,

Brother CS10SVM1 Makine per qepje

Availability:

S’ka stok


Spread the love

Makinë perfekte për ata që duan diçka te gjithanshme, por e lehtë për t’u përdorur.

209.99

S’ka stok

Makinë qepëse e kompjuterizuar
• 40 qepje të integruara
• 5 vrima të butonave me një hap
• Gjerësia dhe gjatësia e thurjes së ndryshueshme
• Fije e lehtë

Karakteristikat:
•Mbështjellësi i bobinës
•Gjerësia dhe gjatësia e thurjes së ndryshueshme
•Ekran LCD
•Qepje e kundërt
•Tensioni i rregullueshëm i fillit
•Dritë LED
•Zonë bujare qepëse
•Shirit fiks me gjilpërë për qepje cilësore
•Furnizimi me rënie me 6 pikë
•Krahu i lirë

Mënyrat shtesë të qepjes:
•Bobine dredha-dredha
• Gjilpërë lart/poshtë, majtas/qendër
• Qepje me dy gjilpëra*
• Shpejtësia e qepjes – standarde ose e ngadaltë
• Përforcim automatik/qepje mbrapsht
• Modaliteti i rregullimit të thurjes

SHOPPING CART

close