-12%
,

Brother KE14S Makine per qepje


Spread the love

Brother KE14S Makinë Qepëse

Një makinë qepëse bazë me 14 thurje me mbrojtës gishtash për kanalizimet më të reja.

114.99 129.99

Karakteristikat:

  • Makinë qepëse me 14 thurje te integruara
  • Mbrojtës gishti i përfshirë për kanalizimet më të reja
  • Qepjet janë të vendosura në fabrikë, kaq të lehta për t’u përdorur
  • Kontrolli i këmbës i përfshirë
  • Përfshin: Këmbë për qepje Zig Zag, këmbë me vrima butonash me 4 hapa, Këmbë me zinxhir, 4 bobina dhe një grup gjilpërash

Detajet e produktit

Marka - Brother
Ngjyra - e Bardhë/Rozë
Materiali - Plastike Metal
Pesha e artikullit - 5,5 kilogramë
Burimi i energjisë - Lidhës mashkullor
Është elektrike - Po

- E përkryer për fillestarët dhe të rinjtë në makinë qepëse.
- E pajisur në mënyrë perfekte dhe e lehtë për t'u përdorur. 
- Përfshin veçori praktike të tilla si dritë qepëse e ndritshme LED dhe mbrojtje të gishtave për sigurinë e nevojshme.
- 14 qepje: përzgjedhje e përsosur e 14 qepjeve të dobishme dhe dekorative, p.sh. skaj i drejtë, zigzag, 
  saten dhe i verbër, qepje verbërore elastike, tegel shtrirjeje.
- Detajet: 14 qepje të dobishme dhe dekorative, mbrojtje e gishtave, përzgjedhje e thurjes me rrotë rrotulluese, 
  qepje pa krah, vrima automatike me 4 nivele, tendosje e fillit pafundësisht e rregullueshme, 
  kapëse horizontale pa kapëse, aksesorë të gjerë.

SHOPPING CART

close