-16%
, ,

Bixolon – SRP-E300

Availability:

5 stok


Spread the love

SRP-E300 është një printer termik i drejtpërdrejtë i faturave dhe biletave 3” (80 mm) me kosto efektive, ideal për shitje me pakicë, mikpritje dhe shërbime bankare.

183.99 219.99

5 stok

Prodhon shpejtësi printimi deri në 220 mm/sek dhe ofron një rezolucion printimi prej 180 dpi (SRP-E300) për të prodhuar grafikë, tekst dhe barkode me cilësi të lartë. Ky printer POS ka një mekanizëm shumë të besueshëm prej 150 km TPH dhe një prerës automatik prej 1,5 milionë prerjesh.

I pajtueshëm me një konfigurim tradicional statik të pikës së shitjes ose si pjesë e një POS celular, SRP-E300 është i pajtueshëm me të gjitha platformat kryesore operative duke përfshirë Windows®, iOS™, Android™, Linux®, Xamarin™, Chrome™ dhe Cordova ™ nëpërmjet një grupi gjithëpërfshirës SDK (Kit për Zhvillues Softuerësh.

Dizajni kompakt, ergonomik, do të thotë se SRP-E300 mund të përdoret si një printer i pavarur ose i montuar në mur për mundësi shtesë për të kursyer hapësirë. Për efikasitet në kosto, printeri është i disponueshëm në një version vetëm USB ose të BIXOLON-it të gjitha në një ndërfaqe Plus™ që përfshin USB V2.0 FS + Ethernet + Serial. Gjithashtu është përfshirë një modalitet i kursimit të letrës që mund të zvogëlojë gjatësinë e një faturë deri në 25%. SRP-E300 vjen gjithashtu me një garanci 2 vjeçare si standard dhe certifikim të plotë Energy Star.

Opsionet e ndërfaqes:

SRP-E300K: USB V2.0 FS
SRP-E300ESK: USB V2.0 FS + Serial + Ethernet

  • Karakteristikat:

Dizajn kompakt miqësor për përdoruesit, i qëndrueshëm
Opsion i pavarur ose i montimit në mur për përdorim që kursen hapësirë
Mbushje e lehtë e letrës
Letër LED dhe shfaqja e gabimeve
Shpejtësia e printimit deri në 220 mm/sek
SRP-E300: Rezolucione printimi 180dpi ose SRP-E302 203dpi
Mekanizëm shumë i besueshëm: 150 km TPH & 1,5 milion prerje automatike
Me kosto efikase, modaliteti i kursimit të letrës, duke reduktuar gjatësinë e një faturë deri në 25%
Opsionet e ndërfaqes: 1. Të gjitha në një Ndërfaqe Plus™ USB V2.0 FS + Ethernet + Serial ose 2. Vetëm USB V2.0 FS
E përputhshme me platformat kryesore të marketingut duke përfshirë Windows®, iOS™, Android™, Linux®, Xamarin™, Chrome™ dhe Cordova™ përmes SDK-ve gjithëpërfshirëse.
Certifikuar Energy Star
2 vite garancion

  • Specifikat:

Metoda e printimit : Termike e drejtpërdrejtë (Dalja e sipërme / e përparme)
Shpejtësia e printimit 220 mm/sek
Rezolucioni i printimit SRP-E300: 180dpi SRP-E302: 203dpi
Gjerësia e printimit 72 mm
Fundi i letrës së sensorit
Dëftesa e llojit të medias
Gjerësia e medias 80 mm
Diametri i rrotullës së medias deri në 83 mm
Trashësia e medias 0,062 ~ 0,075 mm
Metoda e furnizimit Ngarkimi i lehtë i letrës
Përmasat (WxDxH) 132 x 182,4 x 128,5 mm (5,19 x 7,18 x 5,05 inç)
Pesha 1.23 kg (2.71 lbs)
Certifikuar Power EnergyStar, përshtatës i jashtëm i energjisë 100-240V AV, 50/60Hz
Portat e sirtarit 2 (përmes përshtatësit të tipit y)
Kujtesa e imazhit NV 768 Kbajt (mono)
Merr Buffer 4 Kbajt
User Define Buffer 12 Kbajt
Ndërfaqja ① USB V2.0 FS ② USB V2.0 FS + Ethernet + Serial
Temperatura “Operacion: 0 ~ 40℃ (32 ~ 104℉) Magazinimi: -20 ~ 60℃ (-4 ~ 140℉)”
Lagështia e funksionimit: 10 ~ 80% RH Ruajtja 10 ~ 90% RH
Koka e printimit termik (TPH) 150 km
Auto Prerës 1.5 Milion Prerje
*** Letër e specifikuar – TF50KS-E (Trashësia e letrës: 65μm) : Nippon Paper industries Co., Ltd.B43 – PD 150R (Trashësia e letrës: 75μm) : New Oji Paper Mfg, Co., Ltd – PD 160R (trashësia e letrës : 75μm) : Kansaki
Emulation BXL / POS
Drejtues/Utility Windows Driver, Driver OPOS, Driver JPOS, Driver CUPS (Linux/Mac), Driver virtual COM USB, Program Utility
SDK/Plugin iOS SDK, Android SDK, Windows SDK, Linux SDK, Xamarin SDK, Chrome Plugin, Cordova Plugin
Madhësia e karakterit Fonti A: 12 x 24 Fonti B: 9 x 17 Fonti C: 9 x 24 KOR, CHN, JPN: 24 x 24
Karakteret për rresht SRP-E300: Font A: 42 Font B, C: 56 KOR, CHN, JPN: 21 SRP-E302: Font A: 48 Font B, C: 64 KOR, CHN, JPN: 24
Komplete karakteresh Alfanumerike: 95 Grafika të zgjeruara: 128 x 35 faqe Ndërkombëtare: 32
Grafika Mbështet fontet, grafika, formatet dhe logot e përcaktuara nga përdoruesi
Simbologjitë e barkodit 1D: Shiriti i kodit, Kodi39, Kodi93, Kodi128, EAN-8, EAN-13, ITF, UPC-A, UPC-E 2D: Matrica e të dhënave, PDF417, Kodi QR
Aksesorët Kabllo standarde USB A-B
Aksesorë Opsionale sinjalizues i jashtëm, B-Melodist

SKU: SRP-E300 Kategori: , ,

SHOPPING CART

close