, , ,

Brother Innov-is NV880E makine per qendisje

Availability:

I passhëm përmes paraporositjeje


Spread the love

Innov-is NV880E është i mbushur plot me veçori të lehta për t’u përdorur, shumë prej të cilave mund të aksesohen nëpërmjet panelit qendror të kontrollit dhe ekranit të madh me prekje 4,9” me ngjyra.

Perfeksioni vjen si standard me këtë makinë. Hidheni gjilpërën pikërisht aty ku duhet të jetë me treguesin e gjilpërës LED për pozicionim të përsosur. Funksioni i prerësit të fijeve shkurton me kujdes çdo fije të tepërt për ju. Bye, bye copa!

Mund ta programoni makinën tuaj që të ulë automatikisht këmbën e shtypësit dhe të fillojë të qëndisë kur shtypni butonin start/stop. Dhe Innov-is NV880E zbulon automatikisht pëlhurën që qepet dhe rregullon tensionin sipas dëshirës.

Do të shpenzoni më shumë kohë duke krijuar dhe më pak kohë duke u konfiguruar me filetuesin e avancuar të gjilpërës, sensorët automatikë të fillit të sipërm dhe të poshtëm, shpejtësinë e qepjes deri në 850 qepje në minutë dhe bobinën e lëshimit.

Duke shfaqur dizajne të reja të qëndisjes, modifikim modelesh dhe renditje ngjyrash, projektet tuaja do të jenë unike “qepëse” – ashtu si ju. Një zonë e madhe pune dhe hapësira bujare e qëndisjes prej 260 x 160 mm ju japin shumë hapësirë ​​për të shprehur kreativitetin tuaj. Edhe për jorganët tanë, ne kemi ndërtuar blloqe të reja të qëndisjes së jorganit dhe modele kufitare!

Me lidhjen me valë, ju mund të transferoni me valë të dhënat e qëndisjes me programin falas Design Database Transfer*. Mund ta përdorni gjithashtu funksionin për të vazhduar lehtësisht me zhvillimet e softuerit të Brother. Ose përdorni portën e integruar USB për të shtuar më shumë modele drejtpërdrejt në makinë.

1,649.99

I passhëm përmes paraporositjeje

Innov-is NV880E është i mbushur plot me veçori të lehta për t’u përdorur, shumë prej të cilave mund të aksesohen nëpërmjet panelit qendror të kontrollit dhe ekranit të madh me prekje 4,9” me ngjyra.

Perfeksioni vjen si standard me këtë makinë. Hidheni gjilpërën pikërisht aty ku duhet të jetë me treguesin e gjilpërës LED për pozicionim të përsosur. Funksioni i prerësit të fijeve shkurton me kujdes çdo fije të tepërt për ju. Bye, bye copa!

Mund ta programoni makinën tuaj që të ulë automatikisht këmbën e shtypësit dhe të fillojë të qëndisë kur shtypni butonin start/stop. Dhe Innov-is NV880E zbulon automatikisht pëlhurën që qepet dhe rregullon tensionin sipas dëshirës.

Do të shpenzoni më shumë kohë duke krijuar dhe më pak kohë duke u konfiguruar me filetuesin e avancuar të gjilpërës, sensorët automatikë të fillit të sipërm dhe të poshtëm, shpejtësinë e qepjes deri në 850 qepje në minutë dhe bobinën e lëshimit.

Duke shfaqur dizajne të reja të qëndisjes, modifikim modelesh dhe renditje ngjyrash, projektet tuaja do të jenë unike “qepëse” – ashtu si ju. Një zonë e madhe pune dhe hapësira bujare e qëndisjes prej 260 x 160 mm ju japin shumë hapësirë ​​për të shprehur kreativitetin tuaj. Edhe për jorganët tanë, ne kemi ndërtuar blloqe të reja të qëndisjes së jorganit dhe modele kufitare!

Me lidhjen me valë, ju mund të transferoni me valë të dhënat e qëndisjes me programin falas Design Database Transfer*. Mund ta përdorni gjithashtu funksionin për të vazhduar lehtësisht me zhvillimet e softuerit të Brother. Ose përdorni portën e integruar USB për të shtuar më shumë modele drejtpërdrejt në makinë.

Innov-is NV880E vjen me mësime të integruara, kështu që gjithmonë do të keni pranë vetes një mësues qëndistarie.
Për më shumë teknika, mësime dhe frymëzim, shkarkoni aplikacionin Brother Support për iOS dhe Android në faqen tonë të mbështetjes. Ose vizitoni Qendrën e Mbështetjes Brother për të shkarkuar manuale, për të kontrolluar për përditësime dhe për të aksesuar edhe më shumë mësime.

Nga fijet e ndryshme deri te kornizat magnetike të qëndisjes, nëse dëshironi të shtyni edhe më tej përvojën tuaj krijuese, eksploroni gamën tonë të aksesorëve opsionalë në faqen tonë të aksesorëve. Kufiri i vetëm është imagjinata juaj!

