,

Brother CS70s Makine per Qepje

Availability:

I passhëm përmes paraporositjeje


Spread the love

Brother CS70S Makinë qepëse me 70 dizajne per qepje

301.99

I passhëm përmes paraporositjeje

Detajet e produktit

Marka – Brother
Ngjyra – e Bardhe
Materiali – Plastike
Burimi i energjisë elektrike – me kabllo
Është elektrike – Po

Makinë qepëse Brother CS70S

Gjerësia maksimale: 7 mm
Makinë qepëse elektronike me ekran LCD.
70 vizatime dhe këllëf mbrojtës

SHOPPING CART

close