Brother – ScanNCut-SDX1000

Availability:

S’ka stok


Spread the love

Makine scanimi dhe prerje automatike.

Modele të integruara 581
Modelet e integruara të jorganit 100
Fontet e integruara 9
Zona e punës 11,7 inç x 11,7 inç (29,7 cm x 29,7 cm)
Sipërfaqja e Zgjeruar Opsionale e Punës 11,7 inç x 23,7 inç (29,7 cm x 60,3 cm)
Teh 3,0 mm (maksimumi) Teh automatik
Rregullimi automatik i thellësisë së tehut me teh automatik
Shpejtësia e prerjes 9 nivele të shpejtësisë
Materiali prerës Letër: (Maks. 3,00 mm): Printer, Libër skrap, Karton, Vellum, Gjurmim, Pëlhurë Posteri: Pambuk i hollë, Fanellë, Felt, Xhins (14. oz) Të tjera: Fletë plastike, Vinyl, Magnet, Ngjitëse, Vulosje

555.99

S’ka stok

 

Tani, e vetmja makinë prerëse në shtëpi me një skaner të integruar ka teknologjinë revolucionare të sensorit të tehut automatik të Brother, një veçori e jashtëzakonshme që kursen kohë që zbulon trashësinë e materialit për të prerë modele të sakta të personalizuara dhe të integruara nga karta, vinili, shamia, lëkura dhe shkumë pa rregulluar tehun. Shtoni aksesorë shtesë (të shitur veçmas) për të përdorur SDX1000 për të bërë transferime, stampa, aplikacione pëlhure dhe klishe. Plus, prerja pa mat është tani një realitet me ushqyesin opsional të rrotullës për vinyl. Nuk ka qenë kurrë më e lehtë për ta parë, skanuar, prerë dhe krijuar.

Gjeneral
Memorie standarde 1MB ose 60 xhepa

Ekrani
Lloji i ekranit Ekran me prekje LCD
Ekran LCD 5 inç me ngjyra (800 x 480 piksele)

Skaner dixhital
Skaneri me ngjyra/ngjyrë mono
Rezolucioni i skanerit (optik) Deri në 600 DPI për funksionin Skanimi në USB
Madhësia e skanimit të zonës së skanimit: 11,7 inç x 11,7 inç (29,7 cm x 29,7 cm)

Artizanati
Modele të integruara 581
Modelet e integruara të jorganit 100
Fontet e integruara 9
Zona e punës 11,7 inç x 11,7 inç (29,7 cm x 29,7 cm)
Sipërfaqja e Zgjeruar Opsionale e Punës 11,7 inç x 23,7 inç (29,7 cm x 60,3 cm)
Teh 3,0 mm (maksimumi) Teh automatik
Rregullimi automatik i thellësisë së tehut me teh automatik
Shpejtësia e prerjes 9 nivele të shpejtësisë
Materiali prerës Letër: (Maks. 3,00 mm): Printer, Libër skrap, Karton, Vellum, Gjurmim, Pëlhurë Posteri: Pambuk i hollë, Fanellë, Felt, Xhins (14. oz) Të tjera: Fletë plastike, Vinyl, Magnet, Ngjitëse, Vulosje
Prerje direkte 12 Llojet e kornizave
Modelet e reduktimit të zgjerimit mund të zmadhohen ose zvogëlohen
Aksesorët e përfshirë me teh dhe mbajtës automatik për ScanNCut DX (x 1 secila), Mat ngjitës standard 12 inç x 12 inç për ScanNCut DX (x 1) stilolaps me prekje – majë shkruese (x 1) shpatull (x 1) çantë aksesore (x 1)

Lidhshmëria
Ndërfaqja 1 Host USB / 1 Funksion USB, me valë
Ndërfaqja me valë Po
Media dixhitale nëpërmjet hostit USB

Pesha dhe dimensionet
Përmasat 531(P)x215(D)x173(H)mm
Pesha 5.8 kg

 

 

SKU: SDX1000 Kategori: Etiketa: ,

SHOPPING CART

close