,

BROTHER GTX-600NB PRINTER PER SHTYP DIREKT NE TEKSTIL

Availability:

I passhëm përmes paraporositjeje


Spread the love

BROTHER GTX-600NB PRINTER PER SHTYP DIREKT NE TEKSTIL.

Ndërtuar për performancë të nivelit industrial
Përpunimi i vëllimeve masive të veshjeve të printuara kërkon pajisje që
mund të përballojë sfidat e dyfishta të riprodhimit të dizajnit me cilësi të lartë dhe industriale dhe aktivitet në nivel.

Gjëja tjetër e madhe në prodhimin masiv
Ndërtuar për performancë të nivelit industrial
Përpunimi i vëllimeve masive të veshjeve të printuara kërkon pajisje që
mund të përballojë sfidat e dyfishta të riprodhimit të dizajnit me cilësi të lartë dhe industriale
aktivitet në nivel.
Projektuar për performancën kryesore
Përvoja e përdoruesit po bëhet më e rëndësishme se kurrë, një makinë nuk duhet
funksionon vetëm në mënyrë të përsosur, por gjithashtu mund të përshtatet me nevojat e përdoruesve të tij.
Në krahun tuaj për një të ardhme më të mirë
Miqësia ndaj mjedisit dhe qëndrueshmëria janë çështje të rëndësishme në shumë
zonave. Ne në Brother duam të bëjmë pjesën tonë duke ofruar zgjidhje që kufizojnë
ndikimi mjedisor dhe për këtë arsye të krijojë një të nesërme më të mirë për të gjithë.

 

Në krahun tuaj për një të ardhme më të mirë

Miqësia ndaj mjedisit dhe qëndrueshmëria janë çështje të rëndësishme në shumë fusha. Ne në Brother duam të bëjmë pjesën tonë duke ofruar zgjidhje që kufizojnë ndikimin mjedisor dhe për këtë arsye krijojnë një të nesërme më të mirë për të gjithë. Megjithatë, ne duam gjithashtu të ruajmë standardet tona të cilësisë dhe kështu kemi dalë me një shumëllojshmëri teknologjish dhe mundësish të reja për t’i ruajtur ato.

Reduktimi i mbetjeve të bojës
me kapak të lagësht dhe teknologji qarkulluese të kokës së printimit të bojës brenda

Frekuencë më e ulët e shkëmbimit të pjesëve të mirëmbajtjes
Frekuenca e shkëmbimit të pjesëve të mirëmbajtjes është zvogëluar

Bojë tekstili innobella me bazë uji
GOTS 6 i miratuar, pasaportë Oekotex e certifikuar

Filtri i integruar i mjegullës së bojës
do të sigurojë një mjedis të sigurt pune për operatorët

Reduktuar mbetjet e paketimit
Bojë e disponueshme në rezervuarë 9l ose 18l

 

 

Specifikimet themelore
METODA E PRINTHIMIT
Printer per shtypje direkt ne textil.

MADHËSIA E MAKINËS
186cm x 206cm x 146cm (shkarkimi i diskut)

PESHA E MAKINËS
përafërsisht. 680 kg (pjatat e përfshira)

Madhesit e siperfaqes se  Tabeles
Madhësia maksimale e printimit është 24″ x 24″ / 61.0 cm x 61.0 c

Madhesia e  Tabeles shtese
14″ x 16″ (35,6 cm x 40,6 cm)

LLOJI I Bojës
Bojë pigmenti me bazë uji | C,M,Y,K,W

LLOJI I KOKES PRINTERIT
Kokë piezo sipas kërkesës me ventilator brenda

NUMRI I KOKAVE
4 koka printimi / 16 kanale boje

REZULUCIONI I PRINTIMIT
Maksimumi 1200 dpi x 1200 dpi

MODI I PRINTIMIT
Një ose dyshe për CMYK. Nënbazë dhe theksim për të bardhën.

DATA E TË DHËNAVE
Drejtues printeri (USB, Dalja e skedarit, LAN)

FURNIZIMI I ENERGJISË
AC 200V-240V (±10%), 50/60Hz (±1Hz)

KONSUMI I ENERGJISË
5A (mesatare) (Referenca: 2A gjatë printimit)

THARJA E NGJYRES
Makina e shtypjes me nxehtësi mund të përdoret në 180°C (356°F) dhe kohëzgjatje 35 sekonda. Për prodhim më të madh, rekomandohet përdorimi i një furrë transportieri në 160°C (320°F) për tre minuta e gjysmë. Koha dhe temperatura mund të ndryshojnë në varësi të tharëses së prodhuesit që përdoret.

TRAJTIMI PARAPRAK
Përpara printimit, aplikoni para-trajtimin duke përdorur një pajisje manuale ose automatike dhe më pas thani rrobat duke përdorur një shtypës të nxehtësisë, duke u kujdesur që të ndiqni të gjitha udhëzimet e prodhuesit. Para-trajtimi është i nevojshëm për bojën e bardhë.

SHOPPING CART

close