-10%
,

Brother 2104D Makine per qepje OVERLOCK


Spread the love

Brother 2104D Overlocker
Krijoni qepje perfekte të mbivendosjes në të gjitha llojet dhe peshat e pëlhurës me Brother 2104D Overlocker. Kjo makinë e projektuar në mënyrë intuitive, e cila është e pëlqyer nga kanalizimet në të gjithë botën për veçoritë e saj me vlerë të madhe, modelon qepjen me lehtësi.

369.99 409.99

Brother

Overlocker 2104D ben qepje, shkurton pëlhurën e tepërt dhe mbyll skajet e papërpunuara, të gjitha në një hap të thjeshtë, duke e bërë atë shoqëruesin e përsosur të qepjes.

Ai përmban qepje me 3 ose 4 fije të qepura dhe prerë mbi kyçje, një udhëzues fijesh të lehtë për t’u ndjekur dhe një F.A.S.T. Sipërfaqja e saj e qepjes e konvertueshme me krahë të lirë/shtretër të sheshtë ofron një kontroll të shkëlqyer gjatë mbylljes së prangave dhe mëngëve, duke kursyer kohë dhe duke prodhuar rezultate profesionale.

Mund të harrosh me padurim, fijet zhgënjyese me 2104D. Me grupin e tij të veçorive ergonomike, futja me fileto e këtij bllokuesi është aq e lehtë sa të bëhet. Për më tepër, ushqimi diferencial i 2104D Overlocker ofron qepje perfekte në pothuajse çdo lloj pëlhure, duke eliminuar pamjen e bezdisshme të valëzuar ose të shtrirë të qepjeve në pëlhura që ndonjëherë merrni me makineritë më të vogla.

Për ndihmë dhe këshilla për konfigurimin e makinës suaj qepëse, vizitoni support.brother.com dhe gjithashtu mund të hidhni një sy në faqen tonë të aksesorëve për t’u siguruar që keni gjithçka që ju nevojitet për të filluar.

Karakteristikat kryesore
. Mbyllës me 3 ose 4 fije

. Lehtë për t’u ndjekur filetimi i shtruar
. Sistemi i filetimit të shpejtë dhe të thjeshtë Lower Looper
. Ushqimi diferencial ofron qepje perfekte në pothuajse çdo lloj pëlhure, eliminon pamjen e valëzuar ose të shtrirë të qepjeve në pëlhura
buzë e mbështjellë e menjëhershme
. Dritë qepëse e ndritshme LED
. Gjerësia e thurjes 5,0 – 7,0 mm

Çfarë është në kuti

. Këmbë me qepje të verbër
. Këmbë tubacioni
. Mbledhja e këmbës
. Paketa e gjilpërave
. Furçë pastrimi
. Drejtues gjashtëkëndor
. Udhëzuesit e fijeve
. Rrjetat me fije
. Piskatore
. Mbulesa e pluhurit
. Kontrolli i këmbës
. DVD tutorial
. Manuali operativ
. Mbulesë e butë
. Çanta aksesore

Per specifika te detajuara si dhe Aksesore ju lutemi klikoni ne linqet ne vijim

Supplies and Accessories

Specification Details

Downloads

SHOPPING CART

close