,

Brother GTXPro DTF R2R Printer

Availability:

I passhëm përmes paraporositjeje


Spread the love

Paketa starter Brother GTXpro DTF R2R

Printeri i rrotullës Brother DTF përfshirë. DTF PowDR – E ardhmja e printimit DTF. Përjetoni teknologjinë novatore Brother DTF R2R të bazuar në harduerin GTXpro dhe revolucionarizoni procesin tuaj të printimit të tekstilit DTF. Si një prodhues i besueshëm dhe me përvojë i printerëve të tekstilit, Brother është një pionier në teknologjinë e printimit, duke ofruar performancë të jashtëzakonshme dhe cilësi të pashoqe.

BROTHER STARTER PACK GTXPRO DTF R2R SET KOMPLETE

Me teknologjinë e tij të përparuar dhe të besueshme të kokës së printimit, printeri Brother DTF R2R jep rezultate të jashtëzakonshme çdo herë. Bojërat e përdorura në këtë printer janë të certifikuara Oeko-Tex dhe GOTS 6.0, e cila garanton printim miqësor ndaj mjedisit dhe të qëndrueshëm. Fiksuesi DTF PowDR funksionon në mënyrë të pavarur dhe optimizon rrjedhën tuaj të punës. Falë sistemit të tij inovativ të qarkullimit të pluhurit, ai rregullon automatikisht kërkesën e pluhurit DTF në mënyrë që një rrotull DTF 100 metra të mund të printohet pa pushim. Pluhuri DTF matet direkt në film dhe rimbushet individualisht – të gjitha plotësisht automatikisht. Falë jonizimit të pluhurit, nuk mbeten mbetje pluhuri në sipërfaqet e letrës së paprintuar. Fiksuesi DTF PowDR siguron përpunim të pastër dhe të përsosur të printimeve DTF. Kontejneri për mbushjen e pluhurit duhet të kontrollohet dhe rimbushet vetëm një herë në ditë. Kjo redukton ndjeshëm punën e mirëmbajtjes.

Pastrimi i fiksuesit DTF PowDR është i pakomplikuar dhe pa probleme, veçanërisht për shkak të shkëmbimit të lehtë të njësisë së pluhurit. Me funksionin e gatishmërisë, makina ndalon automatikisht kur nuk printohet film për të kursyer energji dhe për të parandaluar mbinxehjen. Përveç kësaj, nuk ka rrezik të mbinxehjes ose djegies së filmit DTF gjatë një problemi printimi ose pastrimi automatik të printerit. Fiksuesi DTF PowDR ka një funksion ndalimi emergjent që aktivizohet automatikisht nëse temperatura brenda tejkalon 280°C. Pajisja automatike e marrjes rrotullon butësisht filmin për të parandaluar ngjitjen dhe për të siguruar funksionimin e qetë. Tifozët shtesë përshpejtojnë ftohjen e filmit. Për efikasitet më të madh, fiksuesi ka një lidhje për një filtër të jashtëm ose një sistem nxjerrjeje duke përdorur një tub lidhjeje 125 mm.

Falë njësisë së mbyllur të pluhurit, formimi i pluhurit në zonën e punës reduktohet ndjeshëm. Problemet mund të zgjidhen shpejt me daljen e integruar të gabimit akustik dhe vizual. Si printeri Brother R2R ashtu edhe makina DTF PowDR janë krijuar për të punuar me një furnizim me energji 230V. Frika nga dështimi apo mungesa e pjesëve rezervë? Pjesët e këmbimit dhe komponentët e mirëmbajtjes së printerit Brother R2R DTF përfshirë. DTF PowDR janë gjithmonë në magazinë për të reduktuar kohën e ndërprerjes në minimum. Për t’ju ofruar paqe mendore dhe besueshmëri, të gjitha sistemet dhe aksesorët e printimit përputhen me standardet CE dhe RoHS dhe vijnë me garancinë Brother.

Metoda e printimit Printer veshjesh me bojë të drejtpërdrejtë
Zona maksimale e printimit Standard: 14″ x 16″ (përfshirë pjatën); Maksimumi 16″ x 18″ (kërkon blerje shtesë)
Standardi i rregullimit të lartësisë së pllakës (0 – 12 mm); opsionale (13-25 mm)
Madhësia e makinës L x F x H 53″ x 41.1″ x 26″
Pesha e makinës 245 lbs.
Lloji i bojës Bojë pigmenti me bazë uji
Ngjyra e bojës CMYK
Vëllimi i bojës 180 cc Fishekët standarde të bojës CMYK/ 380 cc fishekë boje CMYK me rendiment të lartë
Numri i kokave të printimit 4 (i zgjerueshëm në 8)
Lloji i kokës së printimit Koka piezo sipas kërkesës
Rezolucioni i kokës së printimit 600 dpi; 1200 dpi
Modaliteti i printimit të vetëm ose të dyfishtë për CMYK
Nënshtresa e printuar 100% pambuk; 50/50% përzierje pambuku/poliesteri
Kërkesat e sistemit operativ Windows® 8 (32/64 bit), Windows® 7 (32/64 bit), Windows Vista® (32/64 bit), Windows® XP i fundit (32 bit)
Printimi mjedisor: 64°F (18°C) deri në 86°F (30°C); Lagështia relative: 45 – 85% RH (pa kondensim)
Drejtuesi i printimit Ndërfaqja e drejtpërdrejtë e drejtuesit të printimit Windows® – Nuk kërkohet RIP
Konsumi i energjisë 0,4A (mesatar)
Mbërthimi i bojës Pres ngrohjes ose furrë transportuese/tharëse
Furnizimi me energji elektrike AC 100V – 240V, 50/60Hz +/- 1 Hz
Memorie flash USB nën 32 GB, e formatuar FAT32
Aplikacionet e rekomanduara për PC Adobe® Photoshop®, Adobe® Photoshop® Elements (për redaktimin e bitmap), Adobe® Illustrator®, CorelDraw® (për redaktimin e të dhënave vektoriale), Corel® PaintShop™ Pro
Ndërfaqe standarde USB 2.0 (Lloji AB) (kabllo i përfshirë); LAN/Ethernet (kablloja nuk përfshihet)

 

SHOPPING CART

close