, ,

Brother QL-1100


Spread the love

Printer mobil per shtypje te etiketave.

309.99

Me një kokë printimi me gjerësi 4 inç (101,6 mm), QL-1100 ofron përputhshmëri maksimale me paketat softuerike të etiketave të transportit të palëve të treta nga korrierët dhe kompanitë e dërgesës së parcelave. Dhe për shitësit që përdorin shërbimin Fulfilled by Amazon (FBA), “crop -print” ju mundëson të printoni etiketa të shumta të barkodit të përfshira në PDF-në e krijuar nga llogaria juaj Fulfilled by Amazon. Drejtuesi zbulon, nxjerr dhe printon çdo etiketë individuale në QL-1100 automatikisht, duke e bërë të lehtë shënjimin e artikujve tuaj. Ky printer ka pajtueshmëri të plotë me PC dhe Mac falë lidhjes së tij USB dhe P- Softueri i dizajnit të etiketave me prekje Editor ju lejon të shtoni tekst, imazhe dhe barkode në etiketat tuaja.

QL-1100 mund të integrohet lehtësisht në sistemet dhe softuerin tuaj duke përdorur Windows SDK (Kit për Zhvillimin e Softuerit).

Karakteristikat kryesore :

  • Printon etiketa deri në 103,6 mm të gjera dhe me shpejtësi printimi deri në 110 mm/sekond,
  • Lidhje USB për PC dhe Mac,
  • Ruan deri në 99 shabllone etiketash në kujtesën e printerit, më pas aksesoni dhe printoni duke përdorur funksionin e integruar të pritës USB,
  • Mbështet printimin e etiketave FBA (Fulfilled By Amazon) përmes një funksioni të veçantë printimi të prerjes PDF,
  • Prerës i integruar për të krijuar etiketat tuaja të gjatësisë duke përdorur rrotulla unike të vazhdueshme,
  • Windows SDK (Kit për Zhvillimin e Softuerit) i disponueshëm për të shtuar printimin e etiketave në aplikacionet tuaja.

QL-1100 in warehouse printing label Printer etiketash me format të gjerë/barkodi Printeri i etiketave të transportit me format të gjerë

QL-1100 është zgjidhja ideale për bizneset e vogla dhe ato që punojnë nga shtëpia dhe kanë nevojë të dërgojnë produkte dhe paketa. Printoni etiketa transporti me cilësi të lartë që përmbajnë barkode, imazhe dhe tekst.

 

P-touch Editor label design software with 62mm paper size selectedPunon me Fulfilled By Amazon (FBA)

Printoni me lehtësi etiketat e përshtatshme për dërgimin e produkteve tuaja në qendrat e përmbushjes së Amazon duke përdorur funksionin e printimit të prerjes në drejtues. Pasi Amazon të krijojë PDF-në tuaj që përmban etiketat e barkodit për t’u bashkuar me produktet tuaja, zgjidhni funksionin “print printimi” në opsionet e printimit për të nxjerrë automatikisht çdo etiketë barkodi nga fleta A4 dhe më pas printon etiketat individuale nga QL-1100.

QL-1100 label showing 4" (101.6mm) print widthGjerësia e printimit 4 inç (101,6 mm).

Për të siguruar përputhshmëri maksimale me softuerin e printimit të etiketave të transportit të palëve të treta, QL-1100 ka një gjerësi printimi prej 4″ (101,6 mm) – specifikimi i kërkuar nga shumica e transportuesve të paketave.

 

 

P-touch Editor label design software on a computer monitorPrintoni nga PC dhe Mac

Softueri falas i dizajnimit të etiketave P-touch Editor për PC dhe Mac ju lejon të shtoni tekst, imazhe, barkode dhe korniza në etiketat tuaja. Lidhuni me të dhënat e përfshira në një fletëllogaritëse Excel ose skedar .csv, më pas bashkoni të dhënat në paraqitjen e etiketës tuaj për të printuar shpejt shumë etiketa në të njëjtën kohë.

 

Person holding printed labels showing product information and barcodesMbështetje për Microsoft Office

Shtesa e redaktuesit P-touch për Microsoft Office (vetëm për Windows) ju lejon të zgjidhni dhe printoni të dhëna drejtpërdrejt nga Word, Excel dhe Outlook. Nga Microsoft Word, theksoni një adresë dhe klikoni shtesën, në shiritin e veglave, për ta printuar atë në një etiketë. Theksoni qelizat në Excel dhe përsëri klikoni shtesën. Për Outlook, zgjidhni kontaktin me adresën që ju nevojitet për të printuar këtë etiketë.

 

 

QL-1100 label affixed to a parcel being scanned Memorie e integruar për të ruajtur shabllonet e etiketave

Lidhu direkt me pajisje të specializuara duke përdorur portën pritës USB – nuk kërkohet kompjuter. Këto pajisje më pas mund të dërgojnë komanda për të zgjedhur shabllonin e kërkuar të etiketës të ruajtur në kujtesën e printerit, të dërgojnë të dhënat e kërkuara për t’u bashkuar në etiketë dhe më pas të lëshojnë komandën për printim. Një shembull është të skanoni barkodet që përmbajnë komanda për të zgjedhur dhe printuar shabllonet e integruar, për të printuar kopje të barkodeve.

 

Screen shot of Brother b-PAC SDK (software development kit) for Windows based applications Kompleti i zhvillimit të softuerit

Inkorporoni me lehtësi QL-1100 në softuerin tuaj ekzistues të vjetër. Brother b-PAC është një SDK (komplet i zhvillimit të softuerit) falas për aplikacione të bazuara në Windows.

 

 

Yellow printed label affixed to metal shelving unit in a warehouse

 

Gama e madhe etiketash për çdo aplikim

Brother DK futet me lehtësi për ndryshime të shpejta të etiketave.

Ekzistojnë disa lloje:

  • Etiketa ngjitëse të prera me madhësi paraprake në letër dhe material filmi plastik.
  • Etiketa ngjitëse të vazhdueshme në letër dhe material filmi plastik që mund të priten në gjatësinë që ju nevojitet (deri në 3 metra).
  • Kartë jo ngjitëse ideale për faturat dhe distinktivët e emrave.
  • Ngjitës i lëvizshëm për etiketat e ripozicionueshme.

 

SHOPPING CART

close