,

Brother XP1- Makine per qepje dhe qendisje

Availability:

I passhëm përmes paraporositjeje


Spread the love

Innov-is-Luminaire-XP1 Makinë qepëse, jorganësh dhe qëndisjeje
Përsosja krijuese nuk ka qenë kurrë më e lehtë. Luminaire Innov-is XP1 është përvoja e re e fundit në qepje luksoze. I mbushur me teknologji të avancuar që nuk gjendet askund tjetër, ju liron të realizoni ëndrrat tuaja të qepjes, të qepjes dhe të qëndisjes.

11,920.00

I passhëm përmes paraporositjeje

Kreativiteti nuk ka qenë kurrë më i lehtë.

Luminaire Innov-is XP1 është përvoja e re e fundit në qepje luksoze. I mbushur me teknologji të fundit që nuk gjendet askund tjetër, ju liron të realizoni ëndrrat tuaja të qepjes, dhe të qëndisjes.

Super funksionet e reja vazhdojnë….

Zgjeroni krijimtarinë tuaj duke zhbllokuar edhe më shumë funksione super në Luminaire Innov-is XP1.

  • Projektor i integruar revolucionar
  • X-Sipërfaqja e madhe e qëndisjes: 272 x 408 mm (10,7 x 16 inç)
  • Hapësirë pune me krahë super të gjatë 13,1″ (332 mm).
  • Kamera me pamje shumë të gjerë
  • Funksioni i zbulimit të vrimës së butonave të kamerës
  • Mbi 1100 dizajne të ndërtuara në qëndisje
  • 192 dizajne ekskluzive të Disney dhe 10 qepje dekorative Disney
  • Qendra ime e dizajnit

Informacioni i makinës

Madhësia e makinës                                                                  X-Large
Lloji i produktit                                                                          Artizanati, Qëndisje, Tegela, Qepje
Niveli I aftësive                                                                          Ekspert

