-5%
,

Brother Innov-is A60SE Makine per qepje

Availability:

I passhëm përmes paraporositjeje


Spread the love

Makinë qepëse Innov-is A60SE
I mbushur me veçori intuitive, duke përfshirë një bobin me ngarkim të sipërm, butonin e qepjes së kyçjes, filetën e gjilpërës me një hap dhe cilësimet e integruara të tensionit të imët, A60SE do t’ju ndihmojë të çoni qepjen tuaj në nivelin tjetër.

474.99 498.99

I passhëm përmes paraporositjeje

Brother  Innov-is A60SE
I mbushur me veçori intuitive, duke përfshirë një bobin me ngarkim të sipërm, butonin e qepjes së kyçjes, filetën e gjilpërës me një hap dhe cilësimet e integruara të tensionit të imët, A60SE do t’ju ndihmojë të çoni qepjen tuaj në nivelin tjetër.

Innov-is A60 Special Edition është krijuar për të qenë i shpejtë dhe i lehtë për fillestarët, ndërkohë që përfshin veçori të fuqishme të dashura nga ekspertët.

Me 60 qepje të integruara dhe gjashtë vrima automatike të butonave me një hap, kjo makineri e thjeshtë për t’u përdorur jep ushqim të qetë, të fortë edhe me të gjitha llojet e pëlhurave pa zhurmë.

Ekrani i madh dhe i qartë LCD ju ofron informacione të dobishme, si p.sh. se cilën këmbë të përdorni për cilën thurje, ndërsa veçoritë miqësore për përdoruesit si çelësi elektronik i lëvizjes për zgjedhjen e lehtë të thurjes dhe një fije gjilpëre e avancuar me një veprim, do t’ju ndihmojnë të përfundoni të gjitha lloje të projekteve shpejt dhe me lehtësi.

Innov-is A60SE vjen gjithashtu me një këllëf të fortë të fortë për ruajtje të lehtë dhe një garanci 3-vjeçare.

Për ndihmë dhe këshilla për konfigurimin e makinës suaj qepëse, vizitoni support.brother.com dhe gjithashtu mund të hidhni një sy në faqen tonë të aksesorëve për t’u siguruar që keni gjithçka që ju nevojitet për të filluar.

Karakteristikat kryesore :

. 60 qepje të integruara
. Ditar elektronik intuitiv për zgjedhje të lehtë të thurjes
. Sistemi i avancuar i filetimit të gjilpërës me një veprim
. 6 stile të vrimës së butonave automatike me 1 hap
. Butoni i bravadës
. Vendosja e gjilpërave të dyfishta
. Lësho furnizimin
. Kutia e ngarkimit të shpejtë të konfigurimit të sipërm për filetim të lehtë
. Kontrolli i shpejtësisë së llojit të rrëshqitjes
. Rast i veshtire
. 3 vite garanci

Çfarë ka në kuti?

Aksesorët e përfshirë:
Këmba zigzag “J” (në makinë)
Monogramimi i këmbës “N”
Këmba me vranësira “G”
Këmba me zinxhir “I”
Këmba me qepje të verbër “R”
Këmbë me butona “M”
Këmba e vrimës së butonave “A”
Komplet gjilpërash
Gjilpërë binjake
Bobina (4) (Një bobin është në makinë.)
Rriper tegel
Furçë pastrimi
Grusht i vrimave
Kaçavidë në formë disku
Kaçavidë (e madhe)
Kaçavidë (e vogël)
Kunj ekstra bobinë
Kapaku i bobinës (i madh)
Kapaku i bobinës (mesatar) (në makinë)
Kapaku i bobinës (i vogël)
Rrjetë bobine
Këllëf bobina (në makinë)
Kontrollues i këmbës
Çanta aksesore
Rast i veshtire
Manuali i operimit
Udhëzues i referencës së shpejtë

Per specifika te detajuara si dhe Aksesore ju lutemi klikoni ne linqet ne vijim :

Specification Details

Supplies and Accessories

Downloads

SHOPPING CART

close