Brother – ScanNCut SDX2250D Disney Scan

Availability:

S’ka stok


Spread the love

Paisje per prerjen e materialeve me trashesi deri me 3 mm

Thikë rrotulluese automatike për prerje të pëlhurave
1485 modele të integruara duke përfshirë 182 modele emocionuese të Disney PLUS 63 modele të reja të thikës rrotulluese
I pavarur – nuk kërkohet PC
I vetmi komplot prerës hobi me një skaner të integruar
Prerës plotësisht automatik
Lidhje WiFi
Prerje më e saktë, më e shpejtë dhe më e qetë

852.99

S’ka stok

SDX2250 është i pajisur në mënyrë perfekte me 1,485 dizajne të programuara në të. Krijimi i momenteve magjike sapo u bë më i lehtë me 182 tema Disney, duke përfshirë 30 dizajne të reja magjike që nuk do t’i gjeni askund tjetër.

Ashtu si Lightning McQueen i Disney dhe Pixar që garojnë në shtrat ose si Elsa e Disney Frozen duke u argëtuar me shkëlqim dhe borë ose duke sjellë në jetë Mickey Mouse dhe miqtë e tij me jorganë, karta, arna me aplikacione dhe çdo projekt tjetër krijues.

Mund të skanoni, të dizajnoni, të stamponi, të përfundoni me modele fletësh shkëlqyese ose efekte të prera, të shkruani, vizatoni, krijoni ngjitëse, prerë materiale vinyl dhe transferues nxehtësie, shtoni diamantët e rremë dhe prerë praktikisht çdo material deri në 3 mm të trashë – të gjitha me një pajisje – pa të tjera shabllon, kompjuter ose pajisje celulare! *

Për adhuruesit e rrobave! Kompleti ynë i ri i thikës rrotulluese automatike është përfshirë në objektin e dorëzimit. SDX2250D përfshin gjithashtu 63 modele të reja rrethore thikash dhe 170 blloqe të integruara jorgan dhe modele aplikimesh – duke përfshirë 30 modele të reja të aplikacioneve Disney! Me tapetin e furnizuar, pak ngjitës dhe aftësinë e ScanNCut për të shënuar dhe prerë kufirin e dëshiruar të tegelit, ju mund të krijoni copa të përsosura jorgani çdo herë.

Me sensorin inovativ automatik të thikës nga Brother, ScanNCut DX zbulon automatikisht trashësinë e materialit – kështu që ju merrni prerjen e përsosur pa pasur nevojë të merreni me cilësimet e prerjes! Më pak kohë për të vendosur, më shumë kohë për të dizajnuar!

Përdorni ekranin e madh me prekje 5” me ngjyra të ScanNCut DX SDX2250D për të modifikuar dhe përshtatur dizajnet tuaja dhe madje edhe për të krijuar dizajnet tuaja. Ruani dizajnet tuaja në memorien e brendshme të makinës për përdorim të mëvonshëm. Ose pse të mos krijoni dizajnet tuaja duke përdorur softuerin tonë falas.

Karakteristikat Kryesore

I ri! Thikë rrotulluese automatike për prerje të pëlhurave
1485 modele të integruara duke përfshirë 182 modele emocionuese të Disney PLUS 63 modele të reja të thikës rrotulluese
I pavarur – nuk kërkohet PC
I vetmi komplot prerës hobi me një skaner të integruar
Prerës plotësisht automatik
Pret materiale deri në 3 mm të trasha, p.sh. B. shpuzë dhe ndjerë
Lidhje WiFi
Njohja e skedarëve të qëndisjes PES / PHX / PHC dhe skedarëve vektorial SVG
Prerje më e saktë, më e shpejtë dhe më e qetë
Funksioni My Connection (aktivizon transferimin e të dhënave midis SDX2250D dhe Luminaire Innov-is XP1)

Qka perfshihet ne Kuti

Shtresë ngjitëse e lehtë 12 “× 12” (305 mm × 305 mm)
Mbajtëse për thikë automatike (e zezë) (me thikë prerëse të futur)
Shtresë ngjitëse e rregullt 12 “× 12” (305 mm × 305 mm)
Komplet automatik i thikës rrotulluese (përfshirë mbajtësin për thikën rrotulluese automatike me thikë prerëse të futur)
Film ngjitës për prerje të pëlhurave
Mbajtëse stilolapsi
Stilolapsa të fshirë
shpatull
Stilolaps me prekje
xhep aksesor
Kabllo të energjisë
Fleta e mostrës së kartonit: 12 “× 12” (305 mm × 305 mm)
Udhëzime për sigurinë e produktit
Udhëzime për të filluar
Karta e aktivizimit për funksionin “Lidhja ime”.

