, ,

Bixolon – SPP-R410+IK5

Availability:

I passhëm përmes paraporositjeje


Spread the love

Printeri mobil i faturave dhe etiketave Brother SPP-R410 4″ (112 mm) ofron optimizim të përmirësuar për një sërë industrish, duke përfshirë: Shitje me pakicë, transport dhe logjistikë, prodhim, avancim dhe kujdes shëndetësor.

559.99

I passhëm përmes paraporositjeje

Duke ofruar lidhje të lehtë dhe pa probleme, SPP-R410 përmban teknologji komunikimi USB, Bluetooth ose Wi-Fi. Mbështetja e çiftimit të lehtë Bluetooth nëpërmjet një etikete të integruar NFC që mundëson çiftim të lehtë automatik me pajisjet inteligjente Apple iOS™, Android™ Symbian™ dhe Windows®, së bashku me certifikimin Apple MFi iAP2.

Printim me shpejtësi deri në 90 mm/sek (marrje) me cilësi printimi të qëndrueshme 203 dpi për tekst, grafikë dhe barkode. SPP-R410 siguron pritje 65-orëshe pasi të jetë ngarkuar plotësisht (modeli Bluetooth në modalitetin e kursimit të energjisë), duke mbështetur printimin e vazhdueshëm prej 162 metrash (6 rrotulla letre me diametër 57 mm). Njihet me një certifikatë rënieje prej 1,8 metrash dhe vlerësim IP54 të rezistencës ndaj pluhurit dhe ujit. Funksionon në një interval ekstrem të temperaturës prej +50°C deri në -15°C për shkak të sensorit të tij të integruar të temperaturës. Printeri celular 4” me një garancion 2 vjeçar (përfshirë kokën e printimit) është plotësisht funksional në mjediset më të vështira.

  • Karakteristikat:

Printer celular i qëndrueshëm 4” (112 mm).
Sensori i etiketës transmetues i rregullueshëm (boshllëk).
Temperaturat më të ulëta të funksionimit
Lidhja serike / USB / Bluetooth / Wi-Fi – kompatibile me sistemet operative Apple iOS™, Android® dhe Windows®
Mbështet Easy Bluetooth Pairing™ nëpërmjet etiketës së integruar NFC që mundëson çiftimin automatik
Çertifikuar nga Apple MFi, duke u çiftuar me iPad®, iPhone® dhe iPod Touch®
WLAN me dy breza (5 GHz dhe 2,4 GHz)
Bluetooth V4.1 Classic me modalitet të dyfishtë (i certifikuar MFi AP2) dhe LE
Lidhje e lehtë me Bluetooth nëpërmjet NFC
Cilësimi inteligjent i Wi-Fi përmes pajisjeve celulare
SoftAP mundëson lidhjen e drejtpërdrejtë me pajisjet celulare
Dizajn kompakt, ergonomik (530 g)
56 orë në pritje pasi të jetë ngarkuar plotësisht (modeli Bluetooth në modalitetin e kursimit të energjisë)
Mbështet printimin e vazhdueshëm – 6 rrotulla letre me diametër 57 mm (Gjithsej 162 m) pasi të jetë ngarkuar plotësisht
Modaliteti i dyfishtë: printimi i faturave ose printimi i etiketës
Printoni me shpejtësi deri në 90 mm/sekondë me rezolucion printimi 203 dpi
Kalo me lehtësi nga printimi i marrjes në etiketë duke përdorur butonin e furnizimit ose softuerin VMSM (Nuk nevojitet ndryshim hardueri)
Mbështet printimin e etiketave pa rresht (opsionale)
Rezistent ndaj spërkatjes dhe pluhurit IP54 i vlerësuar me aftësi të rënies prej 1,8 metrash
MSR e integruar opsionale
E disponueshme në ngjyrën e zezë tradicionale BIXOLON
2 vjet garancion si standard (bateria 6 muaj).

SKU: SPP-R410 Kategori: , , Etiketë:

SHOPPING CART

close