-4%
,

Brother Innov-is A50 Makine per qepje

Availability:

I passhëm përmes paraporositjeje


Spread the love

Makinë qepëseBrother  Innov-is A50

Eksploroni anën tuaj krijuese dhe vini në jetë zanatet tuaja me ndihmën e Innov-is A50. Kjo makinë qepëse e kompjuterizuar është tepër e gjithanshme dhe e lehtë për t’u përdorur, duke u ofruar kanalizimeve shumë më tepër fleksibilitet sesa modelet tona të nivelit fillestar.

454.99 474.99

I passhëm përmes paraporositjeje

Brother Innov-is A50 është i mbushur me teknologji të krijuar për ta bërë të thjeshtë qepjen.

Kjo makinë e zgjuar ofron shumë veçori të dobishme që do t’ju ndihmojnë të filloni lehtësisht me qepjen dhe më pas të vazhdoni të eksploroni metoda dhe projekte të reja ndërsa besimi juaj rritet.

I lehtë për ruajtje të lehtë, sistemi i tij automatik i filetimit të gjilpërave siguron që është i lehtë për t’u konfiguruar. Zgjedhja e qepjes është e thjeshtë me diagramin elektronik, ndërsa ekrani i madh grafik i Innov-is A50 dhe dritat LED nënkuptojnë se nuk do t’ju duhet kurrë të sforcoheni për të parë se çfarë po bëni.

Për ndihmë dhe këshilla për konfigurimin e makinës suaj qepëse, vizitoni support.brother.com dhe gjithashtu mund të hidhni një sy në faqen tonë të aksesorëve për t’u siguruar që keni gjithçka që ju nevojitet për të filluar.

Karakteristikat kryesore

. 50 qepje të integruara

. Thirrje elektronike intuitive për lëvizje

. Fije gjilpërash e avancuar me një veprim

. 5 stile të vrimës së butonave automatike me 1 hap

. Butoni i bravadës

. Vendosja e gjilpërave të dyfishta

. Lësho furnizimin

. Kutia e lëshimit të ngarkesës së sipërme me konfigurim të shpejtë

. Kontrolli i shpejtësisë së llojit të rrëshqitjes

Çfarë ka në kuti

Këmba zigzag “J” (në makinë)
Monogramimi i këmbës “N”
Këmba me vranësira “G”
Këmba me zinxhir “I”
Këmbë me qepje të verbër “R”
Këmbë me butona “M”
Këmba e vrimës së butonit “A”
Rriper tegel
Bobbin (4) (njëra është në makinë)
Komplet gjilpërash
Gjilpërë binjake (në qendër)
Furçë pastrimi
Grusht i vrimave
Kaçavidë (e madhe)
Kaçavidë (e vogël)
Kapaku i bobinës (i madh)
Kapaku i bobinës (i mesëm)
Kapaku i bobinës (i vogël)
Kunj ekstra bobinë
Rrjetë bobine
Kontrollues i këmbës
Çanta aksesore
Kaçavidë në formë disku

Per specifika te detajuara si dhe Aksesore ju lutemi klikoni ne linqet ne vijim

Supplies and Accessories

Specification Details

Downloads

SHOPPING CART

close