,

INK-DTF30


Spread the love

Opsion i përballueshëm në treg për të printuar printime me ngjyra intensive në rollne dhe fletë.
2 copë koka printimi precize për shpejtësi maksimale printimi dhe ngjyra
Rrollnja  me gjerësi printimi 30 cm (A3+).
Sistemi i qarkullimit të bojës së bardhë plotësisht automatike.
Sistemi i furnizimit me bojë me shumicë ofron lehtësisht akses për mirëmbajtje dhe zëvendësim të bojës.
Shtrati i ndërtuar në vakum mban në vend nënshtresat e sheshta dhe të lehta.
Furnizimi me rrotullim që mbështet përpara dhe prapa
Printoni në pambuk, poliestër, përzierje dhe më shumë
Pesha e makinës përafërsisht 130kg/110x160x70cm

Modeli i printerit INK-DTF30

Kokë printimi                                                                         2 copë Epson XP600
Bojë                                                                                          CMYK LC LM + E bardhë
Shpejtësia e printimit                                                           3,5-4,5 metër katror në orë
Madhësia e printimit                                                            A3+ (gjerësia 30 cm)
Pajisja e makinës tundur                                                     e integruar me panelin me prekje PLC
Rezolucioni i printimit                                                         maksimumi 1440 dpi
RIP Software                                                                          Maintop ose Photoprint
Sistemi i pastrimit                                                                Sistemi i pastrimit automatik
Sistemi i qarkullimit të bardhë                                          Po
Sistemi i furnizimit me bojë                                               Rezervuari i hapur me masë me pajisje alarmi për mungesën e bojës
Dimensioni i printerit                                                          110*160*70cm/130KG
Kërkesat e sistemit kompjuterik                                        Windows 7 / 10 64 bit
Porta e lidhjes                                                                        USB 2.0 / 3.0
Kostoja për metër katror                                                     15 ml
Fuqia                                                                                        110 / 220 V, 50/60 HZ

Kokë printimi                                                                         2 copë Epson XP600
Bojë                                                                                          CMYK LC LM + E bardhë
Shpejtësia e printimit                                                           3,5-4,5 metër katror në orë
Madhësia e printimit                                                            A3+ (gjerësia 30 cm)
Pajisja e makinës tundur                                                     e integruar me panelin me prekje PLC
Rezolucioni i printimit                                                         maksimumi 1440 dpi
RIP Software                                                                          Maintop ose Photoprint
Sistemi i pastrimit                                                                Sistemi i pastrimit automatik
Sistemi i qarkullimit të bardhë                                          Po
Sistemi i furnizimit me bojë                                               Rezervuari i hapur me masë me pajisje alarmi për mungesën e bojës
Dimensioni i printerit                                                          110*160*70cm/130KG
Kërkesat e sistemit kompjuterik                                        Windows 7 / 10 64 bit
Porta e lidhjes                                                                        USB 2.0 / 3.0
Kostoja për metër katror                                                     15 ml
Fuqia                                                                                        110 / 220 V, 50/60 HZ

SHOPPING CART

close