Karakteristikat kryesore

Ekran me prekje 4,9” me ngjyra
Zona e qëndisjes 260 x 160 mm
258 modele të integruara dhe 13 fonte
Fije gjilpërash e avancuar
Prerëse qepjeje me kërcim automatik
Renditja e ngjyrave
Treguesi LED
Lidhje me valë

Çfarë ka në kuti

Këmbë qëndisje me tregues LED “U+” (në makinë)
Rriper tegel
Bobina (4) (Një bobin është në makinë.)
Komplet gjilpërash
Furçë pastrimi
Kapaku i bobinës (i madh, i mesëm, i vogël)
Futja e bobinës së fillit (mini mbështjellës mbret)
Rrjetë bobine
Gërshërë
Set i kaçavidave
Kuti bobine (pa ngjyrë në vidë) (në makinë)
Rrath dhe fletë qëndisje 260 x 160 mm
Rrath dhe fletë qëndisje 150 x 150 mm
Rrathë dhe fletë qëndisje 100 x 100 mm
Fije bobine qëndisje
Mbulesa e pluhurit
Kordoni i furnizimit me energji elektrike
Çanta aksesore
Manuali i operimit
Udhëzues i referencës së shpejtë
Udhëzues për Dizajn të Qëndisjes

Karakteristikat e përgjithshme

Ekran LCD
Ekran me prekje 4,9” me ngjyra

Pllakë kompakte e fytyrës
Këndi i pllakës së fytyrës është përmirësuar, kështu që është më e lehtë të arrihet gjilpëra kur ajo ka nevojë për ndryshim.

Fije gjilpërash e avancuar
Ndiqni udhëzuesin, fijeni gjilpërën dhe shtypni levën. Voila!

Bobina e lëshimit
Thjesht hidhni një bobinë të plotë dhe jeni gati për të shkuar.

Paneli qendror i kontrollit
Të gjitha funksionet e rëndësishme janë lehtësisht të arritshme.

Sensorët e fijeve
Sensorët e fijeve të sipërme dhe të poshtme ju paralajmërojnë për fijet e thyera dhe ndalojnë automatikisht qepjen tuaj.

Butoni start/stop
Butoni i madh ergonomik start/stop.

Shpejtësia
850 qepje në minutë – arrini më shumë me një thurje më të shpejtë.

Lidhje USB
Transferoni edhe më shumë modele qëndisje në makinën tuaj.

Transferimi i të dhënave WLAN është aktivizuar
Transferoni dizenjot e qëndisjes nëpërmjet Wireless LAN me programin e transferimit të bazës së të dhënave të dizajnit*. Bëni përditësime në kompjuterin tuaj me valë, në mënyrë që kompjuteri juaj të vazhdojë të rritet me ju dhe me zhvillimet e ardhshme të Brother.

*Përputhet vetëm me pajisjet Windows Desktop.

Tutoriale të integruara
Një mësues qepjeje gjithmonë pranë jush. Mësoni lehtësisht se si të përdorni makinën tuaj.

 

Karakteristikat e qëndisjes

Zona e qëndisjes
Zona e qëndisjes 260 x 160 mm – hapësirë ​​për të qepur dizajne të mëdha dhe të ndërlikuara.

Modele të integruara
58 modele qëndisje të integruara – duke përfshirë modele të reja mbretërore, lama argëtuese, kafshë të xhunglës, fuqi lulesh, livando të bukur dhe modele të zeza.

Fontet e integruara
13 shkronja (nëntë alfabet, një cirilik, tre japonez) – bëjnë të bukur çdo gjë që dëshironi të thoni.

Funksionet e redaktimit të tekstit
Ndërfaqja e thjeshtuar e përdoruesit për futjen dhe modifikimin e tekstit, me aftësi të ndryshme redaktimi si lakimi, renditja dhe rregullimi i hapësirës.

140 modele kornizë të integruar
Shtoni korniza në monograme dhe modele të tjera qëndisjeje.

Prerja e fijeve
Prerje e programueshme me thurje me kërcim – shkurton çdo hap të tepërt për ju.

Modelet e monogramimit
Personalizoni projekte, sende shtëpiake, dhurata, veshje dhe shumë më tepër.

Treguesi LED
Për pozicionim të lehtë të modeleve të qëndisjes.

Auto këmbë poshtë
Programoni kompjuterin tuaj që të ulë automatikisht këmbën e shtypësit kur shtypni butonin start/stop.

Funksionet e avancuara të redaktimit
Redaktimi i dizajnit, rrotullimi i modeleve horizontalisht, modeli rrotullues (0,1, 1, 10 dhe 90 gradë)

Korniza të përfshira
Tre korniza me madhësi të gjithanshme të përfshira: 260 x 160 mm, 150 x 150 mm, 100 x 100 mm

Furnizime dhe aksesorë

 

Brother Makina qepëse Bobina dhe kapëse për fshikëza BCL

Brother Sewing Machine Bobbins and bobbin clips BCL

 

Bobina shtesë për t’ju dhënë lirinë për të mbështjellë bobinat në të gjitha ngjyrat tuaja të preferuara. Gjithashtu ruani bobinat mjeshtërisht dhe të rregullta me kapëse.

 

 

Korniza e kufirit 10 x 18 cm BF2

10 x 18cm Border Frame BF2

Qëndisni dizajne të vazhdueshme të kufirit duke përdorur kornizën e qëndisjes së kufirit. Nuk ka nevojë të hiqni dhe të rifusni, thjesht përdorni sistemin e kapëses për të hapur kornizën, rivendosni pëlhurën dhe vazhdoni qëndisjen.

 

 

Stabilizues i qëndisjes Brother me hekur BM3

 

Brother Iron-on embroidery stabilizer BM3       Stabilizues i qëndisjes Brother me hekur për rezultate të bukura të qëndisjes.

 

 

Latest updates, manuals and support materials

Brother Innov-is NV880E Leaflet (1.45MB PDF)

SHOPPING CART

close