-12%
,

Brother J14S Makine qepese


Spread the love

Brother J14 është një makinë e shkëlqyer fillestare dhe është e përshtatshme për qepje bazë dhe riparim. Makina është e lehtë për t’u përdorur dhe ka një trup të fortë aliazh. Rrota e përzgjedhjes së qepjes së pastër ju jep një kontroll të mirë dhe ju mund të zgjidhni programin që dëshironi. Me ndihmën e automatizimit të vrimave të butonave me katër faza, makina qep vrima të bukura të butonave. Drita LED e drejtuar siç duhet dhe e fuqishme ndihmon në qepjen e saktë. Makina e lehtë është e lehtë për t’u ngritur nëse është e nevojshme duke e ngritur atë nga doreza e përshtatshme e mbajtjes.

114.99 129.99

Karakteristikat:

 • Zgjedhja e qepjeve me një kontroll
 • Zgjedhja e 14 qepjeve
 • Krahu i lirë për qepjen e pjesëve tubulare (p.sh. këmbët e pantallonave)
 • Automatizimi i vrimës së butonave me katër faza dhe rregullimi i imët i vrimës së butonave
 • Qepje e fshehtë dhe qepje e fshehtë elastike për qepjen e skajeve të fundeve dhe të pantallonave
 • Zigzag prej tre qepjesh p.sh. arnimi dhe lakimi i materialit fleksibël
 • Qepje e drejtë dhe disa zigzage me gjerësi të ndryshme
 • Thurje e sheshtë për aplikim, për shembull
 • Qepje e kundërt për konkluzion
 • Lirimi i shpejtë i rrotullës
 • Udhëzimet e filetimit për mbështjelljen dhe qepjen e bobinës janë shënuar në makinë me figura dhe numra
 • Rregullues i tensionit të fillit
 • Vendosja e lehtë e bobinës, bobina e dukshme
 • Lëshimi i shpejtë i këmbës shtypëse
 • Ngritëse shtesë e këmbëve me presion për zona të trasha
 • Aksesorë të gjithanshëm (përfshirë këmbën e shtypjes së zinxhirit)
 • Dritë qepëse LED e orientuar siç duhet
 • Prerës teli i lehtë për t’u përdorur në fund të makinës
 • Ndërprerës i sigurt i rrymës
 • Doreza mbajtëse e bën më të lehtë lëvizjen e makinës

SHOPPING CART

close