-13%
,

Brother X14s Makine qepese


Spread the love

Makinë qepëse portative pa krahë X14S

Me 14 qepje nga të cilat mund të zgjidhni, detyrat e përditshme të qepjes – nga riparimi i aksesorëve deri te krijimi i vrimave të butonave – janë jashtëzakonisht të lehta me X14S. Kjo makinë e besueshme është projektuar me mjeshtëri për t’u dhënë kanalizimeve fillestare në shtëpi projekte arti dhe zejtarie pa probleme.

116.99 134.99

       Specifikimet themelore


LLOJI BOBINËS – HORIZONTAL

fileto gjilpërash – JO

PRESË FIJE – JO

DRITA QEPESORE – LED

KONTROLLI I KËMBËS – PO

BUTONI Ndalimi / FILLIMI – JO

KONTROLLI I TENSIONIT TE FIJES – MANUAL

BOBINË ME KONTESTIM TË SHPEJTË – JO

SISTEMI F.A.S.T TË mbështjelljes së bobinës – JO

PANELI LCD me prekje – JO

EKRANI LCD – JO

PËRDITESIM I SOFTWAREVE – JO

MBESHTJELLES – JO

TABELA E GJERE – OPSIONALE

 

        SPECIFIKIME TE DETAJUARA

QUPJA NR. – 14

SHPEJTËSIA E QEPJES – 750

PËRZGJEDHJA E MODELIT TË QEPJES – ZGJEDHJA E DIALIT

GJERËSIA MAKSIMALE E QEPJES – 5 MM

KONTROLLI I GJERËSISË TË QIPËS – JO

KONTROLLI I GJATESISË SË QEPJES – JO

QEPJA E VRIMEVE KOPSONE – 4 HAPA

NUMRI I VRIMAVE TË KOSTONEVE – 1

SHKRONJA – 0

UDHËZIMI I RREGULLIMIT – JO

NGRITES GJURI – JO

KRIJO VETË QEPJE – JO

MBESHTJELLES ANESOR – JO

DOG FEED – 5 PIKË

                          Çfarë përfshihet?

   

SHOPPING CART

close