,

Brother – VR XX1 Makine per Qendisje me 1 gjilpere


Spread the love

E projektuar për të prodhuar qëndisjet më të ndërlikuara me një përfundim të qartë e të saktë, kjo makinë qëndisjeje me shpejtësi të lartë gjithashtu konvertohet shpejt në një makinë jorgani me lëvizje të lirë. E ndërtuar në ekspertizën 100+ vjeçare të Brother, VR ju lejon të personalizoni me lehtësi gjithçka, nga peshqirët dhe rrobat deri te çantat dhe librat.

305 modele të integruara
Shumëllojshmëri e gjerë modelesh të integruara, duke përfshirë alfabete greke dhe forale, modele dekorative dhe jorganësh.

4 Mbështetje me fije bobinë
VR është i pajisur me një mbajtës me fije me 4 bobina. Ideale për ndërrim të shpejtë të fijeve.

Sipërfaqja e madhe e qëndisjes 200 x 200 mm (8″ x 8″)
Krijoni modele të mëdha qëndisjesh pa nevojën e ri-rrathit.

Qëndisje me krahë të lirë
Qëndisni në xhepat e këmishës, mëngët, xhepat e xhinseve etj.

Renditja e ngjyrave të fijeve
Rregulloni rendin me të cilin qepen dizajnet e qëndisjes me shumë ngjyra – duke reduktuar ndryshimet e ngjyrave dhe duke minimizuar kohën e qëndisjes.

Portet USB
Fusni një memorie USB ose lidheni drejtpërdrejt me kompjuterin tuaj për të dërguar dizajne qëndisje në VR.

Konvertuesi i modelit me një ngjyrë
Shtypni një buton për të qëndisur një dizajn shumëngjyrësh në një ngjyrë të vetme.

20 fonte të integruara
Një gamë e gjerë shkronjash të integruara për të personalizuar projektet tuaja.

Ekran me prekje LCD me ngjyra të mëdha
Redaktoni dhe rregulloni me lehtësi modelet e qëndisjes, shtoni shkronja dhe ndryshoni madhësinë nga ekrani me prekje.

Futja e tekstit me shumë rreshta
Lejon të futen shumë rreshta teksti pa pasur nevojë të ripozicionohen manualisht.

Qasje e lehtë në bobina
Zëvendësoni lehtësisht bobinën pa hequr rrathin.

Mbështjellësi i pavarur i bobinës
Mbështjellësi i pavarur i integruar i bobinës është i shpejtë dhe i lehtë. Ju lejon të mbështillni një bobin të ri ndërsa makina është duke qëndisur.

Qepje dhe mbushje me tegela me lëvizje të lirë
Me kompletin e përfshirë të qëndisjes me lëvizje të lirë, VR mund të konvertohet lehtësisht në një makinë qëndisjeje me lëvizje të lirë. Shtoni viza me lëvizje të lirë te jorganët për të arritur një përfundim personal.

Fije gjilpërash
Thyerja e gjilpërës me butona e bën të shpejtë dhe të lehtë fillimin e dizajnit tuaj të ardhshëm. Thjesht ndiqni udhëzuesin e fillit dhe shtypni butonin për të filetuar gjilpërën.

Mbështetje e integruar e të mësuarit
Udhëzuesit në ekran ju çojnë në konfigurimin dhe funksionimin bazë për t’ju ndihmuar të përfitoni sa më shumë nga VR-ja juaj.

Sensorët e fijes së sipërme dhe të poshtme
Sensorët e fillit të sipërm dhe të poshtëm ju paralajmërojnë kur një fill është i prishur ose i mbaruar.

Madhësi të shumta të kornizave
Shijoni një sërë llojesh dhe madhësish kornizash, duke përfshirë tuba për bluza dhe peshqirë, etj. Kornizë e madhe për jorgan, korniza të vogla portrete dhe peizazhesh – perfekte për xhepa vertikal dhe horizontal.

Treguesi LED i gjilpërës
Shihni saktësisht se ku do të bjerë gjilpëra dhe rregulloni pozicionin me saktësi me treguesin e gjilpërës LED

Per Aksesore ju lutemi kliko linkun

line_pr-c | Accessories (brother.com)

 

 

 

SHOPPING CART

close