,

Bixolon – SRP-E770III

Availability:

S’ka stok


Spread the love

Printeri ekonomik i etiketave termike 4″ SRP-E770III me 5 inç për sekondë (IPS) (127 mm/sek) dhe prodhon tekst, grafikë dhe etiketa me barkod me cilësi të lartë 203 dpi. Me shpejtësi të shpejtë të përpunimit të të dhënave në të gjitha llojet e etiketave.

390.00

S’ka stok

Plotësisht i pajtueshëm me gjuhët kryesore të programimit të marketingut, duke përfshirë SLCS, BPL-Z™ dhe BPL-E™. Krahas softuerit të projektimit të etiketave, duke përfshirë BIXOLON’s Label Artist ™ Seagull’s BarTender® dhe BarTender® UltraLite për BIXOLON. SRP-E770III është një printer inteligjent që mund të zbulojë automatikisht dhe të kalojë në gjuhën e duhur të programimit. Mënyrat e printerit mund të ndërrohen lehtësisht nëpërmjet një butoni që konfirmohet vizualisht me LED.

Mbështet një dizajn kompakt, ergonomik që përmban ngarkim të lehtë të mediave me udhëzues letre të rregullueshme midis 1,5 ~ 4,2 inç. Për përdorim në aplikacionet e barkodit dhe marrjen e marrjes me bonusin e shtuar të printimit në media etiketash fanfold. SRP-E770III vjen me një garancin 2 vjeçar si standard.

  • Opsionet:

SRP-E770III DUS : USB dhe Serial me Peeler
SRP-E770III DUKE: USB dhe Ethernet me Peeler

  • Karakteristikat:

Printim etiketash me cilësi të lartë me shpejtësi deri në 127 mm/sek (5 ips)
Shpejtësi e shpejtë e përpunimit të të dhënave për lloje të ndryshme etiketash
E përputhshme me gjuhët kryesore të programimit në treg; SLCS, BPL-Z™, BPL-E™
Gjuha e programimit me ndërrim inteligjent pa vendosur modalitetin
Ndërfaqja standarde: USB, Ndërfaqet opsionale: USB + Serial, USB + Ethernet
E përputhshme me softuerin e dizajnit të etiketave; BIXOLON’s Label Artist™ Seagull’s BarTender® dhe BarTender® UltraLite për BIXOLON
Ngarkimi i lehtë i medias me udhëzues dhe dosje të rregullueshme të gjerësisë së medias
Qëruese si standard
Konfigurime të ndryshme të modalitetit nëpërmjet butonit të konfirmuar nga LED vizual
2 vjet garancion si standard.

SKU: SRP-E770III Kategori: ,

SHOPPING CART

close