-25%
, , , , ,

PEDESIGN11 – Program Dizajni per makine per Qendisje


Spread the love

Zgjidhni PE-Design 11 për të dizajnuar, konvertuar, modifikuar dhe skanuar modelet tuaja të qëndisjes në kompjuterin tuaj. Ju madje mund t’i konvertoni imazhet në modele të thurjes së fotografive ose të krijoni modele aplikimesh. Pasi të keni përfunduar, mund t’i dërgoni modelet tuaja në makinat tuaja të qëndisjes ose qepjes, apo edhe modele të zgjedhura të makinerive ScanNCut.

1,199.00 1,600.00

Shpalosni potencialin tuaj me softuerin tonë më të ri dhe më të avancuar të dizajnit të qëndisjes: PE-Design 11.

Zgjidhni PE-Design 11 për të dizajnuar, konvertuar, modifikuar dhe skanuar modelet tuaja të qëndisjes në kompjuterin tuaj. Ju madje mund t’i konvertoni imazhet në modele të thurjes së fotografive ose të krijoni modele aplikimesh. Pasi të keni përfunduar, mund t’i dërgoni modelet tuaja në makinat tuaja të qëndisjes ose qepjes, apo edhe modele të zgjedhura të makinerive ScanNCut.

PE-Design 11 ju lejon gjithashtu të specifikoni drejtime të shumta qepjeje, të optimizoni rendin e qepjes, të konvertoni modelet e thurjeve në modele të përshkruara dhe shumë më tepër. Me një mori dizajnesh, shkronjash të integruara dhe ndërfaqen e tij të re, të lehtë për t’u përdorur, me siguri do t’ju pëlqejë të punoni me PE-Design 11

Dizajnoni, konvertoni, modifikoni dhe skanoni modelet tuaja të qëndisjes
Konvertoni imazhet tuaja në qepje fotografish
Dërgo modele direkt te Luminaire Innov-is XP1 ose Stellaire XE1/XJ1 me valë
130 shkronja me filtrin e shkronjave dhe hartëzimin e shkronjave
Stitch Design Factory – krijoni qepjet tuaja
E përputhshme me ScanNCut – importoni skedarë FCM për të krijuar modele qëndisjesh
Funksione më të fuqishme të mbushjes me tegela – mbushje eko, mbushje dekorative, stippling dhe shumë më tepër.

 

Printim dhe qepje
Përzieni gradientët dhe ngjyrat
Fotostitch
Qepje kryq
Qendra e paraqitjes dhe redaktimit – dizenjoni qëndisje, aplikacione dhe më shumë
Qendra e Dizajnit dhe Baza e të Dhënave të Dizajnit, me më shumë se 1000 dizajne të integruara
Krijuesi i shkronjave me funksionin e importimit të shkronjave
Krijues i programueshëm i thurjeve – krijoni modele mbushëse dekorative për mbushje me tegela
Stitch Design Factory – krijoni qepjet tuaja unike dekorative
Qindra fonte të integruara
Ndërfaqe e re e përmirësuar e lehtë për t’u përdorur
Funksioni i ri WLAN – dërgoni dizajnet tuaja me valë midis kompjuterit tuaj dhe Innov-is Luminaire XP1
Mbushje e re e sfondit me mbushje me jehonë
Gjurmimi i ri i përmirësuar i imazhit për thurjen e fotografive dhe goditjen automatike
Funksione më të avancuara të redaktimit si thurja me mbushje të rrumbullakët dhe thurja fleksibël spirale
Krijues origjinal i mbushjes dekorative
Harta e shkronjave
Grafiku i temave i përditësuar
Më shumë opsione për shtrirjen e objekteve
Regjioni i ri i konvertimit në qepje linja
Përmirësimet e veçorive PE-Design 10 si përzgjedhësi i pëlhurës dhe paleta e ngjyrave.

  • PC: IBM PC or compatible PC
  • Operating system: Windows®10/Windows®8.1/Windows®7
  • Processor: 1GHz or higher
  • Main memory: 512MB (1GB or more recommended)
  • Hard drive capacity: 300MB
  • Monitor: XGA (1024×768), 16 bit colour or higher
  • Port: 2 x USB
  • Internet access required for upgrade

SHOPPING CART

close