,

INK-UV2030

Availability:

I passhëm përmes paraporositjeje


Spread the love

INK-UV2030

Printer A4 UV me shtrat të sheshtë dixhital të bardhë + ngjyra
Ky printer UV zëvendëson printerin e zakonshëm laser – gjithashtu printime me ngjyra në xhami, dru, tekstile, plastikë, metal dhe shumë materiale të tjera.
Modeli i ri: INK2030

Me ekran operativ
koka e printimit: Epson TX800
2690 dpi max. Përfshirë
softuer për printer dhe përpunim imazhi

INK-UV2030

Printer A4 UV me shtrat të sheshtë dixhital të bardhë + ngjyra
Ky printer UV zëvendëson printerin e zakonshëm laser – gjithashtu printime me ngjyra në xhami, dru, tekstile, plastikë, metal dhe shumë materiale të tjera.
Modeli i ri: INK2030

Me ekran operativ
koka e printimit: Epson TX800
2690 dpi max. Përfshirë
softuer për printer dhe përpunim imazhi

E zezë dhe e bardhë në dispozicion
Pesha: rreth 60 kg
Mundësia përmasa A4 25x30cm dhe lartësia 10cm

Futja 360 gradë mund të integrohet (shtesë) – për shishe dhe objekte të rrumbullakëta

SKU: INK-UV2030 Kategori: , Etiketa: , , , ,

SHOPPING CART

close