-16%
,

Brother FS40s Makine per qepje


Spread the love

I mbushur me karakteristika mbresëlënëse, Brother FS40S është një makinë qepëse e lehtë, portative me botën në majë të gishtave. Falë kontrollit efikas të shpejtësisë së rrëshqitjes, makineria mund të funksionojë pa kontroll me këmbë.

Qepje kompjuteristike
• 40 qepje
• Sistemi i filetimit të gjilpërës
• Kontroll elektronik i shpejtësisë
• Çelësi i pozicionit të gjilpërës (qepje pa kontrollues të këmbës)

214.99 254.99

Një gjë e mrekullueshme në lidhje me Brother FS40 është se ka shumë këmbë shtypëse (një këmbë e specializuar do t’ju lejojë të zgjeroni gamën e projekteve tuaja), kështu që nuk ka nevojë që ju të vazhdoni dhe të blini më shumë për qëllime të specializuara.

Ju gjithashtu merrni 40 lloje të thurjeve për të zgjedhur nga të cilat përfshijnë; 5 vrima butonash dhe 16 qepje dekorative.

Makinë qepëse elektronike (e kompjuterizuar):
Kjo makinë qepëse e kompjuterizuar për vëllezërit e motrat mund të jetë më e lehtë për t’u përdorur për njerëzit që nuk i pëlqejnë makinat qepëse manuale. Makinat elektronike qepëse kanë përfitimin e shtuar të veçorive që lejojnë kontrollin e shpejtësisë.

Tabela e gjerë lejon që projektet më të mëdha të qepen lehtësisht.

Karakteristikat:

I kompjuterizuar.
40 qepje të integruara.
E motorizuar 40 vat.
15 pozicione gjilpërash.
Fije gjilpërash automatike.
Dredha-dredha automatike e bobinës.
Vrima e butonave me 1 hap.
Lloji i bobinës: drop-in.
Futja e zinxhirit.
Aftësia e gjilpërave të dyfishta.
Shtyjeni levën mbrapsht.
Ekran LCD.
Treguesi i modelit të qepjes.
Kontrolli i gjatësisë së thurjes.
Kontrolli i gjerësisë së thurjes.
Dritë e integruar.
Aksesorët e përfshirë: Tavolinë e gjerë, këmbë zigzag, këmbë me qepje të mbuluar me re, këmbë monogrami, këmbë me thurje verbër, këmbë me vrima butonash, këmbë zinxhir, këmbë për qepje me butona, grisës tegel, gjilpërë binjake, kunja shtesë bobine, furçë pastrimi, grup gjilpërash, bobina rezervë, Disku i kaçavidës, kontrolli i këmbës, qëndisja me lëvizje pa pagesë ose këmbët me tegela, mbulesa e pluhurit, udhëzuesi udhëzues dhe DVD udhëzuese.
Përfshin DVD mësimore.
Pesha 5.9 kg.
Madhësia H31, W41, D17cm.

                                     

SHOPPING CART

close