Funkcionet e paisjes

Thikë rrotulluese
Akoma më argëtuese me pëlhurat! SDX2250D përmban një lidhje rrethore thike dhe 63 modele të reja thike rrethore.

Skaner i integruar
ScanNCut është i vetmi komplot prerës hobi që ka një skaner 600 dpi. Mund të skanoni pothuajse çdo gjë – një vizatim, një foto të dashur, madje edhe copa pëlhure, kështu që ka më pak mbeturina! Kthejini skanimet tuaja në modele të prera, të vizatuara, të mbështjella me petë, me grushta ose me reliev.
(Për të aktivizuar të gjitha funksionet, mund të duhet të blihen komplete shtesë.)

Pajisja e pavarur
Përdorni ekranin e madh me prekje 5” me ngjyra për të modifikuar, zmadhuar dhe rregulluar modelet tuaja dhe madje të krijoni dizajnet tuaja – pa një kompjuter ose pajisje celulare. Ruani dizajnet tuaja në memorien e brendshme të makinës për përdorim të mëvonshëm.

Teknologjia e sensorit të thikës
Sensori novator automatik i thikës nga Brother zbulon automatikisht trashësinë e materialit dhe i jep fund hamendjeve të ndërlikuara. Për një prerje perfekte, çdo herë!

Pritini deri në 3 mm trashësi
Shkumë, shami, pëlhurë, lëkurë, dru balsa, karton, letër – çfarëdo që dëshironi, mund ta prisni (materiale të buta deri në 3 mm të trasha).

Pëshpërit në heshtje
Megjithëse komplotorët prerës të serisë Brother ScanNCut DX janë makineri të fuqishme dhe të fuqishme, ato janë vërtet të qeta kur presin. Kjo i bën ata të përsosur për t’u përdorur kudo!

Prerje pa stres
Nuk ka më prerje të mundimshme të dizajneve nga letrat dhe pëlhurat tuaja të preferuara me dorë. Thjesht skanoni, zgjidhni dhe prisni. Gjithashtu perfekte për ata që kanë vështirësi në mbajtjen e gërshërëve ose prerësit.

Rrjetizoni dhomën tuaj të hobit
Me lidhjen me valë, ju mund të dërgoni dizajne direkt në ScanNCut nga llogaria juaj falas e CanvasWorkspace, nuk nevojiten tela ose disqe flash.

Diçka për të gjithë
Me 1,485 dizajne të programuara, duke përfshirë 182 motive Disney, si dhe 17 fonte dhe 63 modele shtesë rrethore thike në një kartë aktivizimi, të përbërë nga 15 tegela, 40 aplikacione, 3 x 3D dhe 5 modele thike rrethore, SDD-ja juaj ofron diçka krijuese për çdo rast .

Rrjetizoni dhomën tuaj të hobit
Ju mund t’i dërgoni dizajnet tuaja në ScanNCut DX nëpërmjet WiFi direkt nga llogaria juaj falas e CanvasWorkspace – pa kabllo ose disqe USB.

Konvertoni modelet tuaja të qëndisjes
Ju mund të importoni skedarë PES / PHX / PHC nëpërmjet portës së integruar USB, në mënyrë që të mund t’i transformoni modelet tuaja të preferuara dhe të shtrenjta të qëndisjes në ngjitëse të përshtatshme, vizatime vijash, reliev ose projekte me fletë metalike.
(Për të aktivizuar të gjitha funksionet, mund të duhet të blihen komplete shtesë).

Përpunimi i të dhënave SVG
SDX2250D juaj mund të lexojë skedarët SVG drejtpërdrejt – nuk kërkohet konvertim paraprak. Kjo do të thotë që ju keni më shumë kohë për të qenë krijues.

 

SKU: SDX2250D Kategori: Etiketa: , ,

https://sewingcraft.brother.eu/de-at/produkte/maschinen/scanncut/scanncut-maschinen/scanncut-sdx2250d

SHOPPING CART

close