,

Brother RL417 Makine per Qepje

Availability:

S’ka stok


Spread the love

Brother RL417 Makinë për Qepje

Brother RL417 është makinë qepse – e përkryer për t’u bërë kreativ dhe për të eksploruar stilin tuaj individual

136.99

S’ka stok

Brother RL417 është makinë qepse – e përkryer për t’u bërë kreativ dhe për të eksploruar stilin tuaj individual

– RL417 është një makinë qepëse tradicionale me shasi metalike nga Brother, e krijuar për rrobaqepësi, riparime dhe modifikime bazë.

–  Makina qepëse e lehtë, por e fortë ka një përzgjedhës të lehtë për t’u përdorur me qepje me një numërues me një zgjedhje prej 8 qepjesh të vërteta si për qepje të dobishme ashtu edhe për dekorim – të drejtë, zig zag, buzë qorre, gërvishtje/përmirësim, mbështjellje guaska, fiston, veprim të dyfishtë dhe urë qepje. Plus një vrimë automatike të butonave me 4 hapa.

– Ka një mekanizëm të përshtatshëm të businës me ngarkim nga lart, i cili jo vetëm që e largon telashin nga ndërrimi i bobinës, është i qetë (madje edhe me shpejtësi të plotë) dhe është shumë më i besueshëm kur qep pëlhura të rënda dhe më ekstreme.

– Kjo makinë qepëse e gjithanshme Brother ka një funksion të kundërt për sigurimin e skajeve të qepjeve tuaja dhe një shtrat të sheshtë / konvertim të lehtë të krahut FALAS për skajet e pantallonave dhe zona të tjera të vështira për t’u arritur.

– Ai gjithashtu vjen me një libër udhëzues hap pas hapi dhe një DVD.

Informacion i dobishëm:

  • 17 qepje
  • Vrima e butonit me 4 hapa
  • Hedhje në bobinë
  • Dritë LED
  • Gjerësia e thurjes 5 mm
  • Zgjedhja e thurjes me një numërim të vetëm
  • Ndarje për ruajtjen e krahut të lirë
  • Pesha: 5.73 kg
  • H 40,4, P 49,5, D 27,2 cm

– Thellësia: 272 MM
– Lartësia: 404 MM
– Gjerësia: 495 MM

SHOPPING CART

close