,

Brother FS60XVM1 Makine per qepje

Availability:

S’ka stok


Spread the love

Makina qepëse Brother FS60X ka karakteristika që e bëjnë punën tuaj më të lehtë. Makina qepëse është elektronike, ka një trup të qëndrueshëm krejt metalik, ekran të qartë dhe ndriçim LED të sipërfaqes së punës. Ju lehtë mund të vendosni gjatësinë dhe gjerësinë e thurjeve. Pozicioni i gjilpërës është i rregullueshëm në mënyrë elektronike dhe makineria gjithashtu mund të qepet me gjilpërë binjake. Fije gjilpëre dhe një buton qepjeje vendosen në kokën e makinës. Makineria ofron 60 programe për qepjet klasike dhe dekorative, përfshirë 7 funksione për qepjen e vrimave të butonit në një hap. Tensioni i sipërm i fijes është i kontrollueshëm manualisht.

 

349.99

S’ka stok

ABOUT THE PRODUCT

 Brother  FS60x
Power 43 W
Noise level 72 dB
Techn+A18:F54ical Details:
Special Features SEWING Computer

• 60 stitches

• Needle threading system

• Needle position key (sewing without foot controler)

• Electronic speed control

Comfort Functions
Number of stitches 60
Needle threading system yes
Adjustable stitch width yes
Adjustable stitch length yes
Snap-on presser foot yes
LCD-Display yes
Electronic slide speed control yes
Needle position key (up/down) yes
Start/Stop button yes
Presser foot with locking pin ¹ yes
Mode Switch Functions ²
Needle stop position UP/DOWN ①
yes
Initial needle position LEFT/CENTER ② yes
Beep ON/OFF ③ yes
Limiting Max. speed ON/OFF ④
yes
Auto lock/reverse stitch ON/OFF ⑤ yes
Twin needle mode ON/OFF ⑥ yes
Stitch adjustment ⑦ yes
Standard                Functions
User Manual Language EN – DE – FR – IT – NL
Max. sewing speed (stitches / min.) 750
Workspace (needle to arm) 15,8 cm (H 99 mm)
Feed dog type 6-point
drop feed
Stitch length up to 5 mm
Stitch witdth up to 7 mm
Automatic button-hole 1 step / 7 types
Quick-set bobbin yes
Adjustable thread tension yes
Body type Metal / Aluminium
Fixed needle bar yes
Manual thread cutter yes
Top drop-in bobbin yes
LED-light yes
Free arm sewing / Circumference yes / 302 mm
Reverse stitch function yes
Bobbin winder yes
Accessories
Twin needle sewing optional
Cover soft cover
Finger guard optional
Tutorial videos online
¹ Use the presser foot locking pin to keep the foot level while sewing over thik seams.
Delivery contents Buttonhole foot “A”,
Overcasting foot “G”,
Monogramming foot “N”,
Zipper foot “I”,
Zigzag foot “J” (on machine),                                                                                                                                                                                       Button fitting foot “M”,
Blind stitch foot “R”,
Seam ripper,
3+1 Bobbins,
Needle set (3pcs),
Ball Point Needle (Gold Colored #14),Cleaning brush,
L-shaped screwdriver
Dust coverSewing machine, Foot Controller, Cable,
User manuals,
Free VIDEO tutorials online

SHOPPING CART

close