,

INK-UV2513

Availability:

I passhëm përmes paraporositjeje


Spread the love

INK-UV2513 

Printer UV 250×130 70mm CMYK LC LM + E bardhë + llak
Ky printer UV zëvendëson printerin e zakonshëm laser – gjithashtu printime me ngjyra në xhami, dru, tekstile, plastikë, metal dhe shumë materiale të tjera
C M Y K LC LM + W + opsioni i ngjyres
Modeli i ri: INK-UV2513
Tavolinë ajri / tavolinë vakum
Kokat e printimit: Epson DX5

INK-UV2513 

C M Y K LC LM + W + opsioni i ngjyres
Modeli i ri: INK-UV2513
Tavolinë ajri / tavolinë vakum
Kokat e printimit: Epson DX5
2690 dpi maksimale.
Përfshirë softuerin për printerin dhe përpunimin e imazhit
Dimensionet: 2,85 * 1,9 * 74 * 1,55m
Pesha: 800 kg
Madhësia : 250x130cm dhe lartësia e printimit 70mm e mundshme

SHOPPING CART

close