,

Brother M343D Makine per qepje OVERLOCK

Availability:

S’ka stok


Spread the love

Modeli M343D trajton lehtësisht të gjitha llojet e pëlhurave dhe pesha, dhe drita e ndritshme LED siguron ndriçim të shkëlqyeshëm për zonën e punës. Makinë praktike për të gjithë të interesuarit.

314.99

S’ka stok

Opsionet e thurjes
Përveç qepjeve të mbivendosjes me 3 ose 4 fije, M343D përfshin aftësinë për të prodhuar qepje të sigurta, madje edhe të ngushta dhe të mbështjella. Me blerjen e këmbëve të shtypjes opsionale, ju gjithashtu mund të krijoni qepje me buzë të verbër, tubacione, të mbledhura dhe ngjitëse. Gjatësia dhe gjerësia e thurjes për çdo opsion të thurjes mund të rregullohen lehtësisht duke vendosur thjesht çelësin e kontrollit në përzgjedhjen tuaj të dëshiruar. Ju gjithashtu mund të prodhoni qepje me zinxhirë me gjatësi të ndryshme, të cilat shpesh përdoren për qëllime dekorative. Formuesi i rregullimit të gjatësisë dhe gjerësisë së thurjes ndodhet në mënyrë të përshtatshme në anën e djathtë të makinës. Gjatësia e thurjes mund të rregullohet midis 2.0mm dhe 4.0mm dhe gjerësia e thurjes është e rregullueshme nga 2.3mm në 7.0mm.

Specifikat
Shpejtësia: 1300 qepje në minutë
Fijet: 3-4
E koduar me ngjyra: Po
Drita: LED
Pesha: 7.12 kg
Përmasat: 33,5 cm me 29,6 cm me 28,2 cm

Karakteristikat e produktit
F.A.S.T. Sistemi i filetimit me unazë të poshtme

Të mësosh të lidhësh looperat në një bllokues mund të jetë i ndërlikuar dhe zhgënjyes edhe për përdoruesit më me përvojë. Për fat të mirë, Brother M343D përmban F.A.S.T të patentuar. sistemi i filetimit me unazë të ulët që e lehtëson shumë këtë proces. Sistemi është i koduar me ngjyra dhe numërohet qartë në çdo pikë filetimi. Rrëshqitja e levës së poshtme të unazës djathtas e zhvendos kanalin e filetimit në një pozicion lehtësisht të aksesueshëm. Pasi filli të vendoset në kanal, rrotullimi i rrotës së dorës së makinës e kthen mekanizmin në pozicionin e tij origjinal.

Furnizimi diferencial i rregullueshëm

Brother M343D përfshin një furnizim diferencial të rregullueshëm, i cili ju jep kontroll më të saktë mbi çdo lloj pëlhure, peshë dhe shtresa të shumta – nga lidhëse delikate te xhins. Rregullimi i ushqimit ndryshon shpejtësinë e individit ose të të dy qenve të ushqyer. Ky opsion funksionon shkëlqyeshëm për të zvogëluar ose eliminuar mundësinë e gërvishtjes së pëlhurës. Futja diferenciale mund të rregullohet lehtësisht për të funksionuar në një raport prej 0,7 mm në 2,0 mm thjesht duke zgjedhur cilësimin e duhur në çelësin e kontrollit.

Teh prerëse e tërheqshme

Ky opsion është një avantazh kur dëshironi të lini një shtesë tegel në projektet tuaja të qepjes. Ulja e tehut të sipërm prerës poshtë pllakës së gjilpërës është po aq e lehtë sa tërheqja e levës së kontrollit lart dhe djathtas. Kjo veçori sigurie siguron gjithashtu shmangien e çdo kontakti fizik me tehun e mprehtë.

Funksioni i krahut të lirë

M343D ju ofron mundësinë për të punuar në një sipërfaqe të sheshtë ose për të bërë një ndryshim të lehtë në një zonë pune me krahë të lirë. Thjesht rrëshqitni zgjatimin e shtratit kur dëshironi të vendosni një përfundim të pastër dhe profesional në këmbët e pantallonave, prangat, mëngët e mbështjellë të mbështjellë dhe buzë marule, jakat ose projekte të tjera të vogla dhe zona të vështira për t’u arritur.

SHOPPING CART

close