-13%
,

Brother 1034DX Makine per qepje OVERLOCK

Availability:

S’ka stok


Spread the love

Brother 1034DX

është perfekt për përfundimin, dekorimin e shtëpisë dhe qepjen e modës krijuese. Zgjeroni opsionet tuaja krijuese me sergerin 1034DX. Përveç mbarimit të skajeve dhe skajeve të një game të gjerë pëlhurash, ky serger ju lejon të krijoni lehtësisht ruffles, skajet dekorative dhe grumbullimet, si dhe të përdorni fije dekorative për detaje të personalizuara.

354.99 409.99

S’ka stok

Ky serger punon me 3 ose 4 fije, për fleksibilitet të shtuar.

Kryeni më shumë servirje, më shpejt, me aftësinë për të qepur deri në 1300 qepje në minutë. Udhëzuesit e koduar me ngjyra të printuara në makinë ju tregojnë saktësisht se ku të vendosni secilën fije, për filetim pa probleme. Nuk ka nevojë të nxirrni manualin kur dëshironi të futni fileto kompjuterin tuaj!

Me 1034DX projektet tuaja do të kenë prekjen e fundit! Opsione të shumta fijesh – konvertoni lehtësisht midis 3 ose 4 fijeve si për thurjet ashtu edhe për pëlhurat e endura 3 këmbë serger – këmbë me thurje me buzë të verbër, këmbë grumbulluese dhe këmbë standarde (në makinë) 4 mini bobina me fije serger Zonë pune LED me ndriçim të ndritshëm Makinë mbrojtëse e butë kopertina Video udhëzuese në CD-në e përfshirë Përdor gjilpëra standarde të makinës qepëse.

Qepjet klasike të skajeve
Mbështjellësi ka një skaj me 4 fije për të qepur dhe mbështjellë skajet e pëlhurës, një skaj me 3 fije për pastrimin e skajeve të pëlhurës, një buzë me rrotull dhe një skaj të ngushtë për përfundimin e skajeve të pëlhurave të holla dhe një shtresë të sheshtë për të dekoroj qepjen tuaj.

Fije e lehtë dhe e shpejtë
Ndiqni udhëzimet e filetimit me ngjyra në makinë ose lidhni skajet e fillit dhe tërhiqni fijet përmes udhëzuesve.

Kufij të patëmetë në çdo pëlhurë
Për rezultate më të mira, keni rregullues për rregullimin e gjatësisë (2 – 4 mm) dhe gjerësisë (2.3 – 7 mm), presionit të shtypjes dhe tensionit të fillit. Përdorimi i një rregullatori të ushqimit diferencial rezulton në skajet e pëlhurave shtrirëse të pazgjatura dhe skajet e pëlhurave të holla që nuk shtrihen.

Qepje me dhe pa prerës
Përdorni një prestar për të pastruar skajet e pëlhurës. Nëse është e nevojshme, kthejeni tehun e sipërm në pozicionin e poshtëm dhe qepni pa prerë skajin e pëlhurës.

Masoneria
Sipërfaqja e punës e makinës mund të ndryshohet lehtësisht për të qepur pjesë me tuba.

Ndriçim LED
Sipërfaqja e punës e makinës ndriçohet në mënyrë efektive.

SHOPPING CART

close