,

Brother FS20s Makine per qepje

Availability:

S’ka stok


Spread the love

Keni nevojë për një makinë qepëse elektronike që është e thjeshtë, por e fortë dhe e besueshme? Brother FS20s pasqyron të gjitha këto veçori. Rekomandohet për ata që sapo kanë zbuluar botën e qepjes, për ata që kërkojnë diçka më shumë se një makinë qepëse e thjeshtë, si dhe për ata që duan të provojnë hapat e tyre të parë në botën e qepjes krijuese.

224.99

S’ka stok

Makina qepëse Brother FS20 është një makinë themelore klasike.

Ajo ofron 20 programe dhe mund të përdoret gjithashtu si një makinë konservuese duke hequr ndarjen e aksesorëve. Ju mund të rregulloni vazhdimisht gjatësinë dhe gjerësinë e thurjes deri në 5 ose 7 milimetra, dhe prodhuesi gjithashtu siguron këmbë të ndryshme shtypëse, përfshirë një për vrimat e butonave. Makineria punon me 850 qepje në minutë, që është një vlerë mesatare e mirë. Fatkeqësisht, shpejtësia nuk mund të rregullohet, në mënyrë që makineria të jetë më e përshtatshme për kanalizime me përvojë. Mund të jetë shumë e shpejtë për fillestarët. Presioni i këmbës së shtypësit nuk është gjithashtu i rregullueshëm, kështu që makineria nuk mund të përdoret për pëlhura tepër të trasha ose të holla.

SHOPPING CART

close