,

Innov-is F540E makine per qendisje

Availability:

S’ka stok


Spread the love

Ktheni kokat me makinën e hijshme dhe elegante të qëndisjes Innov-is F540E.
E lehtë për t’u përdorur, ajo mburret me një ekran LCD me prekje me ngjyra dhe, natyrisht, është e mbushur plot me dizajne qëndisje që bien në sy dhe inovacione të markës tregtare të Brother.

1,138.99

S’ka stok

Shihni stilin tuaj të gjallërohet në ekranin me prekje LCD me ngjyra dhe lër shenjën tuaj unike me 193 modele qëndisjeje, nga të cilat 55 janë krejt të reja për serinë F!

Fjalët vijnë lehtësisht kur keni 13 shkronja qëndisjeje në majë të gishtave. Dhe edhe më e lehtë kur i kombinoni me funksionin e redaktimit në ekran. Përdorni ekranin LCD me prekje të qartë me ngjyra për të rrokullisur, rrotulluar, ndryshuar ngjyrën dhe përsëritur dizajnet dhe tekstin.

Pavarësisht nëse keni qëndisur për një kohë, ose sapo po filloni, filetoja e avancuar e gjilpërës, kontrolluesi i shpejtësisë së rrëshqitjes, bobina e lëshimit dhe sistemi i lehtë për t’u fije e bëjnë Innov-is F540E kaq të thjeshtë për t’u përdorur.

Asgjë nuk mund të kufizojë potencialin tuaj të dizajnit. Me aftësinë LAN me valë, ju mund të transferoni lehtësisht të dhëna të reja të qëndisjes në kompjuterin tuaj dhe të lidheni me Artspira, qendrën tonë të re krijuese!

Karakteristikat kryesore

 • Zona e qëndisjes 180 x 130 mm
 • 193 modele qëndisje të integruara – 55 të paparë më parë!
 • 13 fonte qëndisje – 2 të reja!
 • Prerje me thurje me kërcim
 • Renditja e ngjyrave
 • Fije gjilpërash e avancuar
 • LAN me wifi është i aktivizuar
 • Lidhu me aplikacionin Artspira

Çfarë ka në kuti

 • Këmbë qëndisje “Q” (në makinë)
 • Komplet gjilpërash
 • Bobbin x 4 (Një bobin është në makinë)
 • Rriper tegel
 • Gërshërë
 • Furçë pastrimi
 • Kaçavidë (e madhe)
 • Kaçavidë (e vogël)
 • Kaçavidë në formë disku
 • Kapaku i bobinës (i madh)
 • Kapaku i bobinës (mesatar) (në makinë)
 • Kapaku i bobinës (i vogël)
 • Fut bobina me fije (mini rrotë me fije mbret)
 • Rrjetë bobine
 • Kutia alternative e bobinës (pa ngjyrë në vidë)
 • Komplet kornizash qëndisje (i madh) 18 cm (H) × 13 cm (W) (7 inç (H) × 5 inç (W))
 • Fije për qëndisje (peshë 90, e bardhë)
 • Çanta aksesore
 • Mbulesa e pluhurit
 • Manuali i operimit
 • Udhëzues i referencës së shpejtë
 • Udhëzues i dizajnit të qëndisjes

     Karakteristikat e Përgjithshme

Ekran LCD 3.7”
Të gjitha informacionet e qepjes shfaqen në një ekran të qartë dhe me dritë prapa. Innov-is F540E është i pajisur me një ekran me prekje me ngjyra.

Sistemi i avancuar për vedosje të pejit në gjilpërë
Fije gjilpërën pa mundim thjesht duke ulur levën.

Sistemi i mbështjelljes së bobinës
Filimi i shpejtë dhe i thjeshtë i bën mbështjellësit të shpejtë dhe të lehtë.

Bobina e lëshimit
Thjesht hidhni një bobin dhe jeni gati për të qepur.

Lidhja me Wifi
Shtoni modele, transferoni të dhëna, merrni njoftime për përditësime dhe lidheni me qendrën krijuese Artsipra.

      Karakteristikat e qëndisjes

Sipërfaqe e madhe qëndisjeje (180 x 130 mm)
Keni hapësirë ​​për të shprehur idetë tuaja krijuese. Bëni dizajne edhe më të mëdha dhe më të ndërlikuara.

193 modele qëndisje të integruara
Zgjidhni nga një shumëllojshmëri e gjerë lulesh, kafshësh, gjeometrike, dizajne sezonale dhe shumë më tepër. Me modelet tona të integruara, mund të filloni të qëndisni menjëherë.

13 stile të integruara të shkronjave
Personalizojini me lehtësi projektet tuaja të qepjes dhe qëndisjes duke zgjedhur nga 13 stile të integruara të shkronjave, të disponueshme në 3 madhësi.

Artspira
Zhbllokoni artistin brenda. Vizatoni modelet tuaja ose shkarkoni ekskluzivitetet e Brother.

Renditja e ngjyrave
Më pak ndryshime në fije = më shumë kohë.

Prerëse me thurje me kërcim
Hiqni copat tuaja! Qepjet e kërcimit priten automatikisht për ju.

Forma të kornizës me modele
Vendosni prekjen e fundit në qëndisjen tuaj me një kornizë elegante. Zgjidhni nga 10 forma kornizash dhe 14 lloje thurjesh për një total prej 140 modelesh të ndryshme të disponueshme. Kombinoje me shkronja për të krijuar monograme unike dhe me stil.

Redaktimi i modeleve të qëndisjes
Rregulloni me lehtësi madhësinë, rrotullimin ose modelet e qëndisjes së pasqyrës me prekjen e një butoni.

Kombinoni modelet e qëndisjes
Kombinoni me lehtësi modelet e qëndisjes ose shtoni shkronja në dizajnet tuaja.

Funksionet e redaktimit të tekstit
Shtoni disa rreshta teksti dhe rreshtoni atë majtas, qendër ose djathtas. Rrotullimi i tekstit dhe zgjedhja e shkronjave janë gjithashtu të disponueshme nga një panel i vetëm redaktimi.

Porta USB
Lidhni një pajisje USB të tillë si një USB flash drive ose një lexues/shkrimtar kartash dhe ngarkoni dizajnin tuaj të qëndisjes direkt në makinë.

Kornizë magnetike opsionale 180 x 100 mm
Bëjeni mbështjelljen dhe mbroni pëlhurat e çmuara (kërkohet blerje shtesë). Pëlhura rrethore deri në 2 mm të trasha.

SHOPPING CART

close