Brother WF1-L640

Availability:

I passhëm përmes paraporositjeje


Spread the love
Zgjeroni HORIZONET TUAJ

Bëje botën më të ndritshme
Koka printimi piezoelektrike

Falë cilësisë së mirënjohur të printimit të kokave Brother, një gamë ngjyrash edhe më e gjerë
tani është e mundur dhe mund të arrihen rezultate deri në 1200 dpi. Ky spektër ngjyrash dhe kjo rezolucion i lartë mund të arrihet falë tre madhësive të ndryshme të ndryshueshme të rënies deri në një minimum prej 5 pikolitrash, duke lënë hapësirë ​​të bollshme për një gamë të pasur ngjyrash dhe intensitetesh. Prandaj, nuancat e buta, përzierjet e ngjyrave dhe tonet neutrale gri mund të arrihen lehtësisht.

Zgjeroni HORIZONET TUAJ

Bëje botën më të ndritshme
Koka printimi piezoelektrike
Falë cilësisë së mirënjohur të printimit të
Vëllezërit kokat, tani është e mundur të përfitoni
një gamë edhe më të gjerë ngjyrash dhe
arrini rezultate deri në 1200dpi.

Duke punuar në mënyrë efektive për një botë më të ndritshme
Zgjidhje përgjegjëse për prodhimin tuaj
Printeri ynë me format të madh të gjerë është
gjithashtu fitues në prodhim – falë automatikut
rregullimi i distancës, është në gjendje të printojë
në media me trashësi të ndryshme. Me tonën
bojërat me bazë uji, koha e degazimit është
më i shkurtër dhe produkti juaj është gati për t'u përdorur menjëherë.
Printime më të mëdha me nuanca të shkëlqyera
Brother bojë latex
Me bojën Latex të zhvilluar nga Brother është e mundur
për të arritur thellësi ngjyrash intensive dhe cilësi të shkëlqyer printimi
në një gamë të gjerë materialesh si PVC, letër, kanavacë,
letër-muri dhe shumë më tepër.

Informacion teknik bazë
METODA E PRINTIMIT

Printim me format të madh të gjerë

DIMENSIONET E MAKINËS

2886 mm x 836 mm x 1550 mm

PESHA E MAKINËS

përafërsisht. 266 kg

LLOJI I Bojës

Bojë pigmenti me bazë uji

LLOJI I KOKEVE TË PRINTAVE

piezo

NUMRI I PRINTHOMAS

2

PRINTO REZOLUCION

1200 dpi x 1200 dpi

FURNIZIMI I ENERGJISË

AC 200~240V

KONSUMIM I ENERGJISE

Maks. 4 kWH

Kategori: Etiketa: , ,

SHOPPING CART

close