-13%
,

Brother J17s Makine per qepje

Availability:

I passhëm përmes paraporositjeje


Spread the love

Brother J 17s Makine per qepje

Dizajn i ri dhe tërheqës.
17 funksione qepjeje, vrima automatike e butonave me 4 hapa.
Zgjedhje e thjeshtë e thurjes me butonin përzgjedhës.
Dritat LED.
Makinë qepëse kompakte me krahë të lirë.

116.99 134.99

I passhëm përmes paraporositjeje

Kompakt dhe i lehtë për t’u përdorur; J17s është e përkryer për qepje dhe ndreqje. Me 17 qepje të integruara, vrimë me butona me 4 hapa dhe gjatësi dhe gjerësi të thurjes automatike. Sipërfaqja e qepjes së krahut të lirë është lehtësisht e konvertueshme nga krahu tradicional i sheshtë në krah të lirë për qepjen e prangave dhe mëngëve.

Ai gjithashtu përmban ndriçim LED për qepje të ndritshme dhe të lehtë, si dhe bobinë me ngarkesë të lartë për vendosje të lehtë, mirëmbajtje të lehtë dhe pamje të qartë. J17s vjen me një DVD që ju çon hap pas hapi në qepje dhe përfshin të gjitha udhëzimet për dy projekte të shkëlqyera të qepjes.

SHOPPING CART

close