidhni midis një shumëllojshmërie të gjerë fletësh hekuri dhe materialesh sublimuese për të krijuar projektet tuaja individuale.

iXpress Mini 2 – shtypje e nxehtësisë

  • Funksionim i lehtë
  • Ekran dixhital
  • 11 cilësime të nxehtësisë (100/125/130/140/145/150/155/165/170/185/205°C)
  • Pllakë ngrohje me cilësi të lartë me shpërndarje të barabartë të nxehtësisë
  • Tabaka rezistente ndaj nxehtësisë
  • Dorezë ergonomike
  • Fikja automatike pas 10 minutash

Madhësia e njësisë: 111 x 68 x 123 mm (LxWxH)
Madhësia e paketimit: 153 x 151 x 99 mm
Madhësia e pllakës ngrohëse: 6 x 10 cm
Pesha: 0,6 kg duke përfshirë paketimin (0,445 kg pa paketim)
Fuqia: 700 W
Tensioni: 220V-230V

 

Çfarë ka në kuti:

  • 1x iXpress Mini 2
  • 1x tabaka rezistente ndaj nxehtësisë
  • 1x manual përdorimi
Kategori:

SHOPPING CART

close