,

BROTHER GTX 424 PRO BULK PRINTER PER SHTYP DIREKT NE TEKSTIL

Availability:

I passhëm përmes paraporositjeje


Spread the love

PRODHIM MASIVE DHE FLEKSIBILITETI TË KOMBINUARA NË NJË MAKINE
Ka ardhur koha për të shkuar një hap më tej dhe për të kombinuar avantazhet e GTX me një sistem inovativ boje me shumicë, së bashku me një kokë printimi të re, të përmirësuar dhe një gamë të tërë karakteristikash. Rezultati është një printer industrial direkt në veshje që kursen hapësirë ​​dhe me çmim të arsyeshëm për prodhim masiv pa sakrifikuar avantazhet e njohura të GTX.

Paketa fillestare GTXpro BULK

1 tank ngjyre e bardhë 18 Litra
2 tanke ngjyre cyan 1.8 litra secila
2 tanke ngjyre magenta 1,8 litra secila
2 tanke ngjyre të verdhë 1,8 litra secila
2 tanke ngjyre të zezë 1,8 litra secila
1 trajtim paraprak 20 kg
2 solucione pastrimi 5 Lt secila
dhe më shumë të tjerë
INSTALIMI I PËRJASHTUAR

PRODHIM MASIVE DHE FLEKSIBILITETI TË KOMBINUARA NË NJË MAKINE
Ka ardhur koha për të shkuar një hap më tej dhe për të kombinuar avantazhet e GTX me një sistem inovativ boje me shumicë, së bashku me një kokë printimi të re, të përmirësuar dhe një gamë të tërë karakteristikash. Rezultati është një printer industrial direkt në veshje që kursen hapësirë ​​dhe me çmim të arsyeshëm për prodhim masiv pa sakrifikuar avantazhet e njohura të GTX.

Sistemi i ri revolucionar i bojës me shumicë
Sistemi i bojës me shumicë që kursen kosto për sasi të larta prodhimi. E disponueshme në kontejnerë 1,8 litra dhe 18 litra.

Dizajni i ri industrial i kokës së printimit të bardhë
Teknologji e re e zhvilluar e kokës së printimit të bojës së bardhë për qarkullimin e bojës brenda kokës së printimit.
Kjo rezulton në më pak mbetje të bojës së bardhë.

Mirëmbajtje dhe kohë e reduktuar
Më pak mirëmbajtje – nuk ka më nevojë për përgatitje në mëngjes. Më pak kohë pritjeje – dizajni i ri i kapakut çon në më pak kohë pastrimi, nën-depozitat më të mëdha të ngjyrave rimbushen gjatë procesit të printimit.
Funksioni i rezervimit të printimit për produktivitet më të lartë

Lartësia optimale e printimit
Teknologjia e re e sensorëve zbulon nëse distanca nga koka e printimit tek tekstili është e tepërt dhe sigurisht nëse tekstili mund të prekë kokën e printimit.
Sensori shtesë për zbulimin nëse pllaka është shumë e ulët, për të reduktuar mjegullën e bojës dhe për të siguruar cilësinë e printimit.
Funksioni i sensorit të ulët mund të çaktivizohet nëse kërkohet.

Modaliteti i printimit me shpejtësi të lartë
Dizajni i ri i kokës së printimit me bojë të bardhë lejon përdorimin e më shumë grykave se modelet e mëparshme.
Kjo lejon printim deri në 10% më të shpejtë me cilësime speciale të printimit.

Lidhja në rrjet dhe USB
për integrim të plotë të prodhimit industrial

Për më shumë informacion vizitoni:
www.gtxprobulk.com

 

Metoda e printimit Printer veshjesh me bojë të drejtpërdrejtë
Madhësia e makinës 1780 mm x 1300 mm x 1210 mm
Pesha e makinës përafërsisht 165 kg
Maks. Zona e printimit 16″ x 21″ (40,64 cm x 53,54 cm)
Pllaka e dorëzuar 14″ x 16″ (35,54 cm x 40,65 cm)
Lloji i bojës Bojë pigmenti me bazë uji
Ngjyra e bojës CMYKW
Lloji i kokës së printimit Koka piezo sipas kërkesës
Numri i kokave të printimit 2
Rezolucioni i kokës së printimit 1200 dpi x 1200 dpi
Modaliteti i printimit i vetëm ose i shumëfishtë për CMYK. Nënbazë dhe theksim për të bardhën
Mjedisi Kushtet e funksionimit: 50°F(10°C) deri në 95°F(35°C) Lagështia: 20-85% RH
Kushtet e printimit 64°F(18°C) deri në 86°F(30°C) Lagështia: 35-85% RH
Dalja e të dhënave Drejtues printeri (USB, Dalja e skedarit)
Furnizimi me energji elektrike AC 100V-240V, 50/60Hz ± 1Hz
Konsumi i energjisë 0.8A (mesatar) (Referenca: 0.4A – gjatë qarkullimit)
Kurimi i bojës Makina e shtypjes me nxehtësi mund të përdoret në 356°F (180°C) dhe kohëzgjatje 35 sekonda. Furra transportuese rekomandohet për të mbështetur produktivitetin e lartë të printerit në 320°F (160°C) dhe kohëzgjatje 3,5 minuta. Koha dhe temp. mund të ndryshojë në varësi të tharëses së prodhuesit që përdoret.
Trajtimi paraprak Përpara printimit, aplikojeni duke përdorur një pajisje manuale ose automatike dhe thajeni duke përdorur një makinë shtypëse termike sipas udhëzimeve të prodhuesit. Para-trajtimi është i nevojshëm për bojën e bardhë.
Software OS Windows 8.1 (64 bit), Windows 10 (64 bit), Mac OS 10.14 Mojave, Mac OS 10.15 Catalina
Ndërfaqja USB2.0, LAN (10 BASE-T, 100 BASE-TX), memorie flash USB (nën 32 GB, formati FAT32)
Kushtet e funksionimit të shoferit CPU 2 GHz, 4 GB RAM
Rezolucioni i ekranit XGA (1024×768)
Aplikacionet e rekomanduara për PC CorelDRAW® X6/X7, Adobe® Photoshop CS6/CC, Adobe® Illustrator CS6/CC, Adobe® Photoshop Elements 12/13.

SHOPPING CART

close