Karakteristikat e Përgjithshme
Kutia e aksesorëve                                                                     Po
Ndarja e aksesorëve                                                                  Po
Lloji i bobinës                                                                             horizontal
Lloji i makinës                                                                            elektronike
Futja e bobinës së grupit të shpejtë të bobinave
Manuali udhëzues PDF Viewer                                               Po
Ndriçimi                                                                                       8 LED
Numri i gjilpërave                                                                      1
Heqja e pllakës së gjilpërës me një gisht                              Po
Lidhshmëria
Aplikacioni My Design Snap Opsional me përmirësimin me pagesë XP1 UGK2 – vetëm për konvertimin e imazheve.
Aplikacioni My Stitch Monitor është opsional me përditësim të paguar XP1 UGK1
Porta                                                                                            USB 2 Hosts (2.0/2.0) / 0 Slave
Funksioni Wi-LAN                                                                   Po
Përditësimet e firmuerit me valë                                           Po
Ekrani
Rezolucioni i ekranit (Pixel)                                                   800 x 1280
Madhësia e ekranit                                                                   10,1″
Lloji i ekranit                                                                             Ekran me prekje IPS me rezolucion të lartë
Karakteristikat e qëndisjes
Modele kornizash të integruara                                             qëndisje 140 (10 forma x 14 lloje qepjesh)
Stilet e gërmave të integruara                                                (qëndisje) 24 (22 alfabet, 2 cirilik)
Modele të integruara                                                               1177
Kamera për të ndihmuar në vendosjen e pozicionit të modeleve të qëndisjes (sensori i kamerës) Po (1M pixel, me pamje të gjerë)
Përzierja e ngjyrave                                                                  Po
Krijimi i një tabele teme të personalizuar                           Po
Echo Quilting rreth butonit të motivit                                 Po
Zona e qëndisjes në mm                                                         408 x 272
Pastrimi i kornizës së qëndisjes për ndryshimin e bobinave Po
Funksioni i pozicionimit të qëndisjes                                 Qëndisje me projektor
Zgjedhja e madhësisë së shkronjave (L-M-S) Po
Kornizat e përfshira 100 x 100 mm (4 x 4”), 408 x 272 mm (16 x 10,7”)
Prerje me thurje kërcimi Po
Treguesi LED opsional
Shpejtësia maksimale e qëndisjes (qepje në minutë) 1050
Futja e tekstit me shumë rreshta Po
Ndërfaqja e re e ndërfaqes (operacioni i lëvizjes me rrëshqitje) Po, i përmirësuar (Lëvizja me rrëshqitje, rrëshqitje/dalje, lëvizje e lehtë)
Numri i rrathëve (aksesori standard) 4
Udhëzimet e videove në ekran Po
Modeli – Madhësia, Ndryshimi i rrotullimit dhe Pasqyra Po
Shiriti i treguesit të progresit Po
Projektori (Madhësia e ekranit/Shkëlqimi/Rezolucioni/Lloji) Po (5″x3″/40lm/WVGA/DLP)
Pamje realiste e modeleve Po
Ribëje/Zbëj kur redaktimi i qëndisjes Po
Konvertuesi i modelit me ngjyra të vetme Po
Funksioni Stippling Skanim i kamerës si Trapunto dhe Shtoni Stippling/Stippling në Edit Embroidery/ Pa pagesë dorë
Renditja e ngjyrave të fillit Po
Kamera me funksion skanimi (kamerë e integruar) Skanimi i sfondit, skanimi i imazhit, shikimi i pikës së rënies së gjilpërës
Mbushje dekorative 30
Hiq zgjedhjen e rajonit Po
Funksionet e modifikimit të shkronjave/Linjat e shumta dhe shtrirja (L-C-R) L-C-R
Skanim me kamerë me shpejtësi të lartë Po
Motivet e linjës 17
Qendra ime e projektimit Po
Numri i mbështjellësve 2 plus 2 (të palosshme)
Projektor me sipërfaqe 3 x 5″, tip DLP
Treguesi i qëndisjes së projektorit Po
Mjedisi
Karakteristikat e qepjes
7 Point Feed Dog Po
Këmbë shtypëse e rregullueshme Elektronike
Qepje automatike e pasme / përforcuese Po
Puna me bobina sipas dëshirës
Stilet e integruara të shkronjave 3
Këmba e vrimës së butonit që zbulon kamerën Po
Qepje rrethore Opsionale
Sistemi i presionit të vazhdueshëm automatik (ICAPS) Po
Lësho vendosjen e furnizimit Elektronik
Kontroll elektronik i shpejtësisë së rrëshqitjes po
Tabela e gjerë e shtrirjes opsionale
Kompleti i qëndisjes me lëvizje Falas Opsionale
Ngritja e gjurit 5 hapa Elektronike
Butoni i qepjes së kyçjes Po
Maks. Shpejtësia e qepjes (Qepje në minutë) 1050
Shpejtësia maksimale e qepjes për qepje dekorative 710
Furnizimi mekanik i dyfishtë opsional
Qepje me shumë drejtime Po (deri në 8 anash)
Kontrollues këmbësh me shumë funksione Opsionale
Thurja ime me porosi Po
Pozicionet e gjilpërës 57
Kontrolli i pozicionit të ndalimit të gjilpërës lart/poshtë Po
Funksioni i rrotullimit Po
Shënuesi udhëzues i projektorit Po
Mbylle sistemin e këmbëve me presion Po
Kontrolli i shpejtësisë i personalizuar për gjerësinë zigzag Po
Hapësira e punës (cm) 33.3
Kombinoni qepjet Po
Lëvizja e këmbës me presion të personalizueshëm Po
Furnizimi i drejtpërdrejtë i dyfishtë Po
Qepje krahu pa pagesë Po
Imazhe pasqyre Po
Numri i qepjeve të qepjes *përfshirë. vrimat e butonave 755
Butoni i nivelimit të këmbës me presion Po
Shënuesi i linjës së rrjetës së projektorit Po (vijat e rrjetit, 3 ngjyra)
Qepje e përsëritur e vetme Po
SFDS (Sistemi katror i furnizimit me makinë) Po
Fije
Sasia e mbështjelljes së bobinës së rregullueshme Po
Tensioni automatik i rregullueshëm i fillit
Prerës automatik i fijeve Po
Bobbin Winder Independant
Sensori i filetimit të poshtëm Po
Sensori i fijes së sipërme Po
Sistemi automatik i filetimit të gjilpërës
Pesha dhe Matjet
Dimensioni i makinës (mm) 690 x 322 x 349
Pesha (kg) 19.6

SHOPPING CART

close